Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 358/21.05.12: Από τους Οθωμανούς 1832 μέχρι σήμερα κακοδιαχείριση


ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΤ 358/21.05.12

Άραγε οι 300 εκλεγμένοι πολιτικοί μας, που ήταν στην Βουλή από το 1832 μέχρι σήμερα, δεν κατάλαβαν αυτό που το έχει καταλάβει όλος ο κόσμος, που λέει τώρα και το περιοδικό Time δημόσια σε όλο τον κόσμο σε όλο τον πλανήτη. Να πώς το λέει http://tinyurl.com/76yuvbw το περιοδικό Time :
"Από τότε που η Ελλάδα ανεξαρτητοποιήθηκε από τους Οθωμανούς από το 1832, η χώρα βρίσκεται σε κρίση τουλάχιστον για τα μισά χρόνια", γράφει το Time, ………την Ελλάδα, η οποία είναι ένοχη για κακοδιαχείριση, χαμηλή ανταγωνιστικότητα και οικονομική απάτη.
Ας το καταλάβουν και οι 300 πρώην, ότι τώρα το έχουν καταλάβει σε όλο τον κόσμο.
Το Ότι Ανέκαθεν, και τότε και τώρα ορκίζονται και διαγωνίζονται με θεατρικό τρόπο πως θα διαχειριστούν σωστά τα κοινά όταν εκλεγούν αυτοί, γιατί οι άλλοι δεν τα διαχειρίστηκαν σωστά και μετά, όταν φεύγουν αυτοί, έρχονται οι άλλοι και λένε, δεν τα κάναμε εμείς τα κάνανε οι άλλοι.
Οι κάθε άλλοι, κατηγορούν τους προηγούμενους άλλους.
Αυτό γίνεται, οι άλλοι και οι άλλοι, όπως στο η Λίζα και η Άλλη.
Κουρελιάζουν το Σύνταγμα με διαδοχικές αλλαγές και υποβαθμίσεις, μετονομάζουν και αλλάζουν αρμοδιότητες και υπηρεσίες με τις υποσυνείδητες ανάγκες του πρωθυπουργού της κάθε κομματικής ομάδας, ενοποιούν την δικαιοσύνη με το κόμμα - κυβέρνηση, αυτοκρίνονται και αυτοαπαλλάσσονται, αναπαράγουν και εξαρθρώνουν νόμους και δικονομία, ρυθμίζουν – αναγγέλλουν με αυτιστική επανάληψη κάθε φορά, να απαντά η δημόσια αρχή σε 50 μέρες και δεν απαντά ούτε σε 500.
Αλλάζουν φορολογικό καθεστώς κάθε τρείς του μήνα, αλλάζουν ότι υπάρχει σαν άξονας προγραμματισμού της ζωής του πολίτη εργαζόμενου η επιχειρηματίας, κάθε τρείς και λίγο.
Δεν είναι πως δεν ξέρουν ότι ό ένας προσθέτει το δικό του χάος στο χάος του άλλου, το ξέρουν, αλλά πιστεύουν, πως οι πολίτες δεν καταλαβαίνουν ότι το κάνουν σκόπιμα, η ότι και οι 300 αποτελούν διαχειριστικά σκουπίδια.
Το κατάλαβαν στο περιοδικό Time και το κάνουν διασπορά σε όλο τον κόσμο.
Αυτοί εδώ, οι πρώην άλλοι και οι σημερινοί άλλοι και οι αυριανοί άλλοι, συνεχίζουν να κάνουν όπως, η στρουθοκάμηλος που νομίζει πως επειδή έκρυψε το κεφάλι της στο θάμνο δεν φαίνεται το τεράστιο κορμί της.
Όλοι λένε πως και οι 300 που είχαν υπάρξει στην βουλή, εμπόδισαν και εμποδίζουν την κοινωνική και οικονομική ζωή του Έλληνα πολίτη και επιχειρηματία, μια σκόπιμα και μια από διαχειριστική ανικανότητα. Μας επιβάλλουν και Σπέρνουν την τρέλα.
Ευαγγελισμός 20.02.11: στην πλειοψηφία τους χρήζουν ψυχιατρικής παρακολούθησης.
Το κοινό στην πρακτική εφαρμογή των εκ των άνωθεν προβολών:
Μυτιλήνη 20 Μαΐου 2012: Σκότωσε με μαχαιριές την γυναίκα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου