Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: Ιαπωνικό φάρμακο, μετά τι θα κάνουμε χωρίς ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ !!

Η αναδημοσίευση του παρόντος να περιέχει και την προέλευση του. 
ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ  Δ.Τ. 718 26.05.2020
ΣΗΜΕΡΑ, μια μέρα μετά. Και ύστερα, μετά από την νίκη, τι θα κάνουμε χωρίς ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ??? Ποιον/Ποιους βολεύει ο ιός.
Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας έχει ήδη ζητήσει από τη Fujifilm να τριπλασιάσει το εθνικό απόθεμα του φαρμάκου, η χρήση του οποίου εγκρίθηκε το 2014 για περιπτώσεις βαριάς γρίπης, ενώ υποσχόταν πως θα προχωρήσει σε δωρεές ποσοτήτων του σκευάσματος αυτού σε άλλα κράτη, αν της το ζητούσαν.
Μέχρι σήμερα, εξαιτίας των παρενεργειών του, το Avigan δεν διατέθηκε !!!! *ποτέ ?? εμπορικά.

Δεκάδες κλινικές δοκιμές φαρμάκων για την COVID-19 και εμβολίων για την πρόληψη της μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλο τον πλανήτη. Ένα από τα υποψήφια εμβόλια είναι αυτό που αναπτύσσουν η εταιρεία βιοτεχνολογίας και φαρμάκων AnGes Inc σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οσάκας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Nikkei, χθες Δευτέρα, η AnGes ετοιμάζεται να αρχίσει κλινική δοκιμή του εμβολίου αυτού τον Ιούλιο, πολύ νωρίτερα από τον Σεπτέμβριο, όπως προέβλεπε αρχικά.
Ο μεγαλύτερος Ιαπωνικός Βομβαρδισμός Μετά το Περλ Χάρμπορ!. Τραμπ: Η κρίση του κορονοϊού χειρότερη από το Περλ Χάρμπορ ! 
Το Πεκινο ανακοινωσε το ιαπωνικο φαρμακο που εξουδετερωνει τον κορωνοϊο! Τα αποτελεσματα και η εμπορικη του ονομασια. Δ.Τ. 717 25.05.2020
19 Μαρτίου 2020
Φάρμακο το όποιο έχει αναπτύξει εταιρεία του ιαπωνικού ομίλου Fujifilm λειτουργεί αποτελεσματικά έναντι του κορωναϊού, ανακοίνωσε την Τρίτη η κινέζικη κυβέρνηση.Το Πεκίνο * έχει ήδη αρχίσει να προωθεί τη χρήση του φάρμακου favipiravir, το οποίο αναπτύσσεται από την Fujifilm Toyama Chemical και πωλείτε υπό την εμπορική ονομασία Avigan.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου