Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Όλα στο κόκκινο: Η Τουρκία θέλει πόλεμο και θα τον κάνει!

https://orthodoxia.gr/2020/10/16/ola-sto-kokkino-i-toyrkia-thelei-polemo-kai-tha-ton-kanei/

 

Στις 16 Ιουνίου 2020, η μεγαλύτερη εφημερίδα του Ισραήλ, η Jerusalem Post, είχε γράψει: «Η Τουρκία έχει σχέδιο εισβολής σε Αρμενία και Ελλάδα!». Σήμερα «δικαιώνεται». Παραταύτα, όμως, για τους γνωρίζοντες, η εν λόγω εφημερίδα «δικαιώνεται» εκ του ασφαλούς: Διότι, η Τζερούσαλεμ Ποστ δεν προέβλεψε τότε, όπως φαίνεται από τον τίτλο του άρθρου, αυτά τα δύο μελλοντικά πολεμικά γεγονότα. Όχι. Ούτε λόγος.

Απλά η εφημερίδα σκοπίμως έβγαζε «στη φόρα», ή απλά δημοσίευε εγκαίρως, ορισμένα από αυτά που έχουν εδώ και δεκαετίες σχεδιάσει οι διεθνείς σιωνιστές και συνάμα και εκδότες!

Για αυτόν τον κύριο λόγο, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις σε Αρμενία και ανατολική Μεσόγειο, το άρθρο της Τζερούσαλεμ Ποστ καθίσταται εξαιρετικά επίκαιρο όσο, ομοίως, και άκρως τροχιοδεικτικό για όλα αυτά που προσχεδιάστηκαν στις σκοτεινές στοές της Νέας Τάξης. Και πλέον, έρχεται τώρα και η προσχεδιασμένη δική μας σειρά. Στο δικό μας Αιγαίο. Και τούτο: με απόλυτη βεβαιότητα! Ναι: 100 %. Η πολεμική εμπλοκή της Τουρκίας στην εισβολή του Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ αυτό μας έδειξε και απέδειξε. Και φυσικά, δεν είναι μόνον αυτό.

Τα πράγματα είναι πλέον ολοκάθαρα σε σχέση με όλα όσα έχει αναφέρει κατά καιρούς ο τούρκος πρόεδρος και βασικός «πυροκροτητής» του Γ’ ΠΠ μέχρι και σήμερα:

Ο Ερντογάν και σιωνιστικό ανδρείκελο θέλει πόλεμο με την Ελλάδα! Τέλος!

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του προς την κοινοβουλευτική του ομάδα, ο Ερντογάν υποστήριξε: «Θα συνεχίσουμε να δίνουμε επί τόπου τις απαντήσεις που αξίζουν στην Ελλάδα και την ελληνοκυπριακή πλευρά, που δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους στις συνομιλίες που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.»«Το Oruc Reis επέστρεψε στα καθήκοντά του στην Ανατολική Μεσόγειο» δήλωσε ο ίδιος προκλητικά.

Η μοναδική αλήθεια: Με το Ορούτς Ρέις η Τουρκία πραγματοποιεί, για μια ακόμη φορά, μια νέα και κανονική εισβολή στην Ελλάδα. Το πλοίο έχει ήδη ποντίσει καλώδια και εκτελεί έρευνες, παραβιάζοντας de facto την ελληνική κυριαρχία επί της υφαλοκρηπίδας, όπως δείχνουν οι δορυφορικές φωτογραφίες του ελληνικού ΓΕΕΘΑ.

Πλέον, η Αθήνα, εκ των ενόντων, καλείται να πάρει εθνικές αποφάσεις. Άμεσα. Ήρθε η ώρα να απαντήσει με τα όπλα η Αθήνα. Ναι: με τα όπλα! Εντούτοις, η ταλαίπωρη Κυβέρνηση Μητσοτάκη δείχνει φοβισμένη και περιμένει ακόμη τη δήθεν βοήθεια από την «φίλη, σύμμαχο και εταίρο» Ευρωπαϊκή Ένωση. Είτε ο πρωθυπουργός ξέρει και είναι και ο ίδιος στο σιωνιστικό κόλπο του μελλοντικού ακρωτηριασμού της χώρας μας είτε ο ίδιος δεν ξέρει και μας πάει σε περιπέτειες εθνικής ντροπής και προδοτικής συνεκμετάλλευσης.

Διαβάστε μια από τις πολύ αστείες απαντήσεις της Αθήνας: «Ακολουθούμε τη σταθερή μας πολιτική με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, με βάση και το κείμενο συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής», δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Επίσης, η πικρή εθνική αλήθεια ήρθε για μια ακόμη φορά από την Ντόρα Μπακογιάννη που είπε (ΣΚΑΪ): «Η Τουρκία θα βάλει δικούς της όρους. Θα προκαλέσει θερμό επεισόδιο. Είμαστε σε μια πολύ δύσκολη φάση. Έχουμε ένα δύσκολο τρίμηνο μπροστά μας». Ενώ η ίδια μίλησε, επίσης, και για τη συζήτηση (με πρόταση και του Αλέξη Τσίπρα) για επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 μίλια.

Ας σταματήσουμε να παίζουμε με τις λέξεις: Για τους οποιουσδήποτε λόγους, αφορμές και αιτίες, η Τουρκία είναι αποφασισμένη να κάνει πόλεμο με την Ελλάδα. Και θα τον κάνει! Είτε τώρα με τον Ερντογάν είτε μετά με τους σκληρούς κεμαλικούς, που καιροφυλακτούν να του πάρουν το κεφάλι και να επιτεθούν οι ίδιοι στην Ελλάδα. Εντούτοις, όμως, ένα θερμό επεισόδιο, όπως τόνισε και η αδελφή του πρωθυπουργού, είναι πολύ κοντά. Δηλαδή, το πιθανό σενάριο είναι να γίνει πρώτα ένα θερμό επεισόδιο και στη συνέχεια να επακολουθήσει ένας Ελληνο-τουρκικός πόλεμος.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο, εισέτι, το πρόσφατο και πρωτοφανές θράσος του ΥΠΑΜ της Τουρκίας Ακάρ που τόνισε κατά λέξη: «Μη μας δοκιμάζετε. Το Καστελόριζο δεν θα έχει ποτέ υφαλοκρηπίδα». Κατ΄ ουσία, η δήλωση αυτή του τούρκου υπουργού άμυνας μας θέτει για μια ακόμη φορά το βασικό, εθνικό και ιστορικό δίλημμα: τετελεσμένα ή σύρραξη; Σε αυτό το ντελίριο του πολεμικού παροξυσμού, τα επόμενα 24ωρα, η Τουρκία βγάζει και το τρίτο της πλωτό γεωτρύπανο για να διασχίσει και αυτό το Αιγαίο, συνεχίζοντας έτσι η Τουρκία να κάνει παρέλαση προκλήσεων, διεκδικήσεων και εκβιασμών.

Από την άλλη, οι Γερμανοί δίνουν το δικό τους «οκ» στον Ερντογάν να συνεχίσει τις προκλήσεις του στο Καστελόριζο και αλλαχού. Η Αθήνα, για άλλη μία φορά, μένει ξεκρέμαστη καθώς, εκτός των άλλων, ο Κ. Μητσοτάκης περίμενε κυρώσεις κατά της Τουρκίας. Και ενώ η Ελλάδα δέχεται ευθείες απειλές πολέμου με δηλώσεις όπως «είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε στο πεδίο της μάχης» και Τούρκος ναύαρχος δηλώνει δημοσίως ότι «εάν η Ελλάδα κάνει το λάθος και τραβήξει την σκανδάλη τότε θα πάει 100 και 200 χρόνια πίσω», από την άλλη, ο Μητσοτάκης έβαλε τον τουρκόφιλο και υπέρμαχο του «καζάν-καζάν» στο Αιγαίο, καθηγητή κ. Ντόκο, ως νέο Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας!

Προσέτι, στον εμπόλεμο Καύκασο, όπου η Άγκυρα διεξαγάγει και εκεί κανονικό πόλεμο, είδαμε ότι η αεράμυνα του Αρτσάχ έπληξε δύο εχθρικά Su-25, έχοντας στην πρώτη γραμμή του μετώπου τους ισλαμιστές μισθοφόρους της Τουρκίας. Με το πρακτορείο IRNA να γράφει ότι: μη επανδρωμένο σκάφος που πετούσε στα σύνορα Ιράν και Αζερμπαϊτζάν καταρρίφθηκε και συνετρίβη. Με τον Πρωθυπουργό της Αρμενίας να δηλώνει εισέτι ότι: «Η Τουρκία έχει επεκτατική πολιτική. Ο Καύκασος θα γίνει νέα Συρία».

Άρθρο-κόλαφος των ΝΥΤ, καθόλου τυχαίο, διότι πλησιάζει το προδιαγεγραμμένο τέλος του σουλτάνου, γράφει για τον Ταγίπ: «Είναι διαταραγμένη προσωπικότητα – Πώς θα τον σταματήσουμε». New York Post: «Οι Τούρκοι διαπράττουν νέα γενοκτονία!». CNN: «Τα νεοοθωμανικά όνειρα του Ρ.Τ.Ερντογάν φαίνονται πιο απομακρυσμένα από ποτέ». Der Spiegel: «Βαίνει προς αναζωπύρωση η σύγκρουση Ελλάδας-Τουρκίας». Τον Ρώσο ηγέτη Β.Ζιρινόφσκι να δηλώνει: «Σύντομα η Ιστανμπούλ θα ξαναγίνει Κωνσταντινούπολη. Θα δημιουργήσουμε μια μεγαλύτερη Ελλάδα». Και ρώσο ειδήμονα να λέει: «Ο Πούτιν θα χτυπήσει από αέρος και με πυραύλους τους τζιχαντιστές που έστειλε ο Σουλτάνος στο Ν. Καραμπάχ. Ο Πούτιν ετοιμάζεται για πόλεμο». Κοκ.

Μετά από όλα αυτά, διαβάζουμε δηλώσεις όπως είναι, λ.χ., του καθηγητή κ. Ι.Μάζη που αναρωτήθηκε: «Γιατί φοβόμαστε να πούμε τη λέξη πόλεμος;». Μιχάλης Ιγνατίου από ΗΠΑ: «Ο Ερντογάν θέλει πόλεμο». Γ.Τράγκας: «Πόλεμος με την Τουρκία ή μεγάλη διπλωματική ήττα και εθνική ταπείνωση». Α.Συρίγος: «Ο Ερντογάν βαδίζει για θερμό επεισόδιο. Αν γίνει θερμό επεισόδιο θα είναι ευρείας κλίμακας». Κ.Γρίβας: «Casus Belli το Oruc Reis! Επιβάλλεται η στρατιωτική αντίδραση της Ελλάδας». Μ.Καζάκης: «Η ελληνική κοινωνία πρέπει να προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο στρατιωτικής σύγκρουσης». Αλ.Διακόπουλος: «Να είμαστε έτοιμοι και για στρατιωτική απάντηση». Κοκ.

Το έχω ξαναγράψει: Δυστυχώς για την Τουρκία, ο Ερντογάν μέλλει να γίνει τόσο ο διεθνικός πυροκροτητής της επόμενης φάσης του εν εξελίξει Γ’ ΠΠ όσο επίσης και ο νεκροθάφτης της. Από το μεγάλο όνειρο της επανίδρυσης της νέας Οθωμανικής αυτοκρατορίας, ο Ταγίπ εν τέλει θα φτάσει να διαλύσει την ίδια τη χώρα του. Είναι φαίνεται στο ιστορικό πεπρωμένο του σημερινού ψευτο-σουλτάνου αυτή η εξέλιξη.

Το επίχρυσο σιωνιστικό αρχι-ανδρείκελο, που ονομάζεται Ερντογάν, έχει «ξεσαλώσει» και ήδη λειτουργεί ως ένας νέος Σουλεϊμάν Α’ ο Μεγαλοπρεπής. Έχει πράξει ο ίδιος και το εξής απίστευτο και μοναδικό: Έχει συγκρουσθεί και έχει επιτεθεί πολεμικά σε όλες τις χώρες που συνορεύουν με την χώρα του την Τουρκία. Πλην της Ελλάδας. ..Ακόμη!

Όπως τόνισε ο ίδιος κωδικά και σιωνο-αποκρυφιστικά χθες, 15 Οκτωβρίου 2020: «Κάποιοι μας λένε ”μην επεκτείνεστε’’. Μα υπάρχει βία.. Στη Λιβύη υπάρχει βία. Δεν μπορούμε να σωπάσουμε. Στα 911 χιλιόμετρα των συνόρων μας υπάρχει βία. Στη Συρία υπάρχει βία. Τι να κάνουμε να σωπάσουμε;». Για τους πολύ μυημένους, το σιωνιστικό κλειδί και αποκρυφιστική σφραγίδα είναι το: 9/11 (Δίδυμοι Πύργοι με το ημερολόγιο των ΗΠΑ, κλπ)..

Πλέον, και τα τρία γεωστρατηγικά ρήγματα και βασικά θέρετρα του επερχόμενου γενικού πολέμου (Ευφράτης ποταμός, Ιερουσαλήμ, Κωνσταντινούπολη) έχουν ενεργοποιηθεί. Ήδη βρίσκονται στο κόκκινο. Όπως και το Αιγαίο. Οι επόμενοι μήνες θα είναι πάρα πολύ δύσκολοι και άκρως θερμοί για την Ελλάδα. Και φυσικά όχι μόνον. Οι νεοταξίτες εωσφορο-σιωνιστές και απόγονοι του Ιούδα, τα έχουν ήδη όλα έτοιμα σε σχέση με την λεπτομερώς προσχεδιασμένη από τους ίδιους παγκόσμια ανάφλεξη. Για τον Γ’ ΠΠ. Είναι όλα έτοιμα για την επόμενη φάση του επίγειου Αρμαγεδδώνα. Όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου