Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

ΕΔΩ που φτάσαμε. ΠΟΙΟΣ θα μας σώσει;;

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/06/blog-post_72.html


Σκίτσο του Στάθη (@st_stavropoulos) για τον Δρόμο που κυκλοφόρησε το Σάββατο 20/6https://twitter.com/edromoshttps://www.militaire.gr/ellinoto
« Η απλή λογική λέει ότι η μοναδική μέθοδος αναχαίτισης της τουρκικής επιθετικότητας, έχει να κάνει με την ισχύ που μπορείς να αντιπαρατάξεις. Ισχύ που πρώτα απ΄ όλα τη θες για να είσαι διπλωματικά ισχυρός. Αν χρειαστεί να περάσουμε σε άλλο επίπεδο αντιπαράθεσης επίσης πρέπει να ΄μαστε έτοιμοι για όλα.
Πολύ φοβόμαστε ότι τη “στρατηγική” μας την περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο ο Στάθης Σταυρόπουλος, ο γνωστός ΣΤΑΘΗΣ, μ ΄ένα σκίτσο»  του…https://www.militaire.gr/ellinotoyrkika-i-quot-stratigiki-quot-mas-s-ena-skitso/
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Οι ΑΓΙΟΙ μίλησαν και μας προειδοποίησαν χρόνια πριν, άλλοι έβλεπαν τα σημάδια στην γλύκα της αμαρτίας, στο κύλισμα της κατηφοριάς που μας πήρε όλους και φώναζαν « ΣΤΩΜΕΝ καλώς».
Οι επαΐοντες  των καιρών μας συνιστούσαν να μην ερεθίζουμε τον συνεταίρο και φίλο τούρκο νεοθωμανό  γιατί θα διαρρηχτούν οι καλές σχέσεις γειτονίας και  δεν θα απολαμβάναμε ως έπρεπε τα δακρύβρεκτα τουρκικά σήριαλ.
Το προφητευόμενον φυγείν αδύνατον φωνάζαμε – ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ και πολλοί γελούσαν. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται έλεγαν. Και μακάρι να μην γίνουν , αλλά θα γίνουν, καθότι η ιστορία μας βρίθει από τούρκικη μπαμπεσιά και αφερεγγυότητα.
Όταν τα εγχώρια λαμόγια έτρωγαν – έτρωγαν και είχαν λόγο επί  παντός επιστητού. Που να ακούσουν για προφητείες και αγίους;
Για αυτούς η μόνη « προφητεία»  που έπαιζε ήταν το χαρτοφυλάκιο τους την επόμενη μέρα.
Στους χρόνους τους μνημονιακούς, όταν μέσα στην οικονομική λιτότητα έβαλαν και τις ανάγκες του στρατού, ο σουλτάνος έκτιζε στρατό , κατασκεύαζε UAV και ναυπηγούσε αποβατικά για να τα στείλει όχι στις ακτές της Λιβύης άλλα στις γειτονικές του ακτές.
Οσμιζόταν ο σουλτάνος την  οικονομική σήψη της Ελλάδος που ερχόταν σιγά- σιγά δίχως να μυρίζει τον δικό του οικονομικό και κοινωνικό  θάνατο.
Σήμερα καγχάζει ο τούρκος γιατί γνωρίζει ο υπερφίαλος, ότι η Ελλάδα έχει προβλήματα .
Σήμερα καγχάζει ο σουλτανίσκος και απειλεί γιατί έχει γερές πλάτες. Έτσι του είπαν οι μεγάλοι « ακούμπα πάνω μας και όλα δικά σου»
Όλοι αυτοί οι μεγάλοι είναι σήμερα που μας κάνουν τους φίλους και συμμάχους.
Πάντα τέτοιοι ήταν , όποιος γνωρίζει ιστορία ξέρει πολύ καλά ότι τα έθνη ζηλοτυπούσαν με την Ελλάδα , ενώ οι λαοί τους πολλές φόρες έτρεφαν αισθήματα φιλελληνισμού.
Σήμερα και στην παρούσα χρονική συγκυρία δεν χρειαζόμαστε μόνο ήρωες αλλά αγίους , πόσο μάλλον ανίκανους.
Βάλτε στο μυαλό σας , ΠΟΙΟΣ θα μας σώσει από αυτήν την κατάντια;
Σίγουρα δεν θα είναι ανθρώπινο χέρι.
Ότι γίνει, θα γίνει για τα αίματα των προγόνων και για τα μικρά αθώα παιδάκια ( ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ)
Η Ελλάδα δεν είναι μόνο επικράτεια και χώρος, αλλά είναι ουσιαστικά η καρδιά του ανθρώπινου πολιτισμού.
Οι Έλληνες των επόμενων γενιών είναι επιφορτισμένοι να γίνουν αιώνιοι διδάσκαλοι της ανθρωπότητας (ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ)
Αυτό που θα μας σώσει ΕΔΩ και ΤΩΡΑ, είναι την επόμενη ώρα να ανακατευθύνουμε το πνευματικό γενετικό υλικό μας μέσα στις ιστορικές πλατφόρμες του ηρωισμού και του καθαγιασμού.
Να μην κατευθυνθούμε όμως προς τα άσχημα εκείνα στοιχεία της ράτσας μας που έχει ανάμεσα της εφιάλτες και προδότες.
Το παρακάτω το αφήσαμε για το τέλος και όποιος θέλει το πιστεύει:
«  μετάνοια , υπομονή και αγάπη για την πατρίδα σας παιδιά μου και δεν θα δείτε αίματα μέσα σε αυτήν» παρουσιάστηκε σε κάποιον ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ και του τα ανήγγειλε.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου