Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: «Άκρως επικίνδυνο το δίκτυο 5G! Υψηλή πιθανότητα καρκινογένεσης μέχρι και αλλοίωσης DNA»



Η αναδημοσίευση του παρόντος να περιέχει και την προέλευση του.
 ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ  Δ.Τ. 715 19.05.2020
«Άκρως επικίνδυνο το δίκτυο 5G! Υψηλή πιθανότητα καρκινογένεσης μέχρι και αλλοίωσης DNA»

Με απλό παράδειγμα ο ομότιμος καθηγητής Ηλεκτρομαγνητικής Βιολογίας στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Λουκάς Μαργαρίτης εξηγεί τους κινδύνους που διατρέχουν οι άνθρωποι αλλά και οι άλλοι έμβιοι οργανισμοί από την ένταση της ηλεκτρομαγνητικής μη ιονίζουσας ακτινοβολίας που θα εκπέμπουν μέσω των κεραιών τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, αν θα εφαρμόσουν το πολυσυζητημένο νέο σύστημα 5GΗz.
Ζούμε ήδη με το 3G και το 4G την επανάσταση όχι μόνο στην επικοινωνία, αλλά και στην τηλεϊατρική, στη ρομποτική χειρουργική, στα επικοινωνιακά συστήματα της πολεμικής αεροπορίας και γενικά σε τομείς που αφορούν θέματα εθνικής ασφάλειας.
Με τις επιδράσεις της ήδη ηλεκτρομαγνητικής μη ιονίζουσας ακτινοβολίας (2, 3, 4 GHz) σε πειραματικά μοντέλα (ποντίκια κ.λπ.) αλλά και στον άνθρωπο παράγονται αυξημένος κίνδυνος εμφάνισης καρκίνου, αλλοιώσεις στα γονίδια (DNA) και στις πρωτεΐνες του ανθρώπινου και άλλων οργανισμών, κυτταρικό στρες, γενετικές βλάβες, νευρολογικές διαταραχές, προβλήματα στη μάθηση, στη μνήμη, στον ύπνο, ολιγοσπερμία κ.ά. και αντίστοιχες κρατικές δαπάνες υγείας.
Για αυτόν τον λόγο, άλλωστε, η τοποθέτηση κεραιών 5G (που θέλουν να αντικαταστήσουν τις 4G) έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο από 190 διεθνούς φήμης επιστήμονες ερευνητές στο αντικείμενο της ηλεκτρομαγνητικής βιολογίας.
«Φανταστείτε να είστε σε ένα γήπεδο και να κάνετε μια βιντεοκλήση. Δίπλα σας είναι ένας άλλος που κατεβάζει μουσική, ενώ παράλληλα εκατοντάδες άλλοι άνθρωποι μιλάνε στο κινητό, στέλνουν φωτογραφίες, σερφάρουν στο ίντερνετ κ.λπ. Η κεραία των 5G που θα είναι σχεδόν στα 100 μέτρα από εσάς (από τα 1.000 μέτρα που είναι η κεραία των 4G σήμερα) θα «εστιάζει» σε εσάς σαν μια «αόρατη δέσμη» ακτινοβολίας, που θα απορροφάει ο οργανισμός σας, ενώ κάνετε τάχιστα την κλήση σας. Ταυτόχρονα, μια άλλη «αόρατη δέσμη» ακτινοβολία θα εστιάζει στον διπλανό σας, άλλη στον τρίτο άνθρωπο κ.λπ.» μας εξηγεί ο ραδιοβιολόγος δρ. Λουκάς Μαργαρίτης, που ασχολείται επί δεκαετίες με την επικινδυνότητα της ακτινοβολίας που προέρχεται από τις σύγχρονες συσκευές ασύρματης επικοινωνίας, όπως τα κινητά τηλεφώνα, τα ασύρματα δίκτυα και οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου