Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Ψηφιακά πιστοποιητικά υγείας [UPDATED]

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

15/4/2020, 11:30 Είναι περιττό να επιβεβαιώνει κάποιος το προφανές. Είναι βλακώδες να επιβεβαιώνει το αληθές. Όμως, προ πολλού, το επίπεδο του δημόσιου λόγου-αντίλογου έχει κατέβει από το χαμηλό σημείο που βρισκόταν.
Σε μια προσπάθεια «συμμαζέματος» της παρουσίας του στο OPEN ο Ευάγγελος Βενιζέλος κλήθηκε και πάλι σε τηλεοπτικό διάγγελμα.
Προ των βουβών δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ (οι κ. Κούτρας και Ντσούνος απλώς δικαιολογούσαν τον μονόλογο του συνταγματολόγου) υποστήριξε την κυβέρνηση και διέψευσε -μεταξύ άλλων- ότι ο ίδιος υποστήριξε τον Μπιλ Γκέιτς, αφού τα όσα αποδόθηκαν στον τελευταίο ήταν μια ακόμα ψευδής είδηση. Το πράγμα δεν έχει πισωγύρισμα.
Ζούμε την περίοδο στην οποία το μαύρο βαφτίζεται άσπρο με τον πιο εξόφθαλμα αναίσχυντο τρόπο. Αυτό δείχνει πόσο κρίσιμη είναι η περίοδος για τις παγκόσμιες εξελίξεις. Δείχνει όμως και ότι τις «ατομικές ελευθερίες», το «κράτος δικαίου» και τα συναφή που συνιστούν την αιχμή του δόρατος των κοινωνικών εξελίξεων εδώ και 2,5 αιώνες τα παραβίαζαν πάντοτε αυτοί -και μόνον αυτοί- που με λύσσα τα βροντοφώναζαν και τα επέβαλαν όποτε μπορούσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου