Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020

Υπάρχουν ειδικοί και «ειδικοί». Οι πρώτοι δεν ενέχονται στην πανδημία του φασισμού.

 https://karavaki.wordpress.com/2020/11/15/fascist-pandemic/

Ο ειδικός Ταϊλανδογερμανός μικροβιολόγος Sucharit Bhakdi εξηγεί για τον SARS-CoV-2 όσα δεν θα ακούσουμε από την Μ. Παγώνη, τον Σ. Τσιόδρα, τον Κ. Μητσοτάκη και τα ΜΜΕ.

Τα ίδια λένε πολλοί άλλοι ειδικοί σ’ όλο τον κόσμο, παρόλο που δεν χρειαζόμαστε τους ειδικούς για να καταλάβουμε τα κυβερνητικά ψέματα, παρόλο που στην αλήθεια δεν τίθεται ζήτημα πλειοψηφίας.

Κύριε Πλιώτα, η εγκύκλιος προς τους Εισαγγελείς Εφετών της χώρας έπρεπε να τους εφιστά την προσοχή στην προφύλαξη των θεμελιωδών ελευθεριών που κατά κόρον παραβιάζονται από τις παράνομες ΚΥΑ και τις απειλές που κάθε τόσο εκτοξεύουν ο πρωθυπουργός και οι «ειδικοί» κατά των πολιτών. Θα αρκούσε ακόμα και μια ανάγνωση των ανοιξιάτικων δηλώσεων όλων αυτών των Ελλήνων ειδικών για την προστασία που προσφέρουν οι μάσκες, πριν γίνουν «ειδικοί» στις αρχές του Φθινοπώρου, για να σας βάλει σε σκέψεις. Μήπως δεν ακούσατε τον κ. Τσιόδρα να παραδέχεται στο τέλος του «1ου κύματος» ότι ο τρόπος μέτρησης των νεκρών ήταν καταχρηστικός; Μήπως αγνοείτε ότι η μέτρηση στο «2ο κύμα» συνέχισε από τον τελικό αριθμό του 1ου; Αν η αιτία θανάτου στο συνολικό αριθμό νεκρών είναι ο SARS-CoV-2, τότε γιατί να μην γίνονται νεκροψίες; Αν τα μοριακά και τα γρήγορα τεστ ανιχνεύουν με ακρίβεια τον ιο, τότε γιατί δεν εξηγείται η μέθοδός τους;

Αν η «μάσκα» είναι υποχρεωτική κ. Πλιώτα, υποχρεωτικός θα είναι και ο εμβολιασμός, σύμφωνα με το διάγγελμα του Κ. Μητσοτάκη, σύμφωνα με το Ν. 4675 που προκαταβολικά υπογράφηκε στις 11/3/2020. Ακόμα κι αν ο όρκος σας περιελάμβανε υποχρέωση τήρησης αποφάσεων ενός διεθνούς πολιτικού οργανισμού όπως ο Π.Ο.Υ., υπάρχει πάντα το ευρύτερο θέμα «Αντιγόνη» όπως το έθεσε ο Σοφοκλής. Αλλά κι αν ακόμα ο Σοφοκλής δεν υπήρχε, υπάρχει το θέμα των «ειδικών» και της ευμετάβλητης επιστημονικής τους γνώμης. Αυτής που προωθούν ως «ορθή και νόμιμη» η πανδημία του φασισμού και όσοι υπάλληλοί της εξαιρούνται από την χρήση της μάσκας, την δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων και την αυτόφωρη διαδικασία, όπως ο δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος.

Στέργιος Ζυγούρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου