Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Μητσοτάκης - Δήμαρχοι εγκαταλείπουν στη μοίρα τους ενόψει χειμώνα και εν μέσω πανδημίας χιλιάδες ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ, που εξυπηρετεί το Βοήθεια στο Σπίτι - ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ανακοίνωση της ΚΕΔΕ!


Με άλλα λόγια "Βοήθεια στο Σπίτι" γιοκ μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ (οριστικά ή μόνιμα; Κι εδώ το απόλυτο μπάχαλο από υπουργείο Εσωτερικών του "συντρόφου" Τάκη Θεοδωρικάκου και την ΚΕΔΕ του 5Gκίνητου Παπαστεργίου). 

Τι να πει κανείς για την ΚΕΔΕ. Η πρόσφατη παρωδία με τις μάσκες - τέρατα αρκεί.

Κατά τα άλλα ο πρόεδρός της ασχολείται με το 5G και τις νέες τεχνολογίες. Για τους ηλικιωμένους θα ενδιαφερθεί τώρα (κι αυτός και οι άλλοι δήμαρχοι - Μαυρογιαλούροι).

Και μην ξεχνάμε την "εταιρία - πόρνη" της τοπικής αυτοδιοίκησης που λέγεται Ε.Ε.Τ.Α.Α ( Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης). Νωπές είναι οι μνήμες στους γονείς από τη διαδικασία - παρωδία για τη στελέχωση των Παιδικών Σταθμών και των ΚΔΑΠ.

Φρόντισαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις να παρκάρουν στην ΕΕΤΑΑ τον κομματικό τους στρατό που δεν έχει ιδέα από συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα. Και την μετέτρεψαν στο απόλυτο αυτοδιοικητικό έκτρωμα. 

Ακολουθούν ανακοινώσεις συλλόγων εργαζομένων του Βοήθεια στο Σπίτι που καταδεικνύουν σε όλη του την έκταση το πρόβλημα που έχει προκύψει.

Sociologyalert

Πατήστε κλικ στους συνδέσμους (μπλε γράμματα) για πιο αναλυτική ενημέρωση.

 1)

Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΤΕΙ....

Συναδελφοι ,απο τον Ιουλιο του 2020 το ΔΣ του Συλλογου σε επαφη που ειχε με την Γ.Γραμματεα του ΥΠΕΣ κα Χαραλαμπογιαννη περαν των αλλων εργασιακων θεματων μας
εθεσε την αναγκαιοτητα εγκαιρης Νομοθετικης Διαταξης που θα διασφαλιζε την συνεχιση λειτουργιας του Βοηθεια Στο Σπιτι και την παραταση των Συμβασεων εργασιαας μας εως την εκδοση των οριστικων αποτελεσματων της προκηρυξης.Εως σημερα υπηρχε συνεχη οχληση τοσο σε πολιτικο οσο και σε υπηρεσιακο επιπεδο εφοσον διαπιστωσαμε απο τα τελη Αυγουστου
1.οτι η παραταση θα ηταν τριμηνη παροτι η εισηγηση που δοθηκε απο τους υπηρεσιακους προς τους πολιτικους ειδημονες ανεφερε παραταση ως τα οριστικα αποτελεσματα της προκηρυξης.
2.Οτι το Νομοσχεδιο στο οποιο συμπεριλαμβανεται η σχετικη με την παραταση ,διαταξη, θα καθυστερουσε
Ξεκινησαμε να πιεζουμε σε ολα τα επιπεδα και να κρουουμε τον κοδωνα κινδυνου οτι θα βρεθουμε χωρις συμβασεις αρχες Οκτωβρη .Δυστυχως κανενος το αυτι δεν ιδρωσε.Φτασαμε λοιπον μεχρι χθες το μεσημερι να μας διαβεβαιωνουν απο το ΥΠΕΣ οτι θα στειλουν σχετικη οδηγια προς τους Δημους Στην συνεχεια αποποιηθηκαν την ευθυνη τους και μας ενηνερωσαν οτι συνεργαστηκαν οι υπηρεσιακοι του ΥΠΕΣ με την ΚΕΔΕ και θα στειλει σχετικες οδηγιες η ΚΕΔΕ.
Και μας τις εστειλε συναδελφοι.Ενα καταπτυστο Δελτιο Τυπου που αναμασα τα οσα ειναι γνωστα σε ολους χωρις καμια αναφορα για το διαστημα που μενουμε χωρις συμβασεις Εμπαιγμος στο μεγαλειο του.
Συναδελφοι χωρις συμβασεις δεν ειμαστε κατοχυρωμενοι Εως οτου υπογραψουμε συμβασεις θα παρεχουμε υπηρεσιες μονο οταν θα εχουμε την γραπτη εντολη απι τον Δημαρχο η τον προεδρο του Φορεα μας.Ειδαλλως βρισκομαστε στον χωρο εργασιας μας χωρις μετακινησεις. .. Ας αναλαβει εκαστος αρμοδιος την ευθυνη του απεναντι στους χιλιαδες ωφελουμενους.

Ο πιο ελπιδοφόρος αυτοδιοικητικός στην Ελλάδα ο Κ. Παπαστεργίου πρόεδρος της ΚΕΔΕ αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων από το φιάσκο με τις μάσκες στα σχολείο και σήμερα με αυτό το μαυρογιαλούρικο δελτίο τύπου .Κατόπιν ενεργειών του σήμερα σε επικοινωνία με τον υπουργό Εσωτερικόν εξασφάλισε την παράταση του Βοήθεια στο Σπίτι έως τα τελικά αποτελέσματα ούτε την διάταξη δεν έχει διαβάσει. Να ενημερώσουμε τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ ότι η παράταση βρίσκεται σε άρθρο σε νομοσχέδιο της Βουλής από τις 27 Αυγούστου και θα ψηφιστεί το νωρίτερα την άλλη εβδομάδα και η παράταση είναι για 3 μήνες και όχι έως τα τελικά αποτελέσματα ευτυχώς που έχουμε και εσάς για σωτήρες....


«Το ερώτημα που τίθεται από εργαζόμενουςείναι πώς θα υπογράψουν οι δήμοι νέες συμβάσεις με τους, εργαζόμενους και πώς θα εργάζονται χωρίς σύμβαση οι εργαζόμενοι.»
«Το υπουργείο έκανε λάθος στο να δώσει τρίμηνη παράταση αφού ο χρόνος δεν επαρκεί για την διεκπεραίωση των εργασιών ενώ στο τέλος του έτους θα τεθεί πάλι θέμα χρημάτων για τους εργαζόμενους»



Τα συμπεράσματα δικά σας....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου