ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ!


http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2012/10/blog-post_1533.html


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ "ΗΓΓΙΚΕΝ"
ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ
Με τιμή παρουσιάζουμε ένα σπουδαίο - κατά την άποψή μας - συγγραφικό πόνημα, που μας εμπιστεύθηκε πριν καιρό ο κ. Κωνσταντίνος Νησιώτης κι επιτέλους έφθασε η στιγμή να προσφέρουμε σε όλους τους αναγνώστες του "ΗΓΓΙΚΕΝ" κι όχι μόνο. Τίτλος του "Π. ΠΑΪΣΙΟΥ, ΚΡΥΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑ".

Ο συγγραφέας γνώριζε τον γέροντα για 15 περίπου χρόνια, με τον οποίο συνδέθηκε ιδιαίτερα και έτυχε να είναι αυτόπτης μάρτυρας πολλών θαυμαστών γεγονότων, κάποια εκ των οποίων παραθέτει και στο βιβλίο του αφού πρώτα αναλύσει μοναδικά την κρυφή εργασίατου γέροντα μέσω της οποίας έφτασε σε αυτά.

Όποιος θελήσει να το εκτυπώσει και να το εκδώσει (εκδοτικός οίκος, εφημερίδα, μοναστήρι κ.α.) για να διαδοθεί περαιτέρω, πολύ ευχαρίστως να τον φέρουμε σε επαφή με τον συγγραφέα.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια, θα κλείσουμε με την έντονη προτροπή να το διαβάσετε :ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ: Θερμά συγχαρητήρια στον συγγραφέα γι' αυτή την κίνηση! Πιστεύουμε πως αξίζει και να εκτυπωθεί ως βιβλίο και ίσως θα ήταν μία παράμετρος που θα μπορούσε να εξετάσει ο ίδιος...!

Σχόλια