Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

ΔΤ INTERNATIONAL HELLENIC ASSOCIATION: "ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΙΗΑ 14 ΜΑΙΟΥ 2020

Delaware, USA

Email:    IHAHellas@gmail.com
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ

Το International Hellenic Association, ένας μη κυβερνητικός, μη κομματικός και μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα το Delaware των Ηνωμένων Πολιτειών, στις 10 Μαρτίου 2020 ξεκίνησε μια έκτακτη δράση ενίσχυσης του φράκτη του Έβρου με κυβόλιθους καθώς και αποστολής ειδών πρώτης ανάγκης στο προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας, εν όψει του αιφνίδιου και ύπουλου υβριδικού πολέμου που κήρυξε η Τουρκία εναντίον της Ελλάδος με κυνικό «όπλο» ένα ολόκληρο στρατό ταλαιπωρημένων ανθρώπων αλλά και τζιχαντιστών, από Ασία και Αφρική, οι οποίοι υποδύονται τους πρόσφυγες από την Συρία.
Η έκτακτη αυτή δράση του ΙΗΑ στις οκτώ εβδομάδες που ακολούθησαν είχε σαν αποτέλεσμα την πραγματοποίηση τεσσάρων αποστολών (η κάθε μία από 20 τεμάχια κυβόλιθους, σύνολο ογδόντα τεμάχια κυβόλιθους), συνολικής αξίας 4,464 Ευρώ.
Οι αποστολές αυτές πραγματοποιήθηκαν στις 12 Μαρτίου 2020 (20 τεμάχια), 26 Μαρτίου 2020, (20 τεμάχια), 5 Μαΐου 2020 (20 τεμάχια) και 14 Μαΐου 2020 (20 τεμάχια) χάρη στην υποστήριξη των επώνυμων και ανώνυμων μελών και φίλων του ΙΗΑ.
Η κάλυψη των μεγάλων αναγκών για την αποτελεσματική θωράκιση του Έβρου από την επόμενη επίθεση των φανατικών ισλαμιστών που ελέγχουν την τουρκική εξουσία, συνεχίζονται χωρίς διακοπή τόσο από την πολιτεία, όσο και από άλλους φορείς.
Το International Hellenic Association καλεί τα μέλη και τους φίλους που παρακολουθούν την δραστηριότητα του, να βοηθήσουν στην θωράκιση του μετώπου του Έβρου με την έστω και συμβολική οικονομική τους υποστήριξη καταθέτοντας ό,τι δύναται ο κάθε ένας στους λογαριασμούς του ΙΗΑ, σε Ελλάδα και Ηνωμένες Πολιτείες, με την ένδειξη ΕΒΡΟΣ.
Το International Hellenic Association καλεί και άλλους οργανισμούς με παρόμοια δραστηριότητα να επικοινωνήσουν απ΄ευθείας με τις αρχές και τους προμηθευτές των κυβόλιθων (έχουμε τα στοιχεία στην διάθεση τους, εφ΄ όσον μας ζητηθούν) ώστε να επιταχύνουμε την θωράκιση του Έβρου μας. 
Τέλος, το International Hellenic Association ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους του για την μέχρι σήμερα ανταπόκριση τους,καθώς επίσης και την αλυσίδα καταστημάτων ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για την συνεισφορά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου