Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

EΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/07/e.html

Άλλη μια προσπάθεια από καρδιά σε καρδιά,
έτσι που γνωρίζουν να μάχονται όλοι οι φωτεινοί πολεμιστές... Διαβάστε το και αγκαλιάστε το!


Έχετε δει την ταινία ΆΒΑΤΑΡ;
Θυμάστε τον τρόπο που η φυλή ενωνόταν κάτω από το "Δέντρο των Ευχών" για να ζωντανέψει τους πρωταγωνιστές, μέσα από τη λαμπερή εικόνα της "διαδικτυωμένης ενέργειας;
Ήταν η ενέργεια από την "ένωση των καρδιών" που, αυτή η φυλή, είχε αναγάγει στο ύψιστο επίπεδο επικοινωνίας με το συμβολισμό του "ΣΕ ΒΛΕΠΩ!".
Ελάτε λοιπόν κι εμείς, να ενώσουμε την καρδιά μας "βλέποντας" ο ένας μέσα στον άλλον, το κοινό όραμα της αναγέννησης της χώρας μας και ας κάνουμε από κοινού, μια ευχή: Εξοδος της Ελλάδας, από την οικονομική δυσπραξία!
Ας τη απλώσουμε πάνω από τη χώρα μας, "διαδικτυωμένη" κι εκείνη μέσα από τρίγωνα που θα σχηματιστούν νοητικά, ανάμεσα σε τρία άτομα, που μοιράζονται εκφωνώντας την ίδια ευχή!

ΓΙΑΤΙ ΤΡΙΓΩΝΑ
Επειδή αυτός είναι ο τρόπος που κόβεται ένα διαμάντι για να σχηματίσει τον πολυεδρικό κρύσταλλό του.
Ένα τέτοιο νοητό -τεράστιας αξίας- διαμάντι, θέλουμε να σχηματίσουμε κι εμείς γύρω από την Ελλάδα. Ανάλογο "ενεργειακό πεδίο" με αυτό που είχαν σχηματίσει οι πρόγονοι μας, δημιουργώντας ισόπλευρα τρίγωνα ανάμεσα στους αρχαίους ναούς!
Την αξία των καρατίων αυτού του κρυστάλου, θα την δώσει η θέρμη της δικής μας καρδιάς, καθώς ανα τριάδες ατόμων, θα εκφωνούμε καθημερινά την ίδια ευχή,αποστέλοντας την ενέργεια στο νοητό σχήμα.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

Η ευχή πρέπει να απαγγέλεται καθημερινά από τα τρία άτομα, καθώς έκαστος φαντάζεται τους έτέρους δύο κι ενώνεται μαζί τους σκεπτομορφικά. Αν υπάρχει συγχρονισμός ώρας, θα ήταν η ιδεώδης επίτευξη. Ωστόσο, επειδή στην Νοόσφαιρα κια τα Μορφογεννητικά πεδία που λειτουργεί η ενεργειακή αυτή "διαδικτύωση, δεν υπαρχουν δεσμεύσεις χωροχρόνου, μπορεί καθ έναας, να την εκφωνεί, ανεξάρτητα από τον χώρο και το χρόνο των ετέρωνν συντρόφων. Αρκει μονάχα να τους φαντάζεται και, να ενώνει την σκέψη του μαζί τους, δημιουργώντας νοητό τρίγωνο.
Το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι το δίκτυο αυτών των σχηματισμών, να απλωθεί σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσα σε άτομα-φίλους που ζουν σε διαφορετικές πόλεις.
Ας κυκλώσουμε την χώρα μας, με σταθερότητα και ρυθμό. Αυτό μονάχα απαιτείται για την αποτελεσματική διεκπεραίωση της διαδικασίας αυτής: Ο ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΡΥΘΜΟΣ! Δηλαδή η σταθερή, καθημερινή εκφορά μέσω του λόγου της Επίκλησης αυτής.

ΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!
Ανεξάρτητα με το βαθμό της ιδιαίτερης κατανόησης με την οποία ο καθ΄ένας μπορεί να προσεγγίσει αυτήν την πρόταση, ας το παίξουμε πρωταρχικά όλοι, σαν ένα παιχνίδι. 'Αλλωστε έτσι πρωτοξεκίνησε αυτή η ιδέα στην Πλατεία Συντάγματος, σαν ένα παιχνίδι, ανάμεσα στις εκδηλώσεις των "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ", όταν ενώσαμε τα χέρια γύρω από το "Δεντρο των ευχών για την Ελλάδα", και είπαμε για πρώτη φορά την ευχή. Ας την συνεχίσουμε!
Ας την επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα, με τον ίδιο ενθουσιασμό, αυθορμησία και πίστη, όπως αυτή που ένα παιδί, ρίχνεται σε κάποιον αγώνα, προσδοκώντας την Νίκη.
Δίνουμε όλοι μαζί κοινό αγώνα ενάντια σε ότι προσπαθεί να βλάψει τη χώρα μας. Ας το αποτρέψουμε!
Ας ανττάξουμε την απόφασή μας, αποδεικνύοντας πως η Ελλάδα είναι πραγματικά η πιο πλούσια σε αξία "καρατίων", χώρα του κόσμου!
Διαθέτει ένα ανεκτιμήτου αξίας "διαμάντι", που με αυτό, μπορεί να ξεχρεώσει όλα τα χρέη των ωφειλών της: ΤΗ ΘΕΡΜΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Με αυτή την θέρμη λοιπόν ας εκφωνήσουμε μαζί (κατά τριάδες), την ευχή:

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ αιτούμε! ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
Σε νίκη να οδηγησει αυτή μας η προσπάθεια
και σε μια λύση Αρμονική, Καθάρια, Ελληνική.
Το Κύρος, η Αυτάρκεια, η Αξιοπιστία,
να αποδοθούν ξανά σε εμάς! Μαζί κι η Ευημερία!
και σε σταθερή ανάπτυξη που θα επιτευθχεί,
η χώρα μας και πάλι, ολόρθη θα στηθεί!
ΓΕΓΟΝΕ!

ΣΗΜ. Σε όσους φαίνεται πολύ εκτενής αυτή η ευχή, ας μην αποτρέψουν την επίκλησή της, Ας περιοριστούν έστω, σε μια σύντμησή της, καθημερινής επίκλησης, όμως, έχοντας πάντα εκφωνήσει έστω και για μία φορά σε τριάδα ολόκληρη την ευχή!
Η ΣΥΝΤΜΗΣΗ:

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ αιτούμε! ΑΛΗΘΕΙΑ! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
και μια Ελλάδα Εύρωστη, σε πλήρη Ευημερία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου