Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: Χωρίς τέστ οι τουρίστες στην Ελλάδα !!. Από χώρα πρότυπο να γίνουμε Σπιναλόγκα !!! "

Η αναδημοσίευση του παρόντος να περιέχει και την προέλευση του.
 ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ  Δ.Τ. 716 23.05.2020
Χωρίς τέστ οι τουρίστες στην Ελλάδα !!Από χώρα πρότυπο να γίνουμε Σπιναλόγκα !!! ???

Η θερμομέτρηση σε τι ??? θα απέτρεπε τις ορδές των τουριστών στην κάθοδό τους από χώρες που έχουν ελάχιστα κρούσματα του ιού.
Η θυσία των νικητών μιας νίκης, χάριν ενός τομέα της οικονομίας, και χωρίς καμία ανάλογη υποστήριξη όλων των άλλων τομέων της οικονομίας, παρότι οι ξενοδόχοι είναι μεν τα ταμεία του τουριστικού προϊόντος, αλλά δεν προκύπτει ότι είναι ο κινητήρας όλης της Ελληνικής Οικονομίας.
Η απόφαση με το εκτεταμένο κείμενο και δη οι προβλέψεις για ξενοδοχειακούς γιατρούς και σχετικές ετοιμότητες, είναι για μετά το ατύχημα όπως και οι κάμερες στις εθνικές οδούς.
Μετά την σπουδαία νίκη και παγκόσμια πρωτιά της Ελληνικής Κυβέρνησης υπέρ της ανθρώπινης ζωής, ασφαλώς το κλείσιμο που προηγήθηκε θα ακολουθηθεί αντίστροφα από το έλλειμμα του οικονομικού κύκλου, που δεν πρέπει να επιχειρηθεί η θεραπεία του με απόσβεση της πρωτιάς.
Στην Ελλάδα του πληθυσμού των 10 εκ. με προσωπική επιλογή του ο Πρωθυπουργός κος Μητσοτάκης με τις εφαρμογές των συνεργατών του, πέτυχαν τον ελάχιστο αριθμό 170 νεκρών από τον ιό, σε αντίθεση με την Σουηδία του ίδιου πληθυσμού 10 εκ που οι νεκροί ανήλθαν σε 3.470, όπου βέβαια το Σύνταγμά τους απαγορεύει οποιοδήποτε Lock Down.
Το ΙΝΚΑ τονίζουμε και τώρα, όπως πολύ σωστά κάναμε στην έναρξη της επέλασης του ιού, ακουστήκαμε και ήρθε το καλό αποτέλεσμα με την επιμέλεια της Κυβέρνησης και των οργάνων της, ότι δεδομένης και της σημερινής δήλωσης του κου Τσιόδρα: Επικαλούμενος τη διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Ελέγχου Νόσων, σημείωσε ότι θεωρείται βέβαιη η επάνοδος του ίου με ένα δεύτερο κύμα λοιμώξεων. η επαγρύπνηση πρέπει να διατηρηθεί και για τους τουριστικούς επισκέπτες μόλις επιτραπεί η είσοδός τους, με μέτρα που θα διατηρήσουν το νικηφόρο αποτέλεσμα που επετεύχθη.
Να εφαρμοστεί απαραιτήτως, το ελάχιστο και ελαφρότερο μέτρο η θερμομέτρηση, με εύκολες διαδικασίες που δεν θα εμποδίζουν καθόλου την προσέλευση και παραμονή των επισκεπτών και τουριστών. Δεν προτείνουμε το απολύτως ασφαλές, να συνοδεύονται με βεβαιωτικό τέστ μη νόσησης.
Τα απαιτούμενα όργανα θερμομέτρησης, μπορούν και πρέπει να τα προμηθευτούν και να τα έχουν σε σταθερή εγκατάσταση και λειτουργία οι αεροπορικές εταιρείες διακομιδής καθώς και τα ξενοδοχεία υποδοχής των επισκεπτών της χώρας μας.
Δεν είναι επιτρεπτό να εξερχόμαστε από μία νικηφόρα μάχη και, αντί να επιμεληθούμε να διατηρήσουμε τα επινίκια, να θυσιάσουμε αναδρομικά υπέρ του τουριστικού κλάδου απρόσεκτα και επικίνδυνα, ότι καλό πέτυχε στην προστασία της ζωής όλων μας η Ελληνική Κυβέρνηση, αφού μπορεί να συνεχιστεί ακίνδυνα προς τους Έλληνες, προς τους επισκέπτες προς τους ξενοδόχους και προς τους εργαζόμενους.
Το ΙΝΚΑ προτείνει ως απαραίτητο, το ελαφρότερο μέτρο που μπορεί να εφαρμοστεί με εύκολες διαδικασίες που δεν θα εμποδίζουν καθόλου την προσέλευση και παραμονή των επισκεπτών και τουριστών, ότι πρέπει να τεθεί οπωσδήποτε η θερμομέτρηση κατά την επιβίβαση τους με προορισμό την Ελλάδα και κατά την άφιξή τους στο Ξενοδοχείο υποδοχής. Το ολόκληρο της αποτελεσματικότητας κάθε μέτρου, σχετίζεται από τον έλεγχο της εφαρμογή του στο χρονικό σημείο έναρξης κάθε δράσης μέχρι το τελευταίο σημείο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου