Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΤΗ ΜΑΖΕΨΕΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ "ΚΛΕΙΣΕΙΣ" ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ "ΒΡΩΜΙΚΟ" 93 ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ;


http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1830:-qq-qq-93-&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2samaras-ntora2


KOΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΙΣΤΡΙ
Το makeleio.gr εδώ και μέρες έχει πολλές και συγκεκριμένες πληροφορίες για σημαδιακά συμβάντα που έχουν την δική τους σημειολογία στον τρόπο που ο πρόεδρος της ΝΔ και αυριανός πρωθυπουργός, όπως επαγγέλλονται τα πολυπληθή στελέχη του, πολιτεύεται στην πατρίδα που πνέει τα λοίσθια.
Δεν είναι λίγοι αυτοί που συνδυάζουν το υποτιθέμενο συγχωροχάρτι που έδωσε ο κ.Σαμαράς στην Ντόρα του Εφιάλτη, με κάτι "παλιούς" και "ανεξόφλητους" λογαριασμούς που έχει το Μητσοτακέικο με τον Αντωνάκη τους, όπως τον αποκαλούν, από την πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 1993.
Για όσους κάνουν ότι ξεχνούν ,τότε(και δεν είναι βέβαια περσινά ξινά σταφύλια)ο Σαμαράς κατηγορήθηκε από πολλούς και διαφόρους(δεν ξεχνάμε όσα είχε πει μεταγενέστερα ο μακαρίτης ο Κεφαλογιάννης)ότι έριξε την κυβέρνηση του "Δράκουλα"λόγω της μη υπογραφής της συμφωνίας του ΟΤΕ με Intracom και Siemens. O Μητσοτάκης ήταν αυτός που αντιδρούσε στην μη πραγματοποίηση της συμφωνίας με τον Κόκκαλη(είναι γνωστό)καθώς όπως λένε όσοι γνωρίζουν ο τότε πρωθυπουργός είχε βρει καλύτερους πελάτες, πολυεθνικές από την Ιαπωνία και την Αμερική με ότι αυτό συνεπάγεται. Για εκείνες τις μέρες πολλά ξέρει και η Ντόρα. Πάντα ήξερε και  αντιλαμβανόταν πολλά η Ντόρα(κι ας έκανε τη χαζή)από την εποχή που ήταν στο πλευρό του μακαρίτη του Παύλου Μπακογιάννη(γι αυτό θα επανέλθουμε με άλλα γραπτά και ντοκουμέντα).
Οι ίδιοι γνώστες των πεπραγμένων στον ΟΤΕ, στην Ιntracom και στην Siemens, επιμένουν: Ο Σαμαράς μετά τα όσα έγιναν με τον Κόκκαλη, ουσιαστικά ήταν υπό την κηδεμονία του Μητσοτάκη. Εαν ήθελε ο Κρητικός τον εξαφάνιζε στο πίτσι φιτίλι. Δεν το ήθελε. Είχε τους λόγους του. Τώρα, η Ντόρα γύρισε με το έτσι θέλω στη ΝΔ. Τα δεσμά είναι ισχυρά. Και εξακολουθεί να τα φοράει ο Σαμαράς. Που χορεύει πεντοζάλη κάθε φορά που φταρνίζεται ο Ψηλός στην Κρήτη και στην Αραβαντινού.
Πρωθυπουργός με τις χειροπέδες του Μητσοτάκη θα γίνει ο Σαμαράς. Τέτοιους θέλει η Ελλάδα και οι ξένες δυνάμεις. Ειδικά τώρα που οι μνημονιακοί προσκυνούν τους Γερμαναράδες, το καλύτερο πιόνι της Siemens, έχει το πιο γλυκό όνομα: Αντώνης Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου