Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Κυριάκο, quo vadis, δεν τον βλέπεις τον γκρεμό;

 https://www.antinews.gr/action.read/politiki/kuriako-quo-vadis-den-ton-blepeis-ton-gkremo-/2.148119

Του Όφι Ιοβόλου

Μα να μην του βγαίνει τίποτα του έρμου του μεγάλου τιμονιέρη;

Για απελευθέρωση από τον κορονοϊό μας έλεγε τις προάλλες και τελικά οδηγούμαστε σε ισόβια δεσμά.

Αυτό τουλάχιστον συνάγεται από τα μέχρι στιγμής δεδομένα σχετικά με το... σωτήριο εμβόλιο.

Με τις δόσεις που αναμένονται να μην φτάνουν για δημιουργία ανοσίας αγέλης ούτε καν στο Μαξίμου.

Ωστόσο ο Κυριάκος δια του εκπροσώπου του (πάνε οι ηρωικές εποχές των δακρύβρεχτων διαγγελμάτων) μας καθησυχάζει λέγοντας ότι θα αυξηθούν και η επιχείρηση ελευθερία θα στεφθεί με επιτυχία.

Έλα όμως που οι… αρνητές του εμβολίου με αυτά που διαβάζουν για τις παρενέργειες και τα συναινετικά έντυπα που πρέπει να υπογράψουν από μειοψηφία έγιναν πλειοψηφία.

Που σημαίνει ότι αν τελικά φτάσει στην Ελλάδα ο επιθυμητός αριθμός δόσεων, θα μείνει στα ψυγεία μέχρι να πειστεί η πλειονότητα του ελληνικού λαού για την ασφάλεια του εμβολίου.

Άρα η ελευθερία αν έρθει, θα έρθει κάποια στιγμή μετά από το φθινόπωρο. Δεν μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά αν θα είναι του ’21 ή του ’22.

Όπως αντιλαμβάνεστε μια τέτοια εξέλιξη ισούται με καταστροφή για τη χώρα.

Διότι θα βρίσκεται σε καθεστώς.... παρατεταμένης καραντίνας.

Άραγε κανένας εκ των φωστήρων του Μαξίμου δεν σκέφτηκε να πει στον Κυριάκο να είναι πιο φειδωλός και να μην προεξοφλεί πρόωρα την επιτυχία της εμβολιαστικής εκστρατείας;

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε περίεργοι να δούμε τι θα σκαρφιστεί ο παραλίγο... νέος Μωυσής για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα που φέρνουν απανωτά lockdowns, επειδή δεν φρόντισε να οχυρώσει τη χώρα ενόψει της αναμενόμενης αντεπίθεσης του αόρατου εχθρού.

Με τους εργαζόμενους και τους επαγγελματίες να φωνάζουν... ΠΕΙΝΑΜΕ κι αυτός να τους συλλαμβάνει. Επιχειρώντας στο μεταξύ με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα, όπως αυτό με την έκπτωση του ενοικίου 80% που αποτελεί σταγόνα στον ωκεανό, να δώσει λύση στη νέα οικονομική εξαθλίωση που βρίσκεται στο κατώφλι τους.

Με πομπώδεις ανακοινώσεις για επενδύσεις από πτωχευμένες εταιρείες που έχουν στόχο να αρπάξουν τα πράσινα κονδύλια των Βρυξελλών.

Με νέες... αγορές του αιώνα για να κονομήσουν οι οπλάδες και τα νέα οπλικά συστήματα να αραχνιάσουν, καθώς το ξεπούλημα του Αιγαίου είναι ήδη προαποφασισμένο.

Με το πρωθυπουργικό ζεύγος να συνεχίζει να μας προκαλεί προσπαθώντας να μας πείσει ότι μόνο οι κοινοί θνητοί κολλάνε κορονοϊό, κόβοντας παράλληλα κορονοπρόστιμα σε καρκινοπαθείς που... παρανόμησαν ενώ έκαναν χημειοθεραπεία.

Με τους βουλευτές της συμπολίτευσης να συναινούν στη φίμωση του Τύπου προσκυνώντας τους εκλεκτούς εκδότες του μητσοτακισμού και τον ολοκληρωτισμό που θέλουν να επιβάλλουν προς προστασία του υποτιθέμενου λαοπρόβλητου ηγέτη.

Και τους λοιπούς εξαθλιωμένους πολίτες να ρωτάνε απεγνωσμένα... Κυριάκο, quo vadis, δεν τον βλέπεις τον γκρεμό;

ΥΓ. Θέλει να κάνει και πρόωρες εκλογές το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο ο δόλιος, μπας και απεγκλωβιστεί από τα τραγικά αδιέξοδα. Μάλλον θα πιει το ποτήρι των ψεμάτων και της ανικανότητας... μέχρι τέλους, όπως θα έλεγε και μια ψυχή που μας τον φόρτωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου