Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Λιβύη> "Σχεδιασμένη" η δολοφονία Στίβενς;


http://www.kourdistoportocali.com/articles/14193.htm
Ξένα στοιχεία εμπλέκονται στην επίθεση κατά του αμερικανικού προξενείου στη Βεγγάζη της ανατολικής Λιβύης, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της λιβυκής εθνοσυνέλευσης Μοχάμεντ αλ Μεγκαρίεφ.
«Στο λιβυκό έδαφος υπάρχουν μη λιβυκά στοιχεία», είπε ο αλ Μεγκαρίεφ προσθέτοντας ότι «τα στοιχεία αυτά» έχουν σχέδια προς εκτέλεση και προειδοποίησε ότι «δεν θα επιτρέψουμε το λιβυκό έδαφος να χρησιμοποιηθεί» για αυτό τον σκοπό.
Η επίθεση με στόχο το αμερικανικό προξενείο «προγραμματίστηκε» και εκτελέστηκε σχολαστικά, είπε ο ίδιος.
«Δεν θέλω να μιλήσω για ό,τι έγινε σε άλλες χώρες, αλλά για ό,τι αφορά την λιβυκή υπόθεση υπάρχει μια σχολαστικότητα στην εκτέλεση της επιχείρησης. Υπάρχει ένας προγραμματισμός. Δεν πρόκειται για μια ειρηνική διαδήλωση που εξελίχτηκε σε ένοπλη επίθεση. Η (επίθεση) ήταν εξαρχής σχεδιασμένη έτσι», είπε ο αλ Μεγκαρίεφ.


Χθες, ο πρόεδρος της λιβυκής εθνοσυνέλευσης κατηγόρησε εκ νέου εμμέσως το δίκτυο της Αλ Κάιντα ότι κρύβεται πίσω από την επίθεση στο αμερικανικό προξενείο, η οποία προκάλεσε την Τρίτη το θάνατο τεσσάρων Αμερικανών, μεταξύ των οποίων ο πρεσβευτής Κρις Στίβενς.
«Η ταινία προβάλλεται εδώ και έξι μήνες. Πως εξηγείτε ότι αυτό το περιστατικό συνέπεσε με την 11η Σεπτεμβρίου; Δεν θα πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες», δήλωσε χθες ο Μεγκαρίεφ, ο οποίος επισκέφθηκε το αμερικανικό προξενείο στη Βεγγάζη και εναπόθεσε λουλούδια μπροστά στην κατοικία του Αμερικανού πρεσβευτή που έχασε τη ζωή του, η οποία βρίσκεται στο συγκρότημα του προξενείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου