Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Η μεγάλη επιβεβαίωση του ΟΛΥΜΠΙΑ για το «παιχνίδι» Καρατζαφέρη που αφήνει έκθετο τον Σαμαρά!

http://olympia.gr/2012/01/27/%CE%B7-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B2%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84/
 
Πριν από περίπου 15 μέρες είχαμε αποκαλύψει στο ΟΛΥΜΠΙΑ τους λόγους που ο Γ. Καρατζαφέρης θα την «στήσει» στον Σαμαρά, με την συγκατάθεση Παπαδήμου! Διαβάστε εδώ και εδώ τις δυο αποκαλύψεις.
Σας είχαμε αποκαλύψει ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα κάνει πίσω σε καίρια θέματα προκειμένου να αφήσει μόνο του τον Αντώνη Σαμαρά και να πιάσει με τα δυο του χέρια την «καυτή πατάτα».
Σήμερα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης – μετά από αρκετές μέρες σιωπής στο θέμα αποχώρησής του από την κυβέρνηση – αρχίζει να δηλώνει ότι δεν θα βάλει την υπογραφή του στις νέες δεσμεύσεις που ζητά η τρόικα από τους πολιτικούς αρχηγούς, γιατί όπως λέει, αρκεί η πολιτική τους προφορική δέσμευση.
Ό,τι δηλαδή, έλεγε ο Σαμαράς τον Νοέμβριο του 2011 που απαιτούσαν ενυπόγραφες δεσμεύσεις για την εκταμίευση της 6ης δόσης των 8 δις ευρώ.
Αυτή τη φορά, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ φαίνεται ότι κάνει «πίσω» στο θέμα των υπογραφών, βάζοντας μπροστά σε τεράστιο δίλημμα τον Σαμαρά: Αν υπογράψει τη νέα δανειακή σύμβαση, θα χρεωθεί ο ίδιος τη μνημονιακή στάση, ενώ αν την καταψηφίσει θα έχει πάνω του όλο το βάρος της χρεοκοπίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου