Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Στοιχεία φωτια για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και την εξαγορά θυγατρικής του, στα χέρια του “Πρώτου Θέματος”…

http://olympia.gr/2012/01/08/%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%B9%CF%87%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%86%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B1%CF%87%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%84%CE%B1%CE%BC/
Γράφει η Τρολυμπία
Μεγάλη βουή στην πολιτική και οικονομική σκηνή από στοιχεία που φέρεται να έχουν συνεργάτες της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” και αφορούν τα τεκταινόμενα της διοίκησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, ειδικά με την εξαγορά της θυγατρικής του που διοργάνωνε και χρηματοδοτούσε τα περιβόητα συνέδρια του Ανδρέα Παπανδρέου, αδελφού του πρωθυπουργού.
Οι ίδιες πηγές μιλούν και για δάνεια που δόθηκαν, με ευθύνη της διοίκησης σε εταιρείες σχετιζόμενες με τους τέως συνεταίρους συνεργατών του ιδρύματος. Προκαλεί εντύπωση η συμπεριφορά ενός εξ αυτών που φέρεται αποφασισμένος να φύγει για το Λονδίνο που φαίνεται ότι γίνεται πολύ της μόδας.
Ειδικά μετά τις αποκαλύψεις του Ψυχάρη για κάτι διαμερίσματα υψηλών ορόφων.
Ο Θέμος Αναστασιάδης, βαθύς γνώστης της Λονδρέζικης κτηματαγοράς, παρακολουθεί στενά το θέμα και είναι σίγουρο ότι θα ξεσκεπάσει την όποια ατασθαλία.
Τα στοιχεία αυτά δεν περιλαμβάνονται στο εικονιζόμενο ένθετο της εφημερίδας που βλέπετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου