Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Όλα τα στοιχεία δείχνουν σκευωρία εναντίον του Strauss Kahn

http://www.antinews.gr/2011/07/08/111330/

Αν και τα ΜΜΕ κάνουν τα πάντα για να αποσιωπήσουν το ζήτημα, υπάρχουν πλέον πάρα πολλά στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν ότι ο Dominique Strauss Kahn έπεσε θύμα σκευωρίας.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η 32χρονη καμαριέρα εισέπραξε το ποσό των $100.000 μέσω του τραπεζικού της λογαριασμού. Η εφημερίδα New York Times αναφέρει το ποσό, αλλά δεν μας λέει από πού προήλθε. Μάλιστα σε μια μπερδεμένη αναφορά της, η εφημερίδα αφήνει να εννοηθεί ότι τα χρήματα κατατέθηκαν από τον φίλο της κοπέλας, ο οποίος  όμως βρίσκεται «κλειδωμένος» σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.
Σύμφωνα με τις πηγές της εφημερίδας, η γυναίκα είχε μια (μαγνητοφωνημένη) τηλεφωνική συνομιλία με τον φυλακισμένο, μια μέρα μετά την επαφή της με τον Γάλλο πολιτικό, συζητώντας τα πιθανά οφέλη που θα αποκόμιζε αν προχωρούσε σε μήνυση.
Ο τραπεζικός λογαριασμός της γυναίκας, όπως και τα τηλεφωνικά της αρχεία, είναι  γνωστά στις αρχές, όμως τόσο αυτές, όσο και τα ΜΜΕ, δεν δημοσιοποιούν την ταυτότητα αυτού ή αυτών που κατέθεσαν τα χρήματα. Αφήνεται μάλιστα να εννοηθεί, ότι πρόκειται για  χρήματα που σχετίζονται με ναρκωτικά, απομακρύνοντας έτσι το ενδεχόμενο να αποτελούν κάποια αμοιβή σε σχέση με μια σκευωρία κατά του Strauss Kahn. Παράλληλα, αναφέρεται ότι τα ποσά αυτά κατατίθεντο εδώ και δυο χρόνια, δίνοντας έτσι την εντύπωση ότι και πάλι δεν υπάρχει κάποια σχέση με την υπόθεση Strauss Kahn. Οι ακριβείς ημερομηνίες των καταθέσεων είναι γνωστές στις αρχές, όμως αυτές δεν τις γνωστοποιούν. Γιατί άραγε;
Και εν πάση περιπτώσει, αν διέθετε $100.000 στον λογαριασμό της εδώ και δυο χρόνια, γιατί να συνεχίσει να εργάζεται ως καμαριέρα ξενοδοχείου;
Επίσης, γιατί δεν δημοσιοποιήθηκαν οι ανακρίβειες της ένορκης κατάθεσής της πολύ νωρίτερα; Ποιος την προστάτευε;
Γιατί τα ΜΜΕ καθυστέρησαν στη δημοσίευση των στοιχείων που επιβεβαιώνουν την αθωότητα του Strauss Kahn;
Όλες οι πληροφορίες ήταν γνωστές στις εισαγγελικές αρχές από πολύ νωρίς, παρόλα αυτά δόθηκαν στη δημοσιότητα μετά την επιλογή της Christine Lagarde ως διευθύντριας του ΔΝΤ!
Η υποψηφιότητα της επιβεβαιώθηκε και έγινε αποδεκτή στις 26 Ιουνίου. Η θέση της απονεμήθηκε στις 28 Ιουνίου, με απόφαση του 24μελούς διοικητικού συμβουλίου του ΔΝΤ.
Η Christine Lagarde είναι διορισμένη από την Wall Street και τα αμερικανικά τραπεζικά συμφέροντα. Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Timothy Geithner δήλωσε μερικές ώρες πριν αποφασιστεί επίσημα η επιλογή της: «Στηρίζουμε με ευχαρίστηση τον ορισμό της Christine Lagarde στη κεφαλή του ΔΝΤ».
Πολύ προσεκτικό τάιμινγκ. Και μια μέρα μετά τον ορισμό της, η εισαγγελία της Νέας Υόρκης έδωσε στη δημοσιότητα τα απαλλακτικά για τον Strauss Kahn στοιχεία.
Μια πραγματικά πετυχημένη σκευωρία. Ποιος όμως δασκάλεψε την εισαγγελία να δώσει τις πληροφορίες αμέσως μετά τον επίσημο διορισμό της Lagarde; Αν αυτά τα στοιχεία αποκαλύπτονταν μερικές ημέρες νωρίτερα, η επιλογή της Lagarde ως επικεφαλής του ΔΝΤ δεν θα ήταν καθόλου σίγουρη.
Η αλλαγή καθεστώτος στο ΔΝΤ διεκπεραιώθηκε με ιδιαίτερη ταχύτητα. Παράλληλα, η υπόθεση Strauss Kahn έχει να κάνει και με τις εκλογές για τη γαλλική προεδρία.
Η Lagarde ξεκίνησε τη θητεία της στο ΔΝΤ στις 5 Ιουλίου, και  στη κορύφωση της ελληνικής κρίσης χρέους.
Και παρόλα αυτά τα στοιχεία, τα συμβατικά ΜΜΕ δεν αγγίζουν καν το ζήτημα της σκευωρίας εναντίον του Strauss Kahn.

S.A.-Global Research
http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=25533

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου