Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Στα χέρια των πατριωτικών δυνάμεων πλέον η Ελλάδα

 https://www.antinews.gr/action.read/politiki/sta-xeria-ton-patriotikon-dunameon-pleon-i-ellada/2.147710

Του Αγανακτισμένου Δεξιού

Εν μέσω κατρακύλας, πολλοί αναρωτιούνται: Πότε ακριβώς σκοπεύουν να μπουν ανάχωμα οι πατριωτικές δυνάμεις μπας και αποφύγει η χώρα τον γκρεμό; Μετά την καταστροφή;

Επειδή κάποιοι έχουν βιαστεί να κριτικάρουν ή να περιορίσουν τη δυναμική τους σε έναν και μόνο χώρο, ξεκαθαρίζουμε ότι πατριώτες υπάρχουν σε όλα τα κόμματα.

Δεν μιλάμε φυσικά για τους αλά καρτ, που ξεχειλώνουν τον υποτιθέμενο πατριωτισμό τους προς προσωπική προβολή και επιβίωση.

Μιλάμε γι’ αυτούς που στο πέρασμα του χρόνου έχουν αποδείξει ότι βάζουν υπεράνω όλων την πατρίδα και τον λαό της.

Δυστυχώς, η κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι... άριστοι ανίκανοι του Μαξίμου δεν φάνηκαν μόνο κατώτεροι των περιστάσεων, αλλά εγκλώβισαν τη χώρα σε τραγικά αδιέξοδα λόγω της ανεπάρκειας, των ιδεοληψιών και των ψεμάτων τους.

Που να πρωτοαναφερθούμε;

Στην τραγική διαχείριση του κορονοϊού, ή στην ακόμα τραγικότερη διαχείριση της οικονομίας;

Στον απίστευτο εθνομηδενισμό, όπου ενώ ο επεκτατικός τραμπούκος γείτονας είναι έτοιμος να βγάλει Navtex μέχρι και για την αποστρατικοποίηση της Λαμίας, η κυβέρνηση απλώς αρκείται σε διαβήματα διαμαρτυρίας;

Στις προεκλογικές διαβεβαιώσεις του κυρίου Μητσοτάκη ότι θα κάνει τα πάντα για να αλλάξει τη συμφωνία των Πρεσπών και την μετέπειτα προώθηση μνημονίων συνεργασίας με τα Σκόπια (αλήθεια πότε θα πάνε προς κύρωση στη Βουλή;), έως τους ανεκδιήγητους χαρακτηρισμούς σε επίσημα κείμενα περί ιστορικής συμφωνίας;

Στο γεγονός ότι μετατρέπει την Ελλάδα σε αποθήκη ψυχών έχοντας αναλάβει τον ρόλο του φύλακα της ανθρώπινης δυστυχίας για λίγα αργύρια, επειδή το ανίκανο και ανάλγητο κονκλάβιο των Βρυξελλών δεν μπορεί να βάλει τέλος στο σύγχρονο δουλεμπόριο;

Είναι προφανές ότι τα παραπάνω συνθέτουν ένα εκρηκτικό σκηνικό, προμηνύοντας οδυνηρές συνέπειες για το μέλλον της χώρας.

Κι από τη στιγμή που ακόμη και πρωτοετής φοιτητής πολιτικών επιστημών αντιλαμβάνεται ότι η κυβέρνηση έχει χάσει εντελώς τον έλεγχο με κίνδυνο η ζημιά που προκαλεί στην Ελλάδα να καταστεί ανήκεστος, οι πατριωτικές δυνάμεις του τόπου οφείλουν να σταματήσουν να κρύβονται έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους τη λογική του ώριμου φρούτου και να βγουν μπροστά μπας και συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα.

Τώρα!!! Όχι όταν θα έχουν δημιουργηθεί τετελεσμένα τόσο για την οικονομική αυτάρκεια όσο και για την κυριαρχία της χώρας.

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι μέσω της εκκωφαντικής αφωνίας και της παρασκηνιακής κριτικής δεν δύναται να αποφευχθεί η νέα εθνική ταπείνωση που έρχεται αλματωδώς.

Ούτε φυσικά με μετά Χριστόν προφήτες που θα θελήσουν να επωφεληθούν της συντριβής.

Η ώρα των πατριωτικών δυνάμεων είναι τώρα!!!

Και είτε θα διαφυλάξουν την υστεροφημία τους σώζοντας ό,τι έχει απομείνει όρθιο από τη μητσοτακική λαίλαπα, ή θα τις καταπιεί κι αυτές το όνειδος του βολέματος και της υποκρισίας.

Ας διαλέξουν επιτέλους ποιον δρόμο θα ακολουθήσουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου