Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Στο Καρπενήσι χτίζεται ο νέος Παναιτωλικός!

http://allsportsagrinio.gr/wordpress/?p=22019

Ένα από τα βασικότερα κομμάτια κάθε ομάδας έχει να κάνει με την προετοιμασία της και φαίνεται ότι στον Παναιτωλικό έχουν βρει το ιδανικό μέρος με το Καρπενήσι.

Εδώ και αρκετά χρόνια η ομάδα του Αγρινίου κάνει την προετοιμασία της σ´ αυτό το μέρος και δείχνουν όλοι ικανοποιημένοι για την επιλογή τους. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που κάνουν την διοίκηση να είναι απόλυτα ικανοποιημένη από το Καρπενήσι. Πρώτα απ´ όλα οι καιρικές συνθήκες που είναι ιδανικές. Ζέστη δεν υπάρχει και η θερμοκρασία φτάνει με το… ζόρι το μεσημέρι στους 30 C. Όσο για το βράδυ τέλεια φθινοπωρινή μέρα. Ένα άλλο πράγμα που παίζει καταλυτικό ρόλο στην απόφαση και στην εμπιστοσύνη που δείχνουν στο Καρπενήσι έχει να κάνει και με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Χαλί είναι το γήπεδο ιδανικά για προπονήσεις και την αποφυγή τραυματισμών.
Από εκεί και πέρα στο θέμα των φιλικών παιχνιδιών είναι αρκετές οι ομάδες που κάνουν αυτή την εποχή προετοιμασία στο Καρπενήσι. Όλα αυτά τα στοιχεία έχουν κάνει τους υπεύθυνους της ομάδας να ψηφίζουν Καρπενήσι με… κλειστά μάτια και σίγουρα τους φοβίζει το ενδεχόμενο να πάνε αλλού, αφού δεν ξέρουν τι προβλήματα θα προκύψουν. Από σήμερα  11 Ιουλίου η ομάδα του Παναιτωλικού βρίσκεται στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Θα παραμείνει μέχρι τις 29  Ιουλίου, διάστημα το οποίο θεωρείται κατάλληλο από τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ, ώστε να «μονταριστεί» η νέα ομάδα που ο ίδιος σκέφτεται. Σίγουρα οι 18 αυτές ημέρες θα είναι αρκετά σκληρές για τους ποδοσφαιριστές.
Πρωινό ξύπνημα στις 6:30 και στην συνέχεια κατεύθυνση στο γήπεδο για… ξεμούδιασμα. Στην συνέχεια ξενοδοχείο για βάρη και μετά πάλι απογευματινή προπόνηση με στόχο την βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Βέβαια θα υπάρξουν και φιλικά παιχνίδια με ομάδες που προετοιμάζονται στην ίδια περιοχή. Στην αποστολή ο Μπάμπης Τεννές  επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές και τρείς από την ομάδα νέων.Αναλυτικά η αποστολή για το Καρπενήσι είναι η εξής: Τζενάμο, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Πασάς, Μουμίν, Κούσας, Μπελεβώνης, Παππάς, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Δέντσας, Καραμαλίκης, Παλαιολόγος, Μπαμπανιώτης, Μεταξούλης, Εντζεγκουέλε, Ρότσα, Κουτρουμάνος και Καμαρά. Στην προετοιμασία θα πάρουν μέρος και οι νεαροί Κούσης, Σμίλτος και Σαμαράς.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά, πλην των Καμαρά και Κουτρουμάνου, κανένα άλλο νέο πρόσωπο δεν έχει ενσωματωθεί στην ομάδα, όμως υπάρχει η βεβαιότητα ότι κατά την παραμονή του Παναιτωλικού στο Καρπενήσι τουλάχιστον πέντε παίκτες-μεταγραφές θα τεθούν στη διάθεση του Τεννέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου