Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

O Τσακογιάννης πέταξε φάκελο στο πρόσωπο του Κούγια!

http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=6905
http://crimesonair.blogspot.com/2011/07/blog-post_9194.html#more


Με τον χαρτοφύλακα που κρατούσε ο μεγαλομέτοχος της Ηλιοούπολης Γιώργος Τσακογιάννης, χτύπησε στο πρόσωπο τον πρόεδρο της Παναχαϊκής  Α. Κούγια, κατά την διάρκεια της απολογίας του το πρωί στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Ο Γ. Τσακογιάννης  ζήτησε να φύγει από την αίθουσα όπως και έγινε μετά το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Αλέξη Κούγια, υπερασπιζόμενος τον παίκτη της Ηλιούπολης, Μιχάλη Νικολόπουλο.
Συγκεκριμένα, ο Νικολόπουλος ρωτούσε τον Κούγια αν του είχε κάνει πρόταση να τον πάρει στην ομάδα του παλιότερα, με τον πρόεδρο της Παναχαϊκής να απαντά όχι και τον παίκτη της Ηλιούπολης να του λέει πως είναι ψεύτης...

Σε εκείνο το σημείο ο Κούγιας χαρακτήρισε τον Νικολόπουλο ως τον πιο βρώμικο παίκτη που υπάρχει στο πρωτάθλημα και τότε αντέδρασε ο Τσακογιάννης, ο οποίος αποβλήθηκε αμέσως.

Εξερχόμενος από την αίθουσα και απευθυνόμενος στον δικαστή φώναζε την... «αφού έχεις βγάλει την απόφαση γιατί κάνεις τη δίκη; βγάλε την απόφαση τώρα». Ο πρόεδρος της Ηλιούπολης αποχώρησε συνοδεία ααστυνομικών και θα απολογηθεί με υπόμνημα, όπως και αρκετοί άλλοι που πήραν προθεσμία ως την Παρασκευή.
Πάντως, οι δικαστές έλεγαν πως η απόφαση πρέπει να βγει σύντομα, κάτι που αναμένεται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Σε ό,τι αφορά τον Κούγια, που είχε κληθεί ως μάρτυρας, η κατάθεσή του διήρκησε πάνω από μιάμιση ώρα. Ο γνωστός δικηγόρος είπε πως τα παιχνίδια της Ηλιούπολης και του Ολυμπιακού Βόλου ήταν όλα στημένα.

Κατηγόρησε τους Τσακογιάννη-Μπέο πως είχαν ιδρύσει συμμορία και είπε χαρακτηριστικά: «Πριν μπουν στο ποδόσφαιρο δεν είχαν μαντήλι να κλάψουν και όταν μπήκαν έστηναν παιχνίδια». Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Κάθε φορά ψάχνουν προστάτη είτε λέγεται Κόκκαλης, είτε Μαρινάκης, είτε Πατέρας και στη συνέχεια τους πουλούσαν».


Για τον πρώην πρόεδρο της Ηλιούπολης και νυν μέλος του ΔΣ Νίκο Χάλκο ανέφερε πως ήταν το δεξί χέρι του Τσακογιάννη και πως ο Μιχάλης Νικολόπουλος ήταν το εκτελεστικό όργανο. Είπε επίσης πως όλοι συναντιόντουσαν σε μια καφετέρεια στην Γλυφάδα, που ανήκει στους Ρέμο-Πηλαδάκη και εκεί τα έστηναν. «Μια φορά πήγα, με είδαν και έφυγαν και δεν ξαναπήγαν», τόνισε ο Κούγιας.


Τέλος, κατήγγειλε, επικαλούμενος μαρτυρία ενός προπονητή της Αγίας Παρασκευής, πως οι αντίπαλοι της Ηλιούπολης κατέβαιναν με δεύτερη ομάδα γιατί... «έμπαιναν σπίτι μας με πιστόλια και μας απειλούσαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου