Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ> Κορονοϊός:To 99,9% των Ανθρώπων επιβιώνει !!!.


 I can’t Breath!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ !!!

Το μήνυμα, η Αναγγελία, ως θανατηφόρου της καταπίεσης των μαύρων της Αμερικής.

Δεν μπορεί να αναπνεύσει,  I cant Bretath, είναι το σύνδρομο του Concid19 – κορονοϊού όλων των λευκών πληθυσμών !! ??.

Οι καταχωρήσεις του ‘’Ζορό’’ σβουροκορονοϊού, ‘’τρελόδισκου’’ που διαγράφει πλέον κύκλο αντί κώνου και η σβούρα του φαίνεται να κρέμεται, αλλά δεν πέφτει, συγκλίνουν κατά 90% πως είναι κατασκευή.

Σκόπιμη ή Διαφυγής, από τα εργαστήρια των Επιστημόνων. Η Επιστήμη δεν έχει Θεό !!!

Λέγεται, ότι, στον ΑΡΒΧΠ, στα χημικά, υγρά και αέρια, Μακράν Πάλαι Πρώτη είναι η Γερμανία, (Άουσβιτς: περάστε γρήγορα στον θάλαμο για μπάνιο !! σας περιμένει η σούπα, και πρόσφατα δα τα νευροτοξικά Sarin της Συρίας ‘’για αλουμίνια’’ που δεν τα πήρε πίσω η Γερμανία και τα ρίξανε στο Ιόνιο !!!) τώρα ως 1η ΠΡΩΤΗ, ας δώσει ΜΠΟΡΕΙ την καταστολή του Convid19, Δεύτερη άλλη των Βαλκανίων πλησίον, Τρίτη η Ρωσία στην απόκρουση και Τελευταία οι ΗΠΑ.

Η οικιακή βοηθός μετά την επιστροφή της από την έξοδο, βρέθηκαν θετική αυτή και το ηλικιωμένο ζευγάρι, κατέληξε ο σύζυγος και μένουν οι δύο γυναίκες διασωληνωμένοι.

Ο πρωθυπουργός μας διάλεξε τις ζωές των Ελλήνων, μικρών και μεγάλων και όχι την οικονομία, που παρότι παράπλευρα την υποστηρίζει με διαρκείς ενέσεις βελονισμού, αυτή δεν θα επανέλθει. Επέρχεται δα σε όλες τις χώρες της Δύσης και η καταστολή των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Από και στην διάρκεια με την ολοκατακτητική επέλευση του κορονοϊού στους λευκούς πληθυσμούς, ουρανοπολλαπλασίασαν τα κέρδη τους οι μεγαλοκεφαλαιούχοι, όπως ανακοινώνεται στις ΗΠΑ.

Δισεκατομμύρια υπεράχρηστων μετά εμβολίων, Κρυπτονομισμάτων ??, θα ανακυκλωθούν στις χωματερές, θα τα πληρώσουν οι χώρες των Λευκών Πληθυσμών στις Μεγάλες Αδελφές Φαρμακευτικές (και δεν είναι μόνες τους αυτές του πετρελαίου). Η μεθοδικές αιμορουφήχτρες των εθελόδουλων Εθνικών Οικονομιών.

Οι με την ενσώματη τους δύσπνοια, εξαρτημένες επιχειρήσεις και οικονομίες των μικρών χωρών που θα Lock down - κλείσουν, μετά θα βρεθούν, κάτω από την γέφυρα να τρώνε χορτάρι και να πίνουν νερό από τον ποταμό. Σχεδόν θα εξαγοραστούν τζάμπα και μάλλον ΝΑΙ από τα κοράκια !!.

Την κυβερνητική επιλογή του Πρωθυπουργού κου Μητσοτάκη, που δεν έχει αντίρρηση ή άλλη πρόταση κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης, θα ακολουθήσουμε όλοι οι Έλληνες και κάτοικοι της Ελλάδας, με εμπιστοσύνη, ακόμα και αν μας την έχουν κάνει φυτίλια και τραμπάλα !!! διαρκώς και επαναληπτικά.

To 99,9% των Ανθρώπων επιβιώνει !!!. Το ΙΝΚΑ Συνιστούμε ως υποχρεωτικά τα ακόλουθα 5 :

  1. Θα φοράμε μάσκα σε εξωτερικούς χώρους ακόμα και για αποστάσεις μεγαλύτερες των δύο, 2 μέτρων από άλλους.
  2. Δεν θα κυκλοφορούμε χωρίς αιτία στις ώρες απαγόρευσης κυκλοφορίας.
  3. Θα υποστηρίζουμε την άμυνά μας οπωσδήποτε με λήψη Βιταμίνης και C.
  4. Θα αποφεύγουμε αδικαιολόγητο ή έντονο συγχνωτισμό με βεβαρυμμένης υγείας υπερήλικα άτομα.
  5. Καμία Δηλωμένη οικιακή βοηθός, Δεν έχει δικαίωμα εξόδου για Ρεπό. Στην έξοδο για ανάγκες σπιτιού υπερήλικων & άλλων βεβαρημένης υγείας, πρέπει τηρεί ευλαβικά τους κανόνες ασφάλειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου