Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

"η αντιτρομοκρατική αυτών που έρχονται" - ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/11/blog-post_77.html


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Αδελφοί προσοχή και τα μάτια ανοικτά.Η τρομοκρατία παράγει καρπούς θλίψεων και δοκιμασίων για αθώους ανθρώπους σε όλες τις γωνιές της γης.

Μέσα σε λίγα 24ωρα Γαλλία , Καναδάς και τώρα Βιέννη λίγες ώρες μετά αφότου μίλησε ο ηθικός αυτούργος της που βρίσκεται δίπλα μας και προκαλεί με τις δηλώσεις του το φανατικό ισλάμ να δώσει μάθημα στην Ευρώπη. Μάλιστα υπόσχεται δωρεάν πιλάφι μέσα στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ την οποία θέλει να την μετατρέψει σε κέντρο παγκοσμίου ιερού πολέμου ή τζιχάντ.

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ;

"ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΓΙΟΙ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟΙ"

ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Το 1990 είχε πει ότι σύντομα ο Θεός, επειδή θέλει να στηρίξει τους ανθρώπους, θα αποκαλύπτει τους Αγίους Του οφθαλμοφανώς. Επειδή οι πειρασμοί θα είναι μεγάλοι και τα βάσανα δυσβάσταχτα, θα παραχωρήσει ο Κύριος να εμφανίζονται Άγιοι, και μάλιστα μεγάλοι, όπως ο Άγιος Δημήτριος ή ο Άγιος Γεώργιος. Θα ακούν οι άνθρωποι ότι τη μία εβδομάδα παρουσιάστηκε ο τάδε Άγιος στην Κρήτη, την άλλη ο τάδε στη Μακεδονία, άλλος εδώ, άλλος εκεί (σελ. 122).

Από το βιβλίο: Ιερά Μονή Δαδίου «Παναγία η Γαυριώτισσα»




Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου η αγία μας εκκλησία εορτάζει την ανακομιδή του ιερού λειψάνου του αγίου μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου. Μετά την κατάπαυση των διωγμών και την επικράτηση του χριστιανισμού σ’ όλο το Ρωμαϊκό κράτος, επί Μεγάλου Κωνσταντίνου, οι χριστιανοί ανήγειραν μεγαλοπρεπή Ναό στη Λύδδα της Ιόππης, όπου μετακόμισαν το ιερό λείψανο του αγίου Γεωργίου, για να το προσκυνούν πλέον άφοβα. Έγιναν δε μετά την κατάθεση του Ιερού λειψάνου και τα εγκαίνια του Ναού στις 3 Νοεμβρίου και από τότε κάθε χρόνο η Εκκλησία μας, τελεί κατά την ήμερα αυτή την ανακομιδή των Ιερών λειψάνων του μεγαλομάρτυρα, προς δόξαν Θεού.

https://imkarpenisiou.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%C

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου