Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Στα έλεγα, ψάξε να βρεις τους Αντί εξω απο τον δισδιάστατο ιδεολογικό τους χάρτη



Ζεις πλέον σε ένα κόσμο που σου έχω περιγράψει εδώ και πολλά χρόνια…
Κόκκινες ,μπλε, πράσινες ταμπέλες κυνηγούσαν όλα αυτά τα χρόνια να βρουν το δίκιο τους και τη λύση τους ακολουθώντας τα μονοπάτια στον δισδιάστατο ιδεολογικό χάρτη που έχει φτιάξει ο ελεγκτής σου.

Μα στο φωνάζω χρόνια ότι το πρόβλημα είναι έξω από τις δύο διαστάσεις αυτού του χάρτη.
Εχω τόσα πολλά άρθρα που φωνάζω για ποιο λόγο θα πρέπει να με κρίνουν με βάση έναν ιδεολογικό χάρτη που πάει μόνο από αριστερά προς δεξιά κι όχι με βάση με ένα σημείο έξω από το χαρτη
Βγαίνω πάλι αληθινός φιλαράκο μου στο ότι όλοι όσοι πίστεψες ότι θα σε βοηθήσουν ακολουθούν μόνο το σχέδιο που έχει χαράξει η νέα τάξη πραγμάτων…..
Εσύ μπορεί να πήγες μέσω ιδεολογίας και να σκέφτηκες ότι π.χ. ένας αριστερός αποκλείεται ή ένας δεξιός αποκλείεται αλλά μέσα στα τελευταία δέκα χρόνια πρέπει να είσαι τυφλός να μην δεις ότι στο μόνο που δεν παρεκκλίνει κάνεις τους είναι στο σχέδιο της Νέας τάξης.
Η λύση αλλά και το πρόβλημα όπως καταλαβαίνεις πλέον είναι έξω από αυτό το χαρτη που έχουμε συνηθίσει εμείς να υπάρχουμε…. Ούτε η νέα τάξη είναι πάνω στο χαρτη…. Αλλά ούτε και ο ένας αντί πραγματικός είναι πάνω στο χαρτη…
Ψάξε λοιπόν από δω και πέρα συνέχεια για να μην ξεπουλάς την πραγματική σου δύναμη να βρεις τους πραγματικούς αντι-νεοταξιτες, είσαι τεράστια πολιτική δύναμη έχεις εκπαιδευτεί χρόνια για αυτό ξεκόλλα από την παγίδα του δικού τους συστήματος.
Μην χαίρεσαι και πολύ με αυτά που σου είπα και λες να τώρα βρήκα το φως μου γιατί αν καταφέρεις και βρεις τους πραγματικούς αντι-νεοταξιτες και έχουνε σωστή γνώση σε βάθος η μάχη που θα σε βάλουν να δώσεις δεν θα έχει καμία σχέση με ότι σύστημα έχεις μέχρι σήμερα συνηθίσει….
Εγώ κατανοώ ότι το παίζεις χαζούλης και κανεις ότι δεν καταλαβαίνεις,γνωρίζεις κάπου βαθιά μέσα σου ότι για να λυθεί αυτός ο τεράστιος κόμπος θα πρέπει να ματώσεις….. Και σε έχουν εκπαιδεύσει να μην θες να κουραστείς.
Αλλα φιλαράκο μου εδώ μιλάμε για την μητέρα των μαχών αυτός ο εχθρός δε νικιέται εάν αυτή η γενιά δεν ουρλιάξει από τον πόνο και την προσπάθεια..
Stranger…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου