Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2020

Τα γεγονότα για την ΠΟΛΗ ξεκίνησαν στο τέλος του 2019, απλώς τώρα τρέχουν με φόρα. Μέσα σε αυτό το καλοκαίρι ευθυγραμμίζονται πολλά.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/07/blog-post_12.html
Να μην έχουμε παράπονο,  οι άγιοι του ΘΕΟΥ μας καθόρισαν  πότε ακριβώς ξεκίνησαν τα γεγονότα και μάλιστα με αποδείξεις.
Μετά το ανοσιούργημα του τελευταίου σουλτάνου πολλοί δικοί μας βρέθηκαν σε δυσκολότερη θέση από ότι ήταν .

Μέχρι τελευταία στιγμή πίστευαν ότι οι « πλάτες» των δυτικών φίλων τους αλλά και των Ρώσων , φυσικά και οι παρεμβάσεις του ποντίφηκα της Ρώμης θα κάμψουν τον Ερντογάν να πάρει μια τέτοια απόφαση . Αλλά εις μάτην.

Η ιστορία ήδη είχε ανοίξει τα τεφτέρια της και άρχισε να γράφει νέες σελίδες επικεντρωμένες στην ΠΟΛΗ για την Βασιλεύουσα της Ρωμιοσύνης.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν έγινε καμία Δεύτερη άλωση της ΠΟΛΗΣ που λένε, απλώς ξεκίνησαν ήδη τα γεγονότα για την ΠΟΛΗ.

Δηλώνουν  και λένε ότι έγινε Δεύτερη άλωση της Πόλης με το πρόσφατο πολιτισμικό και παγκόσμιο ανοσιούργημα του Ερντογάν.
Λάθος μεγάλο και οικτρό που απαξιώνει την ήδη αποκαμωμένη ψυχολογία και το εθνικό μας φρόνημα.
Μπορεί για αυτούς να είναι η δεύτερη άλωση γιατί χάθηκαν οι πλάτες των ξένων ( λες και μπορούσαμε κάτι να περιμένουμε από αυτούς)
Τα γεγονότα για την ΠΟΛΗ ξεκίνησαν με αποδείξεις , ουσιαστικά με εξελίξεις που δεν μπορούν κάποιοι ιθύνοντες να αξιολογήσουν . Αλλά αν δεν πιστεύεις και είσαι αντίθεος πώς να αξιολογήσεις ;

29 - 30 Δεκεμβρίου του 2019 ανήμερα του Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτόκλητου και ιδρυτού της πρωτόθρονης εκκλησίας της Κωνσταντινούπολης υπογράφεται το παράνομο τουρκολιβυκό μνημόνιο και διαβαθμίζονται σε ένα άλλο επίπεδο οι θρασύτατες προκλήσεις των τούρκων.
Το σοκ ήταν μεγάλο …ξεκινούσε το παιχνίδι στην Αν. Μεσόγειο.
« Ανακοίνωση της υπογραφής Μνημονίου Κατανόησης επί Θαλασσίων Δικαιοδοσιών (Maritime Jurisdictions) μεταξύ της Τουρκίας και της Λιβύης κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στην Κωνσταντινούπολη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Πρόεδρο της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης της Λιβύης Φαγέζ αλ – Σαράζ έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στην Αθήνα, η οποία εξετάζει τις επόμενες κινήσεις της.
Μέχρι αργά χθες, Πέμπτη, δεν ήταν σαφές αν το εν λόγω Μνημόνιο ήταν μία οριστική συμφωνία οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών ή αν επρόκειτο για μία προκαταρκτική συμφωνία που θέτει το πλαίσιο για την υπογραφή. Ό,τι κι αν είναι όμως, επιβεβαιώνει την αποφασιστικότητα της Άγκυρας να δημιουργήσει τετελεσμένα στην Ανατολική Μεσόγειο και να προκαταλάβει τις κινήσεις τόσο της Ελλάδος όσο επίσης της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Αιγύπτου.»  https://www.tovima.gr/2019/11/29/politics/prooimio-dysareston-tetelesmenon-gia-tin-athina-to-mnimonio-katanoisis-tourkias-livyis/
Δεν το περίμεναν και τους ήρθε κεραυνός εν αιθρία, όμως ξεκίνησαν τα γεγονότα για την ΠΟΛΗ.

ΣΕ ΛΙΓΑ 24ωρα 8 Δεκεμβρίου του 2020 η κοίμηση ενός μεγάλου αγίου Γέροντος  της εκκλησίας μας , του Γέροντος Εφραίμ του Αριζονίτη.

Εκείνη την ημέρα μεταφέρουμε την συγκλονιστική μαρτυρία που δόθηκε από τον ίδιο σε πνευματικό του τέκνο.  

Γέροντας Εφραίμ ο Αριζονίτης : « παιδί μου θα κοιμηθώ στην αρχή των γεγονότων για την ΠΟΛΗ»

ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΛΗΡΙΚΟΥ πνευματικού παιδιού του Γέροντα.
Τι του είπε ο Γέροντας Εφραίμ για την Κοίμηση του
- « παιδί μου δεν θα προλάβω την ΠΟΛΗ»
- « γιατί παιδί μου θα κοιμηθώ στην αρχή των γεγονότων για την ΠΟΛΗ»
τι έλεγε ο άγιος γέροντας εν ζωή;
« Ταύτας τας εσχάτας ημέρας, όπου τα χνώτα του Αντιχρίστου μολύνουν γην και θάλασσαν και πάσαν πνοήν ζωής, ως δρόσον χάριτος αναψύχουσαν, ως αύραν Προφήτου Ηλιού αναρριπίζει ο Θεός την ενέργειαν της νοεράς προσευχής εις τα στήθη και την καρδίαν της Εκκλησίας, ως αντίδοτον ψυχικής και σωματικής υγείας και σωτηρίας δια τας ημέρας που έρχονται και θα έλθουν» Ταύτας τας εσχάτας ημέρας (Γέροντας Εφραίμ Φιλοθεϊτης)
Εκείνες την ημέρα που κοιμήθηκε ο Γέροντας Εφραίμ ιχνηλατείται στην Κίνα και το πρώτο αναγνωρισμένο κρούσμα με τον Covid -19 ( μεταγενέστερες μελέτες έδειξαν ότι ο φονικός αυτός ιός  ήδη κυκλοφορούσε )
Μετά αρχίσανε όλοι να τρέχουν στον πλανήτη.
Ένας μικροιός έφερε τα πάνω κάτω σαν να έπεσε ένα χαστούκι από πάνω .
Γεωπολιτικές ανακατατάξεις , γκρέμισμα οικονομιών και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο καθένας.
Κλείσιμο των Εκκλησιών στο αποκορύφωμα της Μεγάλης Εβδομάδας με μεγάλες πνευματικές συνέπειες που ακόμα δεν αξιολογήθηκαν.
Εσταυρωμένοι μάτωναν ( βλ. Εσταυρωμένος στο Γηροκομείο των Αθηνών) , Θαυματουργές εικόνες χιλίων και ετών της Υπεραγίας Θεοτόκου καταστρεφόταν ολοσχερώς από φωτιά  ( βλ.Ι.Μ Βαρνάκοβας)

Για εμάς όμως τα γεγονότα για την ΠΟΛΗ  φαίνεται  ότι δεν ξεκίνησαν, αντίθετα ανυπομονούσαμε να δούμε την διαφημιζόμενη οικονομική ανάπτυξη.
Και ξαφνικά ο σουλτάνος μας δίνει στίγμα και μας υπενθυμίζει ότι τα γεγονότα για την ΠΟΛΗ ξεκίνησαν.
Και αυτό το πετυχαίνει με το να στρέψει την προσοχή όλου του κόσμου στην ΠΟΛΗ με την βδελυκτή και κατάφωρη μετατροπή της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ σε τζαμί.
 Πάμε όμως σε κάτι που τρέχει αυτή την στιγμή.
Ανακοίνωσαν οι τούρκοι ότι με εξειδικευμένη τεχνολογία ειδικού φωτισμού θα καλύψουν τα περίφημα και μοναδικά ψηφιδωτά της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ( δηλ. θα τα σκοτεινιάσουν ώστε στην διάρκεια των τελετών που θα κάνουν αυτά να εξαφανίζονται)
Και ποιος μας εγγυάται ότι αυτή τεχνολογία που περιέχει φάσμα ειδικών ακτινοβολιών δεν θα είναι καταστροφική για τα μοναδικά αυτά ψηφιδωτά;
Ο Πολιτισμός του αιώνα μας κατέρρευσε ,έδειξε το προσωπείο  του και ότι δομήθηκε πάνω σε ψέματα , απανθρωπιά και διαστροφή.
Τα γεγονότα για την ΠΟΛΗ ξεκίνησαν γιατί η ανθρωπότητα πρέπει να ανακαινιστεί.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου