Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Η θέση του πατριωτικού (και απόλυτα δικαιωμένου από τις εξελίξεις) site Olympia.gr για την εκκωφαντική σιωπή της αντιπολίτευσης: Εξαρθρώστε τους επίορκους πριν εξαρθρωθεί η ίδια η δημοκρατία!

http://olympia.gr/2011/07/11/%CE%B7-%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BC%CF%80%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CF%89%CF%86%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/

Έχουμε δεχτεί εκατοντάδες emails οργής για την στάση της αντιπολίτευσης αλλά και των αντιπολιτευόμενων μέσων, blogs κλπ σε σχέση με τις αποκαλύψεις για την οικογένεια Παπανδρέου* .
Ήδη το διαδίκτυο γεμίζει άρθρα όπως αυτό από το Κουρδιστό Πορτοκάλι. Όπως γνωρίζετε, είναι αρχή μας να μην κρίνουμε τις επιλογές άλλων bloggers φαινομενικά ιδεολογικής εγγύτητας.
Ο καθένας μπορεί να έχει τις θέσεις του, τις δεσμεύσεις του, τις ψευδαισθήσεις ή ακόμα και το άγχος για το μεροκάματο. Δικαίωμα του καθενός. Εμείς όμως οφείλουμε να κρούσουμε τον κώδωνα του κινδύνου ειδικά στην αντιπολίτευση, γιατί απ’ ότι φαίνεται δεν έχει συνειδητοποιήσει την κατάσταση.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το πολιτικό σύστημα όπως το γνωρίζουμε ΠΕΘΑΝΕ. Η λογική του ώριμου φρούτου, τελείωσε. Η νοοτροπία “περιμένουμε στην ουρά για να γίνουμε εμείς υπουργοί και εξουσία” δεν ισχύει. Το Πολιτικό σύστημα συνεθλίβει υπό το βάρος των αμαρτιών του.
Ο αγώνας τώρα πρέπει να δοθει για να σωθεί η ίδια η Δημοκρατία, πριν οδηγηθούμε σε καταστάσεις χάους και ένστολους Μεσσίες.
Γνωρίζετε ότι μιλάμε με αίσθημα ευθύνης και όχι τρομολαγνείας. Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη, οι δυνάμεις που αντιτάχθηκαν στο μνημόνιο μα κυρίως ο Σαμαράς ως πλειοψηφία στο εκλογικό σώμα να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την παραδειγματική τιμωρία της παρούσας κυβέρνησης αλλά και των συνεργατων της στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Με διακομματική συναίνεση των καθαρών, πρέπει να συνθλιβούν οι επίορκοι λειτουργοί πρωτού συνθλιβεί η ίδια η δημοκρατία. Το σύστημα των Μέσων ενημέρωσης, το σύστημα διακίνησης τραπεζικού – διαφημιστικού – δημοσίου χρήματος πρέπει να ακυρωθεί εως ότου εξυγιανθεί ακόμα και αν αυτό χαρακτηριστεί “δημοκρατική εκτροπή”.
Η δημοκρατία πρέπει να ακρωτηριάσει το μέρος που την μόλυνε για να μην πεθάνει η ίδια από την γάγγραινα.
Η εκκωφαντική σιωπή της αντιπολίτευσης εάν συνεχιστεί θα είναι το φυτίλι που θα πυροδοτήσει την βόμβα *
(Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΜΕ ΤΑ CDS ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΟΥΔΗ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου