Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Lykavitos.gr αποκαλύπτει: Ο βασιλιάς της «φούσκας», ο δικαστής και το σύστημα των κουμπάρων

http://www.lykavitos.gr/2012/09/lykavitosgr_21.html


Ο Lykavitos.gr πληροφορήθηκε από έγκυρη πηγή για τις δραστηριότητες του λεγόμενου συστήματος των «κουμπάρων» και βρίσκεται ήδη σε τροχιά διασταύρωσης των πληροφοριών .

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, τα οποία σύντομα θα καταλήξουν και στις αρμόδιες δικαστικές αρχές, ένα πρόσωπο που έπαιξε καθοριστικό ρολό την περίοδο της «άνθησης» του χρηματιστηρίου φουσκώνοντας μετοχές και αποκομίζοντας κέρδη δισεκατομμυρίων, ένα μέρος απ’ τα οποία έσπρωχνε κάθε βράδυ στην πριβέ αίθουσα του καζίνο, το τελευταίο διάστημα το έριξε σε άλλου τύπου μπίζνες.

Ο εν λόγω κύριος επικαλείται στενή σχέση με έναν εισαγγελικό λειτουργό, τον οποίο, όπως ο ίδιος λέει, "ελέγχει απόλυτα και γι’ αυτό μπορεί να επηρεάσει αποφάσεις."

Τα ίδια ακριβώς ισχυρίζεται για έναν ακόμα δημόσιο λειτουργό ο οποίος κατέχει νευραλγική θέση σε υπουργείο που είναι επιφορτισμένο με την ασφάλεια των πολιτών και του κράτους .

Στο σύστημα των κουμπάρων όπως με πληροφορούν συμμετέχει και γνωστός επιχειρηματίας που απασχολεί το τελευταίο διάστημα την κοινή γνώμη.

Λεπτομέρειες και μάλιστα καυτές λίαν προσεχώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου