Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

ΠΑΝΕ ΤΑΜΕΙΟ για τα CDS μετά τη μαραθώνια συνάντηση Μέρκελ – Σαρκοζί;

http://olympia.gr/2011/07/21/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B5-%CF%84%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-cds-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B8%CF%8E%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%83/
Νωρίς σήμερα το πρωί, τις πρώτες πρωινές ώρες ολοκληρώθηκε η μαραθώνια συνάντηση Μέρκελ – Σαρκοζί για την Ελλάδα στο Βερολίνο.
Όπως ανέφερε πηγή της γαλλικής αντιπροσωπείας, υπήρξε συμφωνία μεταξύ των δυο χωρών, που θα αποτελέσει σημαντικό κομμάτι στη λήψη αποφάσεων για τη σημερινή Σύνοδο κορυφής, που έχει προγραμματιστεί για τις 2 το μεσημέρι.
Στην παρέα του ..γαλλογερμανικού άξονα προστέθηκε αργότερα και ο Ζαν Κλόντ Τρισέ, ο οποίος φαίνεται να συμφώνησε με τις προτάσεις των δυο πολιτικών.
Ο τέταρτος άνθρωπος που ενημερώθηκε για τη συμφωνία ήταν ο Πρόεδρος της Ε.Ε. Χέρμαν Βαν Ρομπάι, με τον οποίο επικοινώνησαν τηλεφωνικά.
Το σχέδιο προφανώς, θα περιλαμβάνει τη συμμετοχή των ιδιωτών, μέσω τραπεζικού φόρου, από τον οποίο θα μαζευτούν πάνω από 20 δις και με αυτά θα αγοραστούν ομόλογα. Οι τεχνικές λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές, εντός της ημέρας και εφόσον υιοθετηθεί αυτή η πρόταση.
Εννοείται πως αυτή η πρόταση, θα οδηγήσει σε “selective default”, ενεργοποιώντας τα CDS.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου