Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Χρυσή Αυγή: Προσυπογράφουμε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική!


http://olympia.gr/2012/09/06/%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B1/

Με μία λιτή ανακοίνωση, η “Χρυσή Αυγή” δηλώνει ότι θα υπερψηφίσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την εξεταστική, βάζοντας φωτιά στο πολιτικό σκηνικό. Διότι όσοι σκεφτούν να το χρησιμοποιήσουν επικοινωνιακά λέγοντας τσιτάτα τύπου “Χέρι – χέρι οι ακροδεξιοί με τον ΣΥΡΙΖΑ”, ας ετοιμάσουν από τώρα και μία απάντηση για την στάση Βορίδη. Ο οποίος Βορίδης βγήκε για να απαντήσει στον Γιάννη Μιχελάκη που ζητούσε εξεταστική, “ξορκίζοντας” κάθε τέτοιο ενδεχόμενο.

Όσοι λοιπόν θέλουν τέτοιες επικοινωνιακές ταρζανιές, ας είναι έτοιμοι να θυμηθούν και αυτά που δήλωναν για τα “τσεκούρια”, τους“Καρατζαφύρερ” και τα λοιπά παλικάρια του μνημονίου. Εκτός εάν το ΛΑΟΣ με τον Κώστα Πλεύρη επικεφαλής ανήκει πλέον στην “μνημονιακή αριστερά”.

Η ανακοίνωση όπως μας ήλθε από το γραφείο τύπου του κόμματος:

Η επιβολή του Μνημονίου συνιστά έγκλημα που οδηγεί τη χώρα μας στην καταστροφή και τον λαό μας στην εξαθλίωση. Η Χρυσή Αυγή στηρίζει ανεπιφύλακτα κάθε πρωτοβουλία υπέρ της απόδοσης ποινικών ευθυνών σε όσους είχαν προαποφασίσει τη διάλυση της Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου