Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

Ξανάβγαλε γλώσσα η Μέρκελ. Ηρθε η ώρα να πληρώσει!!!

πηγή: http://kafeneio-gr.blogspot.com/2010/11/blog-post_7885.html

Γράφει ο Μαγια

Άνγκελα Μέρκελ: «Κακώς βάλαμε την Ελλάδα στην Ευρωζώνη». H Γερμανίδα καγκελάριος, επιτέθηκε στον προκάτοχό της, το σοσιαλδημοκράτη Γκέρχαρντ Σρέντερ και στον τότε υπουργό Οικονομικών Χανς Άιχελ για την απόφασή τους να επιτρέψουν την είσοδο της Ελλάδας στην ΟΝΕ. Ακολούθησε ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, με μια δήλωση, ασυνήθιστη για τα δεδομένα της Ευρωπαϊκής Ένωσης: «Η αλληλεγγύη της Ε.Ε. και της Γερμανίας προς την Ελλάδα δεν είναι μονόδρομος».
Τα ίδια Αγγελικούλα μου, τα ίδια Αγγελική μου!... Τους ξανάπιασε πάλι το ανθελληνικό τους.
Δεν περιμέναμε να μας χαιδέψουν τα αυτιά, αλλά δεν θα έβλαπτε λιγότερη περιφρόνηση, αν όχι σεβασμός, σε μια χώρα η οποία εισάγει σε ποσοστό 60% γερμανικά προϊόντα αυξάνοντας έτσι το εξωτερικό της χρέος, αλλά διατηρώντας πολλές δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας γερμανών.
Δάνεια πήραμε απ' τη χώρα τους (τα οποία χρυσοπληρώνουμε), όπλα αγοράσαμε απ' τη χώρα τους (τα οποία διπλοχρυσοπληρώνουμε) και μέσα στη διαφθορά πολιτεύθηκαν οι εταιρείες τους στη χώρα μας, όπως η Ζήμενς κι όχι μόνον. Ούτε μας εξόφλησαν ποτέ τις......... πολεμικές αποζημιώσεις.
Επιτέλους, πρέπει να μιλήσουμε, στη γλώσσα τους. Οχι στην Μέρκελ και τον Σόιμπλε (αυτοί έχουν τυφλωθεί από την αλαζονεία) αλλά στον γερμανικό λαό, στον οποίο σκοπίμως καλλιέργησαν την εντύπωση, πως δουλεύει για να συντηρεί τους τεμπέληδες έλληνες. Να αντιληφθούν οι γερμανοί ότι, δεν μας έχουν χαρίσει τίποτα! Απεναντίας, έχουμε πληρώσει και μάλιστα ακριβά την ένταξή μας στην ΟΝΕ. Όπως πληρώσαμε με ποταμούς αίματος και ολοσχερή καταστροφή τη ναζιστική κατοχή.

Τότε θα καταλάβουν γιατί η Ελλάδα, που γονατίζει οικονομικά, έχει κάθε νομικό και ηθικό δικαίωμα να ζητήσει τις αποζημιώσεις, τις οποίες δικαιούται από την καταστροφή που υπέστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου