Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010

Χαμός> Αλβανοί επενδυτές φορτώνουν σε τρίκυκλα τα βαριά χαρτιά των ελληνικών τραπεζών!

πηγή: http://www.kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=3660

Αλβανοί επενδυτές καταφθάνουν με τρίκυκλα για να φορτώσουν τα βαριά χαρτιά των ελληνικών τραπεζών που τ αγοράζουν πλέον κοψοχρονιάς.

Ένα απίστευτο αλβανικό πάρτυ λαμβάνει χώρα στον εγχώριο Ναό του χρήματος καθώς οι Αλβανοί που εγκαταλείπουν τη χρεωκοπημένη χώρα μας, αγοράζουν με μανία μετοχές ελληνικών τραπεζών, με την ελπίδα πως όταν μετά από μισό αιώνα ανακάμψει η Ελλάδα, τα εγγόνια τους θα είναι πλουσιόπαιδα σαν τον Άκη και τον Καραβέλα.

Οι Αλβανοί, τ αδέλφια μας, επικοινωνούν με τους Σκοπιανούς επενδυτές, ώστε να καταφθάσουν κι εκείνοι με τη σειρά τους ν αγοράσουν μετοχές των ελληνικών τραπεζών, των μουσαντένιων, των θαλασσοδανείων.

Των τραπεζών που δεκαετίες τώρα, το μόνο που έκαναν ήταν να στηρίζουν τη διαπλοκή της ξιπασμένης εξουσίας με τους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες και τα σαπάκια των ΜΜΕ.

Ε, λοιπόν η ζωή, ακόμη και ο καπιταλισμός, εκδικείται τους μεσίτες του, όταν είναι επιπόλαιοι και δεν τηρούν τους κανόνες του παιγνιδιού.

Ο όρος Έλληνας τραπεζίτης έχει καταντήσει ανέκδοτο που προκαλεί στις αγορές άφθονο γέλιο.

Ο Έλληνας τραπεζίτης έχει ξεπεράσει, ως ανέκδοτο, σε δημοφιλία το Αλβανός τουρίστας.

Οι Αλβανοί επενδυτές αναχωρούν από τη χώρα μας με τις καρότσες από τα τρίκυκλα φορτωμένες τίγκα και ακούγοντας Βιβάλντι στο κασετόφωνο, για να δείξουν ότι απέκτησαν παράλληλα και μουσική παιδεία.

Πέρα από τους Αλβανούς και τους Σκοπιανούς, καταφθάνουν και Ρουμάνοι επενδυτές για να φορτώσουν τα βαριά χαρτιά των ελληνικών τραπεζών, των όσα παίρνει ο άνεμος.

Ζούμε μεγάλες στιγμές, μοναδικές, αντάξιες του Ιστορικού παρελθόντος μας.

Τη χώρα του Αριστοτέλη και του Πλάτωνα μετά τον Πάκη, τον Στυλαινίδη και τον Καραμανλή, τη κυβερνάει ο Δρούτσας, ο Γερουλάνος, ο Πεταλωτής, ο Παπακωνσταντίνου και η Ελένη Φιλίνη.

Οι Αλβανοί επενδυτές μάλιστα για να κάνουν το μάγκα τη πέφτουν σε κάτι γλάστρες της τηλεόρασης του "Άλτερ" με τη εξης δελεαστική πρόταση:

-Αν σου δώσω μια μετοχή της Εθνικής Τράπεζας, θα κάτσεις να σε πηδήξω;

Γίνεται χαμός και στα Τίραννα, όπως με ενημερώνει ο φίλος μου ο Βασίλης Χήτος.

Αλβανοί πουλάνε όσο όσο τα γίδια, για ν αγοράσουν μετοχές των ελληνικών τραπεζών ενώ συνομιλούν διαρκώς με τον Χρήστο Κώνστα και τον Γιώργη τον Αυτιά.

Ομιλούμε για μια αλβανική φρενίτιδα δίχως προηγούμενο.

Τα βαριά χαρτιά των ελληνικών τραπεζών, έχουν γίνει ανάρπαστα στις αλβανικές πιάτσες.

Αφού οι μαύροι στα αλβανικά φανάρια δεν πουλάνε πλέον σιντιά του Νταλάρα (σε επιμέλεια της Άννας Νταλάρα) αλλά μετοχές των ελληνικών τραπεζών.

Γίνεται χαμός μαθαίνουμε.

Μιλάμε για βαριά χαρτιά-πολύ βαριά χαρτιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Agriniopestcontrol

Το κανάλι μου στο YouTube

Το κανάλι μου στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCZBMrEHAv1uMF9S-7t7fMIQ

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου