Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Το τέλος ενός ακόμη… fake σωτήρα

 https://www.antinews.gr/action.read/politiki/to-telos-enos-akomi-fake-sotira/2.147393

Του Αριστερού Ψάλτη

Συνήθως, πόσω μάλλον στην εποχή των μνημονίων, η διάρκεια ζωής μιας κυβέρνησης κρίνεται περίπου στον ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης.

Εκεί φαίνεται αν θα αντέξει την τετραετία ή αν θα φλερτάρει με την κατάρρευση προσπαθώντας απεγνωσμένα να αποφύγει την μοιραία κατάληξη.

Σε αυτό το σημείο ακριβώς βρίσκεται και η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να φανεί αντάξια των προσδοκιών που καλλιέργησε και πλέον κατατάσσεται κι αυτή στις κυβερνήσεις που πασχίζουν να αποφύγουν το αναπόφευκτο.

Τρανό παράδειγμα, ο κυβερνητικός πανικός που απορρέει από την βδελυρή καθεστωτική προπαγάνδα που καθημερινά παραποιεί την πραγματικότητα για να επισκιάσει την πρωθυπουργική αποτυχία και ανακολουθία σε όλους τους τομείς.

Μια τακτική που ήδη έχει γυρίσει μπούμερανγκ στην κυβέρνηση, καθώς ο λαός δεν είναι τόσο ανόητος όσο νομίζει.

Ίσως βέβαια να το έχουν αντιληφθεί οι φωστήρες του Μαξίμου, εξ ου και οι ελεγχόμενες διαρροές πότε για ανασχηματισμούς πότε για εκλογές κ.ο.κ., για να διαχειριστούν την φθορά τους μπας και καταφέρουν να αποφύγουν το πολιτικό βάραθρο.

Μάταια κοπιάζετε αγαπητοί να σώσετε τον μητσοτακισμό από το οριστικό του τέλος. Άδικα πολεμάτε να πείσετε ότι ο διάδοχος της αγίας οικογένειας δεν είναι ακόμη ένας... fake σωτήρας που υφάρπαξε την ψήφο του λαού για να απολαύσει κι αυτός με την σειρά του τους καρπούς της εξουσίας, υπηρετώντας τους δυνάστες που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε πλήρως ελεγχόμενη αποικία.

Συνεπώς απολαύστε όσο χρόνο σας απομένει στις αναπαυτικές καρέκλες του Μεγάρου, διότι η επερχόμενη συντριβή είναι πια μη αναστρέψιμη.

Και να είστε σίγουροι ότι θα πληρώσετε πολύ χειρότερα από τον Τσίπρα τα ψέματα που είπατε στον λαό.

Διότι τον Τσίπρα ο κόσμος τον ψήφισε από οργή και αγανάκτηση για να τιμωρήσει αυτούς που του τσάκισαν την ζωή, γνωρίζοντας το ποιόν του ανδρός.

Αντίθετα, τον Μητσοτακή τον ψήφισε γιατί πίστεψε πραγματικά ότι θα τον σώσει.

Αντιλαμβάνεστε, πιστεύουμε, την διαφορά και το χειρότερο εκλογικό μαύρισμα που θα προξενήσει.

Αν βέβαια καταφέρετε να πάτε σε πρόωρες εκλογές και δεν καταλήξετε να παρακαλάτε τους πολιτικούς εχθρούς να σας απεγκλωβίσουν από τα αδιέξοδα μέσω μιας συγκυβέρνησης.

Σε κάθε περίπτωση, ό, τι κι αν κάνετε, ό, τι κι αν πείτε, είναι ζήτημα χρόνου να υποστείτε τις συνέπειες για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.

Αυτά που οδηγούν την χώρα σε νέα εθνική ταπείνωση. Την οποία μεθοδεύετε με μαεστρία και δολιότητα. Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο ότι ο μύχιος πόθος σας είναι να σύρετε την Ελλάδα στις ταπεινωτικές Πρέσπες του Αιγαίου. Ωστόσο σας έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη και πρωτοετείς φοιτητές διεθνών σχέσεων. Οι οποίοι βλέποντάς σας να δίνετε τα χέρια με τους κολλητούς των Τούρκων εν μέσω κάλπικων πατριωτικών κορώνων, αντιλαμβάνονται ότι η κίνηση γίνεται με στόχο την δημιουργία τετελεσμένων στο Καστελόριζο για να ευνοηθεί ο επεκτατικός τραμπούκος γείτονας.

Αυτά που εκμεταλλεύτηκαν ανήθικα τον αόρατο εχθρό (o οποίος έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο με κίνδυνο να καταντήσουμε Μπέργκαμο) για να εξαθλιωθούν εντελώς οι πολλοί ώστε να πλουτίσουν ακόμη περισσότερο οι λίγοι και οι κομματικοί κλακαδόροι. Η πλάκα είναι ότι οι πολλοί υποτίθεται κινδύνευαν να τους πάρουν τα σπίτια οι αριστεροί και τελικά θα τους τα πάρετε εσείς. Στο μεταξύ θα πρόκειται περί θαύματος αν καταφέρουν να μπορέσουν να μορφώσουν τα παιδιά τους ή να ρίξουν το σαρκίο τους πάνω σε κάνα ράντζο αν αρρωστήσουν, δίχως να χρειάζεται να πληρώσουν τους ιδιώτες κολλητούς σας. Δεν νομίζουμε πάντως ότι ιδρώνει το αυτί σας, αφού αυτό επιτάσσει ο νεοφιλελευθερισμός. Ή καλύτερα η χειρότερη διαπλοκή που γνώρισε ο τόπος, η οποία έφτασε στο σημείο να κατοικοεδρεύει στο Μαξίμου για να μην χάνει χρόνο.

Αυτά που μετατρέπουν την χώρα σε αποθήκη ψυχών κι εσάς σε διαχειριστές της ανθρώπινης εξαθλίωσης για λίγα αργύρια, γιατί έτσι αποφάσισε το ανάλγητο κονκλάβιο των Βρυξελλών ανήμπορο να δώσει απτή λύση στη μάστιγα του μεταναστευτικού.

Το τραγικό είναι ότι πέρα από την αποκρουστική προπαγάνδα, επιστρατεύσατε εσχάτως μέχρι και τον διχασμό μπας και κατορθώσετε να επισκιάσετε τα παραπάνω εγκλήματα.

Και υποδύεστε όψιμα τους δημοκράτες, την στιγμή που οι πρακτικές φίμωσης και διαστρέβλωσης που χρησιμοποιείτε θυμίζουν αυτές των συνταγματαρχών.

Πολύ φοβούμαστε ότι αν συνεχίσετε να διολισθαίνετε στην άβυσσο της ανυποληψίας με τέτοια ταχύτητα, το πολύ σε ένα χρόνο θα αποτελείτε μια ακόμη κακή ανάμνηση για την πατρίδα.

Συνέλθετε πάραυτα λοιπόν, αν είναι δυνατό, κι αλλάξτε ρότα προτού να είναι αργά.

Όχι ότι ενδιαφερόμαστε τι θα απογίνετε, άλλωστε τα έχετε κάνει τα κουμάντα σας...

Αλλά αν θα είναι σε θέση οι επόμενοι να διαχειριστούν το χάος που θα παραλάβουν για να μην βουλιάξει το καράβι αύτανδρο.

Μπλέξαμε πάλι αδέρφια και να δούμε πως θα ξεμπλέξουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου