Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, ΔΤ 398 / 25.09.12: ΔΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ


  ΔΤ 398 25.09.12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΔΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ
ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ
Η περιοχή Κισάμου του νομού Χανίων, είναι πολύ μεγάλη σε πληθυσμό και οικονομική δραστηριότητα.
Η απόφαση που περιλαμβάνει στο κλείσιμο και την ΔΟΥ Κισάμου και το Ειρηνοδικείου Κισάμου, είναι εντελώς παράλογη, βλαπτική για την εξυπηρέτηση του Δημοσίου των εσόδων του δηλαδή καθώς και του αγαθού της δικαιοσύνης, που δεν πρέπει να παρακωλύονται.
Η ΔΟΥ Κισσάμου είναι και από τις πλέον αποτελεσματικές στην φοροείσπραξη και την επιτυχή και αποτελεσματική σχέση Δημόσιας Υπηρεσίας με τους φορολογούμενους πολίτες.
Το Ειρηνοδικείο Κισάμου για την ευρύτατη περιοχή μας, δεδομένου και του αυξανόμενου όγκου εκδικάσεων Υπερχρεωμένων νοικοκυριών, είναι απολύτως απαραίτητη η διατήρησή του.
Η σύγκριση των δαπανών λειτουργίας των υπηρεσιών – αρχών του τόπου μας που σχεδιάζεται η διακοπή τους, με την αποτελεσματικότητα και τον κοινωνικό σκοπό, θέτουν σε πρώτη προτεραιότητα την διατήρησή τους.
Οι αποστάσεις, εφ όσον θα επιμείνει η κυβέρνηση στην κατάργησή τους, προς τις πλησιέστερες ανάλογες αρχές, θα επιφέρουν αυτοματικά, την μείωση των ευεργετικών για το Δημόσιο και για τον μεγάλο πληθυσμό της περιοχής μας, αποτελεσμάτων.
Σε αυτό, το ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, δηλαδή ότι το κλείσιμο θα επιφέρει αυτοματικά βλάβη στα έσοδα του Δημοσίου, επιμένουμε εμφατικά, επειδή, γνωρίζουμε την λειτουργικότητα, τον πληθυσμό, το ανασταλτικό αποτέλεσμα των αποστάσεων και δαπάνης – ανάλωσης χρόνου εν μέσω των κυρίως αγροτικών και τουριστικών εργασιών των κατοίκων, στις οποίες υπερεργάζονται όλοι, όλη η κάθε οικογένεια, στις εξαιρετικές συνθήκες στους καιρούς μας που θα διαρκέσουν για πολύ.
Είμαστε βέβαιοι πως η σκέψη και λήψη αυτής της απόφασης στερείται πραγματικού σκοπού και βάσης, σε σχέση με τον  σκοπό αποτελεσματικότητας, δημοσίων εσόδων, απόδοσης δικαιοσύνης.
Χωρίς καμία επιφύλαξη και με βάση τους κανόνες της χρησιμότητας και της αποτελεσματικότητας των δημοσίων υπηρεσιών, δηλώνουμε πως είναι λάθος και εάν επιβληθεί, θα προκύψει εκ του αποτελέσματος ότι ήταν λάθος, αλλά θα έχουν επέλθει οι βλάβες και στα δημόσια έσοδα και στην δικαιοσύνη.
Για να μην επέλθουν οι βλάβες στα δημόσια έσοδα και την απονομή της δικαιοσύνης, και να μην υποβληθεί ένας τεράστιος πληθυσμός, ο πληθυσμός της Κισάμου σε βύθιση, από την λανθασμένη αυτή σκέψη κατάργησης της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας και του Ειρηνοδικείου,
Παρακαλούμε και Ζητούμε από τους αρμόδιους Υπουργούς την εξαίρεση από την απόφασή τους και την Διατήρηση της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας και του Ειρηνοδικείου Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου