Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ: Τηλεκατάρτηση στα ΧΑΝΙΑ Voucher 600 € σε 2 δόσεις

Η αναδημοσίευση του παρόντος να περιέχει και την προέλευση του.  ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ  705 09.04.2020
Παρέχουμε την γνωστοποίηση που λάβαμε :

Δημοσιεύτηκε από το Υπουργείο Εργασίας η προκήρυξη του νέου επιδοτούμενου προγράμματος ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ κατάρτισης για επιστήμονες ελεύθερους επαγγελματίες, με εκπαιδευτικό επίδομα: Voucher 600 € (σε 2 δόσεις).
Αντικείμενο της πράξης αποτελεί η παροχή τηλεκατάρτισης σε επιστήμονες – ελεύθερους επαγγελματίες για την αναβάθμιση των ψηφιακών δεξιοτήτων των ωφελούμενων στον σύγχρονο ψηφιακό μετασχηματισμό.
Σε ποιους απευθύνεται
Δικαίωμα συμμετοχής στη Δράση ως δυνητικά ωφελούμενοι έχουν όλοι οι επιστήμονες-ελεύθεροι επαγγελματίες, οι οποίοι εντάσσονται στους έξι βασικούς επιστημονικούς κλάδους της χώρας, σύμφωνα με τον οριζόμενο από το ΥΠΟΙΚ ΚΑΔ της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας ορισμένο έως τις  20/3/2020.
️ δικηγόροι, ελεύθεροι επαγγελματίες ή με έμμισθη εντολή, καθώς και οι ασκούμενοι δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, δικαστικοί επιμελητές
️ μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων
️ οικονομολόγοι/λογιστές ανεξαρτήτως τάξεως
️ εκπαιδευτικοί όλων των ειδικοτήτων
️ ιατροί όλων των ειδικοτήτων
️ ερευνητές ανεξαρτήτως ερευνητικού κλάδου.
Κάθε ενδιαφερόμενος έχει δικαίωμα να υποβάλλει μόνο μία αίτηση συμμετοχής. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν ορισθεί βάσει ΚΑΔ που ορίζονται στην πρόσκληση της Δράσης.
Δείτε τους επιλέξιμους ΚΑΔ στο site μας (http://www.kek-kriti.gr/index.php/trexonta-programmata/voucher600e-gia-epistimones)
Επισημαίνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στη δράση έχουν όλοι, ανεξαρτήτως εάν έχουν συμμετάσχει σε άλλο συγχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα.
Διάρκεια προγράμματος
Εκατό (100) ώρες με μέθοδο της ασύγχρονης τηλεκατάρτισης, το οποίο σημαίνει μελέτη εκπαιδευτικού υλικού εντός εκπαιδευτικής πλατφόρμας σε χρόνο που επιθυμεί ο ωφελούμενος, στο δικό του ρυθμό και χρόνο.
Εκπαιδευτικό επίδομα
600€ (σε 2 δόσεις μέσα στον Απρίλιο)


Πιστοποίηση
Παρέχεται η δυνατότητα της δωρεάν Πιστοποίησης των γνώσεων και των δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης.

Πληροφορίες
Για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για το επιδοτούμενο πρόγραμμα παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2821083319, 281096140 ή στείλτε email στο info@kek-kriti.gr
Διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής
Η διαδικασία υποβολής αίτησης συμμετοχής του ενδιαφερόμενου πραγματοποιείται με δύο τρόπους:
Α) ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ
Εξουσιοδοτήστε την Κ. ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ – ΚΡΗΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής από 9/04/20 έως 20/04/20. Στην περίπτωση αυτή, το ΚΕΚ ΚΡΗΤΗ ενεργοποιεί την επιταγήν κατάρτισης και ο ωφελούμενος, με ασφάλεια και χωρίς κόπο, εντάσσεται στην εκπαιδευτική διαδικασία. Το απαραίτητο έγγραφο εξουσιοδότησης το κατεβάζετε σε μορφή word πατώντας εδώ ή σε μορφή pdf πατώντας εδώ.
Μαζί με την εξουσιοδότηση πρέπει να μας αποστείλετε συνημμένα τα παρακάτω δικαιολογητικά, στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@kek-kriti.gr
    • Εκτύπωση από το TAXISNET, στην οποία αποτυπώνεται ο ενεργός ΚΑΔ, κύριας επιχειρηματικής δραστηριότητας, ο οποίος εμπίπτει στους επιλέξιμους ΚΑΔ του Προγράμματος
    • Εκτύπωση από e-banking ή φωτοτυπία βιβλιαρίου, στην οποία αποτυπώνεται το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού και το ονοματεπώνυμό ως 1ου Δικαιούχου του Λογαριασμού
    • Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας (2 όψεις) ή διαβατηρίου
ή
Β) ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ
Συμπλήρωση και υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής με τους κωδικούς taxisnet στο ΕΡΓΑΝΗ (https://elearning.yeka.gr ), με επιλογή ενός από τα δέκα αντικείμενα τηλεκατάρτισης και ως πάροχο κατάρτισης την Κ. ΓΑΣΠΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ- ΚΡΗΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ από 9/04/20 έως 16/04/20. Λαμβάνετε μοναδικό κωδικό συμμετοχής ΚΑΥΑΣ (προσοχή να μη χαθεί). Προσοχή, δεν μπορεί να υποβληθεί δεύτερη φορά εκδήλωση ενδιαφέροντος στο επίσημο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.
Αφού κάνετε την ηλεκτρονική αίτηση υποβολής, πρέπει να μας αποστείλετε συμπληρωμένο στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@kek-kriti.gr το έγγραφο ΠΡΟΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ Ε-MAIL ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΤΑΓΗΣ TRAININGVOUCHER, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή word πατώντας εδώ ή σε μορφή pdf πατώντας εδώ
Τα δικαιολογητικά μπορούν να αποσταλούν σε αρχεία μορφής .pdf, .doc, .jpeg ή φωτογραφίας από κινητό τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου