Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΙΝΚΑ – ΔΤ 351, 23.05.12: ΤΟ ΙΝΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΜΑΪΟΥ 2012, 5 ΜΜ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ «ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


ΙΝΚΑ – ΔΤ 351 23.05.12
ΤΟ ΙΝΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ
ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΑΓΩΝΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΜΑΪΟΥ 2012, 5 ΜΜ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ «ΚΟΝΤΟΠΕΥΚΟΥ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ οδός Δωριέων & Αχαιών Κοντόπευκο.
Το Σάββατο 26 Μαΐου 2012, ο «μπασκετικός παλμός» θα χτυπά δυνατά στο Κλειστό Γήπεδο «Κοντοπεύκου» του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Με γενικό σύνθημα «Τρίποντο Χαράς», θα διεξαχθεί ένας φιλικός αγώνας μπάσκετ αφιερωμένος στον οργανισμό «Το Χαμόγελο Του Παιδιού», ο οποίος διοργανώνεται από ομάδα φοιτητών του Τμήματος Οργάνωσης Και Διαχείρισης Αθλητισμού (Τ.Ο.Δ.Α.), που υπάγεται στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, με την υποστήριξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής.
Η καλαθοσφαίριση φανερώνει για μία ακόμα φορά το φιλανθρωπικό της πρόσωπο με τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου φιλικού αγώνα μπάσκετ, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στον οργανισμό “Το Χαμόγελο Του Παιδιού”.
Δύο σπουδαίες ομάδες, λοιπόν, η κάθε μία με τη δική της ξεχωριστή ιστορία στον χώρο του μπάσκετ, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους το Σάββατο 26 Μαΐου 2012 στις 5.00 μμ. στο Κλειστό Γυμναστήριο Κοντοπεύκου, του Δήμου Αγίας Παρασκευής (Δωριέων και Αχαιών, Κοντόπευκο Αγίας Παρασκευής) ο λόγος για την ανδρική ομάδα καλαθοσφαίρισης της Αγίας Παρασκευής (Κ.Α.Π.) και την αντίστοιχη ομάδα της Νέας Κηφισιάς (Α.Ε.Ν.Κ.).
Διαιτητές και κριτές θα αποσταλούν από την ΕΟΚ.
Γυμνασίαρχος θα είναι ο κ. Σπύρος Βαρυπάτης.
Ιατρική ασφάλεια θα παρέχεται από Κινητή Ιατρική Μονάδα με γιατρό από “Το Χαμόγελο Του Παιδιού”.
Τον έλεγχο του ήχου και τη μουσική επιμέλεια θα έχει ο DJ Αντώνης Δημητρίου.
Στην είσοδο θα βρίσκεται ο Τριαντάφυλλος Κορακάκης.
Τέλος, οι προσκλήσεις του αγώνα θα είναι διαθέσιμα για το φίλαθλο κοινό την Παρασκευή 11 Μαΐου, το οποίο θα μπορεί να τις προμηθεύεται από το κλειστό γυμναστήριο Κοντοπεύκου ως την ώρα του αγώνα Στόχος μας  είναι αυτά να εξαντληθούν προκειμένου να ενισχύσουμε οικονομικά τον οργανισμό «Το Χαμόγελο Του Παιδιού» και να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά αυτά σε τρίποντα χαράς, ελπίδας και διασκέδασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου