Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΙΝΚΑ, ΔΤ 355/11.07.2012: ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ «Alpha Radio 98,9» πρώην «Ράδιο 98,9»


ΔΤ 355/11.07.2012

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ «Alpha Radio 98,9» πρώην «Ράδιο 98,9»
Στο Κέντρο Καταγγελιών του ΙΝΚΑ Δεχθήκαμε καταγγελίες ότι : Στην πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «Κανάλι 9 – 98,9» αναπτύχθηκαν κατηγορίες και ανακρίβειες σε βάρος του συνόλου του Ελληνικού Λαού (του συνόλου των καταναλωτών). Ότι: Ούτε λίγο ούτε πολύ ο παρουσιαστής, την Δευτέρα 25 Ιουν. 2012 και ώρα 9 και 15΄ΠΜ περίπου, απευθυνόμενος στους ακροατές, περιέγραψε δήθεν ότι μετά το 1974, περίπου ζούσαμε στη χλιδή, «τρώγαμε με χρυσά κουτάλια» (sic). Και (χωρίς συγκεκριμένα επιχειρήματα) προς επίρρωση χρησιμοποίησε την γνωστή τσίχλα που κολλά ακόμα παντού, πατερίτσα με κάθε πολιτικό εκχυδαϊσμό το: «Τσοβόλα δωσ’ τα όλα».
Το ΙΝΚΑ, δηλώνει ότι αναρωτιόμαστε πολύ σοβαρά, πόσο θα αποσβένονται τα πάμπολλα επόμενα και σημερινά, με το χιλιοτσαλαπατημένο σφουγγάρι - ζελέ «Τσοβόλα δωσ’ τα όλα».
Δεν υπάρχει προηγούμενο να εκπορνεύεται ολόκληρος ο Ελληνικός λαός με σημαία μια λαϊκίστικη φράση του τότε πρωθυπουργού του εδώ και μια εικοσαετία. Ένας ολόκληρος λαός στήνεται στη λαιμητόμο εδώ και τρία χρόνια, σήμερα δηλαδή και χαρακτηρίζεται «λαμόγιο, κοπρίτης, ρατσιστής» από αυτούς που εκλέγονται στο κοινοβούλιο και από τα ΜΜΕ.
Αγαπητοί κ.κ. δημοσιογράφοι, Δεν αποτελεί εκπαιδευτική διαδικασία, το να πείσεις τον ακροατή σου να δεχθεί ότι είναι λαμόγιο, είναι καταστρεπτική διαδικασία.
Να ποια είναι τα πραγματικά στοιχεία:
Πριν, Πριν την εισβολή της Τρόικας:
·      Ένας στους δύο Έλληνες ήταν υπερχρεωμένος (50%)
·      Ένας στους τέσσερεις Έλληνες ζούσε κάτω από τα επίσημα όρια της Ευρωπαϊκής Φτώχιας (25%).
·      Είχε κακή έως άθλια πρόσβαση σε όλα τα κοινωνικά αγαθά (Παιδεία, Υγεία, Δημόσια Ασφάλεια, Περιβάλλον… ).
·      Οι μισθοί και οι συντάξεις ήταν κατά μέσο όρο 30% κάτω από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης, και πολύ πιο κάτω από αυτούς της Γερμανίας και Αυστρίας.
·      Αντιθέτως οι τιμές σε απολύτως ίδια καταναλωτικά αγαθά ήταν 30% υψηλότερες.
Το μόνο «προνόμιο» που είχε ο «χλιδάτος» Έλληνας ήταν η πρόσβαση στον δανεισμό που στις περισσότερες φορές κάλυπτε βασικές ανάγκες.
Σήμερα έχουμε ξεπεράσει την έννοια της Ευρωπαϊκής Φτώχειας και βαδίζουμε στη Απόλυτη Φτώχεια. Το 25% των Ελλήνων αντιμετωπίζει πλέον πρόβλημα διατροφής. Όχι μόνο ποιότητας, δεν έχει θερμίδες να γεμίσει το στομάχι του. Το 15% των Ελλήνων στρέφεται στα συσσίτια της Εκκλησίας και στα σκουπίδια, σε ό,τι πετιέται.
Από τους υπόλοιπους το 70% είτε δεν έχουν δουλεία, είτε απειλούνται με διακοπή στοιχειωδών αγαθών –όπως η ΔΕΗ- είτε με έξωση από το σπίτι τους, είτε δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας, είτε απειλούνται με κατασχέσεις κτλ, με 2.300 αυτοκτονίες.

Κάνουμε έκκληση στους Δημοσιογράφους και στα ΜΜΕ, που τέλος πάντων δεν ανήκουν στους κοινωνικά αποκλεισμένους Σεβαστείτε την δυστυχία του Ελληνικού Λαού

"Να μην καταδικάζονται όλοι Έλληνες για τις ηλιθιότητες που έκαναν οι πολιτικοί τους"

Οι Έλληνες πολιτικοί έκαναν «ηλιθιότητες», όμως μια συλλογική καταδίκη των Ελλήνων, κάτι που συμβαίνει ολοένα και περισσότερο, είναι απορριπτέα, τόνισε με έμφαση ο ομοσπονδιακός πρόεδρος της Αυστρίας, Χάιντς Φίσερ. Ο Φίσερ έκανε την ακόλουθη δήλωση σε σημερινή συνέντευξή του στη δημόσια Αυστριακή Τηλεόραση, επισημαίνοντας πως, γενικά, θα πρέπει να απορρίπτονται αρνητικές, συλλογικές κριτικές κατά λαών. http://tinyurl.com/cz7lco3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου