Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Ανακοίνωση Τύπου για τη μείωση των μισθών και των επικουρικών συντάξεων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
Διπλό χτύπημα σε μισθούς και επικουρικές συντάξεις και σχέδιo- έκτρωμα για τους οφειλέτες του Δημοσίου!

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ εξεδόθη ανακοίνωση σχετικά, με την μείωση μισθών και επικουρικών συντάξεων, αλλά και την ρύθμιση του Υπουργείου Οικονομικών να πληρώνονται φόροι με ακίνητα και εμπράγματα δικαιώματα.
Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής:

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνει στοιχεία που επιβεβαιώνουν τις καταστροφικές συνέπειες των Μνημονίων που εφαρμόζονται στη χώρα μας.
Τρία εκατομμύρια Έλληνες ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας!!!
Η πολιτική της Τρόικας και της κυβέρνηση Παπανδρέου, δημιούργησαν την τάξη των Νεόπτωχων Ελλήνων.
Η εγχώρια Τρόικα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ με πρωθυπουργό τον δοτό κ.Παπαδήμο, ανερυθρίαστα επιχειρούν να διαλύσουν με νέες μειώσεις τα ελάχιστα εισοδήματα των εργαζομένων.
Παράλληλα έχει τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο της πλήρους διάλυσης των Επικουρικών Ταμείων (συμμετοχή εργαζομένων εργοδοτών με οριζόντιες περικοπές) επί δικαίων και αδίκων.
Την ίδια ώρα το Υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο σύμφωνα με την οποία η πληρωμή θα μπορεί να γίνεται και σε …είδος!
Μια ανύπαρκτη κρατική μηχανή και ένας μηδαμινός φορολογικός ελεγκτικός και εισπρακτικός μηχανισμός παραδίδεται σε ιδιωτικές εταιρίες οι οποίες πλέον με την άδεια του κράτους θα μπορούν να κατάσχουν ακίνητα και εμπράγματα δικαιώματα!
ΟΧΙ μόνο δεν πάει άλλο, αλλά ήρθε η ώρα ενός γενικού ξεσηκωμού του Ελληνικού Λαού απέναντι στην ξενόδουλη κυβέρνηση, των ανδρείκελων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου