Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Δίκτυο Ελληνισμού> Μαζική Νομική Επίθεση στο άνομο και εγκληματικό καθεστώς Μητσοτάκη





Προφανώς μετά τα μνημόνια σήμερα στην Ελλάδα επιχειρείται η ιατρική εξόντωση όλων των Ελλήνων από μια εγκληματική πολιτική συμμορία που την στηρίζουν επίορκοι επιστήμονες, δημοσιογράφοι, Ιεράρχες της Ορθόδοξης Εκκλησίας, δικαστικοί και τόσοι άλλοι.

Επείγει οι Έλληνες να καταλάβουν το ιατρικό ψέμμα και να αντισταθούν με κάθε νόμιμο και ειρηνικό τρόπο.

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για όλο τον αγώνα του Δικτύου Ελληνισμού

(https://www.diktyoellinismou.gr/themata-ygeias/)

(https://www.diktyoellinismou.gr/syntagma/)

(https://www.diktyoellinismou.gr/minitirios-ep-perigraphi/)

 

Στους συνδέσμους αυτούς υπάρχει όλη η επιστημονική και νομική αλήθεια που δείχνει το μέγεθος του εγκλήματος και την ανάγκη να το σταματήσουμε τώρα.

 

Έλληνες και Ελληνίδες ενωθείτε με το Δίκτυο Ελληνισμού

(https://www.diktyoellinismou.gr/)

 

Ενημερώστε όλους τους συνανθρώπους μας πως δολοφονούνται τα παιδιά μας οι νέοι οι γέροι οι εργαζόμενοι και κάθε Έλληνας με τα δολοφονικά και υποχρεωτικά γενετικά εμβόλια. Δεν είμαστε σαφώς εναντίον των εμβολίων των φαρμάκων της ιατρικής. Είμαστε εναντίον της αντιεπιστημονικής και δολοφονικής χρήσης της ιατρικής από ανθρώπους υποταγμένους στις φαρμακοβιομηχανίες και στην παγκόσμια εγκληματική Ελίτ που θέλει να υποτάξει όλη την ανθρωπότητα και να μετατρέψει τους ανθρώπους σε ρομπότ και μετανθρώπους.

 

Τα γενετικά εμβόλια είναι πείραμα πάνω σε όλη την ανθρωπότητα. Δολοφονούν την ανθρωπότητα. Μεταλλάσσουν το ανθρώπινο γονιδίωμα και προκαλούν χιλιάδες θανάτους και φοβερές ασθένειες, καρκίνους καρδιοπάθειες νευροπάθειες αυτοάνοσα εγκεφαλοπάθειες και ότι άλλο μας ενημερώνουν και μας προειδοποιούν αμερόληπτοι και διάσημοι επιστήμονες που δεν έχουν υποταχθεί στην παγκόσμια φασιστική εγκληματική και ναζιστική Ελίτ.

 

Αν δεν τους σταματήσουμε τώρα αύριο δεν θα υπάρχουν Έλληνες στην Ελλάδα. Θα έχουν φονευθεί και θα έχουν αντικατασταθεί από ανεμβολίαστους μετανάστες που χαίρουν άκρας υγείας και χρηματοδοτούνται για να αποικίσουν την Ελλάδα και την Ευρώπη από την ίδια εγκληματική Ελίτ.

 

Υπογράψτε και καταθέστε σε όλες τις εισαγγελίες την μηνυτήρια αναφορά και τα επιστημονικά πορίσματα και υπομνήματα. Διαδώστε παντού την πληροφορία αυτή.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου