Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

« Αν υπάρχει Έθνος που κατασκεύασε αυτό το θανατικό θα δούμε σύντομα πως θα συντριβεί σαν σκεύος Κεραμέως από την Παντοδύναμη Δεξιά του Υψίστου;»


« Στο λιμάνι της Νέας Υόρκης  το USNS Comfort, ένα στρατιωτικό πλωτό νοσοκομείο χωριτικότητας 1.000 κλινών, όπου αναμένεται να βοηθήσει στην αποσυμφόρηση των νοσοκομείων της πόλης, που βρίσκονται αντιμέτωπα με τη συρροή ασθενών του νέου κορωνοϊού
Το δράμα της Δύσης σήμερα είναι ότι  παρακολουθούσε το δράμα της Κίνας πριν λίγους μήνες και προγραμμάτιζε τις χειμερινές εκδρομές της υποβαθμίζοντας σκανδαλωδώς τον κίνδυνο  που της ερχόταν καταμέτωπα.
Κορωνοϊός του 2019 η φυματίωση του 1920 σε φονικότερη εκδοχή εργαλείο ;
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ή ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ ας διαλέξουμε;
Σιγά –σιγά μαθαίνουμε πολλά πράγματα, όπως:
 « Εμβόλιο της δεκαετίας του 1920 δοκιμάζεται κατά του κορονοϊού

παγκόσμιας "μάχης” κατά του κορονοϊού, οι ερευνητές σε μια χούφτα χώρες δοκιμάζουν ένα εμβόλιο ηλικίας ενός αιώνα, το οποίο χορηγείται κατά της φυματίωσης, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα και να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19.
Κλινικές δοκιμές με το εμβόλιο κατά της φυματίωσης, Bacille Calmette-Guerin (BCG), το οποίο αναπτύχθηκε για πρώτη φορά στις αρχές της δεκαετίας του 1920, δρομολογούνται ήδη στην Ευρώπη και την Αυστραλία ώστε να διερευνηθεί εάν μπορεί να συμβάλει στον περιορισμό του επιπολασμού της νόσου και στη μείωση των σοβαρών συμπτωμάτων του κορονοϊού.
Ερευνητές από το Murdoch Children's Research Institute (MCRI) στη Μελβούρνη έχουν ξεκινήσει επί του παρόντος να εγγράφουν 4.000 εργαζομένους του τομέα υγείας από νοσοκομεία σε όλη την Αυστραλία σε μία μελέτη.
"Αυτή η κλινική δοκιμή θα επιτρέψει να διερευνηθεί η αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά των συμπτωμάτων του COVID-19, και ίσως βοηθήσει να σωθούν οι ζωές των ηρώων του τομέα υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης”, ανέφερε στη σχετική ανακοίνωσή της η διευθύντρια του MCRI, καθηγήτρια Kathryn North.» Facebook90TwitterLinkedIn Του Eric Mack
Να θυμηθούμε τι είναι ΦΥΜΑΤΊΩΣΗ
Η φυματίωσηΤΒ ή ΜTB (συντομογραφία για το βάκιλο tubercle) είναι μια κοινή και σε πολλές περιπτώσεις, θανατηφόρα, μολυσματική νόσος.
 Η νόσος αυτή προκαλείται από διάφορα στελέχη μυκοβακτηρίων, συνήθως το μυκοβακτήριο της φυματίωσης.[1] 
Η φυματίωση προσβάλει συνήθως τον πνεύμονα, αλλά μπορεί να επηρεάσει και άλλα μέρη του σώματος.(Κάτι μας θυμίζει με τον Covid 19)
 Η φυματίωση μεταδίδεται, όταν οι άνθρωποι που νοσούν από φυματίωση βήχουν, φταρνίζονται ή μεταδίδουν το σάλιο τους, μέσω του αέρα.[2] .(Κάτι μας θυμίζει με τον Covid 19)

Οι περισσότερες λοιμώξεις είναι ασυμπτωματικές και λανθάνουσες. Όμως, περίπου μία στις δέκα λοιμώξεις σε λανθάνουσα μορφή, εξελίσσεται, τελικά, σε ενεργό νόσο.(Κάτι μας θυμίζει με τον Covid 19)

Εφόσον η φυματίωση δεν αντιμετωπιστεί, αποβαίνει μοιραία για πάνω από το 50% των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί.
Τα κλασικά συμπτώματα ενεργού λοίμωξης από φυματίωση είναι ο χρόνιος βήχας με ίχνη αίματος στα πτύελα, ο πυρετός, η νυχτερινή εφίδρωση και η απώλεια βάρους. (Η φυματίωση (ΤΒ) ονομάστηκε στο παρελθόν «σαράκι», λόγω της απώλειας βάρους που υφίσταντο οι πάσχοντες). Η μόλυνση άλλων οργάνων προκαλεί ένα ευρύ φάσμα συμπτωμάτων. Η διάγνωση της ενεργού φυματίωσης βασίζεται σε ακτινογραφία φυματίωσης, (κοινώς σε ακτινογραφία θώρακα, καθώς και σε μικροσκοπική εξέταση και μικροβιολογική καλλιέργεια των υγρών του σώματος. Η διάγνωση της λανθάνουσας φυματίωσης βασίζεται στη δερμοαντίδραση φυματίνης (TST) και σε εξετάσεις αίματος
Μα τόσο πολύ να μοιάζει ο ΦΟΝΙΚΟΣ ΙΟΣ αυτός με την Φυματίωση αλλά να την ξεπερνά σε μολυσματικότητα;
« Έρευνα για τον κορωνοϊό: Μπορεί να διαχυθεί από τον αέρα και να είναι μεταδοτικός για ώρες

Ο κορωνοϊός μπορεί να διαχυθεί από τον αέρα και να είναι μεταδοτικός για ώρες, αυτή είναι η σοκαριστική ανακάλυψη που φαίνεται πως έκαναν Αμερικανοί επιστήμονες, του Πανεπιστημίου της Νεμπράσκα. 
Εντείνει τις ανησυχίες για την εξάπλωση του κορωνοϊού, μελέτη αμερικανών επιστημόνων σύμφωνα με την οποία, ο φονικός ιός μπορεί να διαχυθεί στον αέρα και να παραμείνει μεταδοτικός για ώρες.
Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Νεμπράσκα βρήκαν υψηλά επίπεδα του ιού στον αέρα, στα δωμάτια ασθενών πολύ καιρό μετά την αποχώρησή τους.
Επιπλέον, εντοπίστηκαν ίχνη του κοροναϊού σε νοσοκομειακούς διαδρόμους έξω από τα δωμάτια των ασθενών.
Η διαπίστωση αυτή, λένε οι ερευνητές, υπογραμμίζει τη σημασία λήψης μέτρων προστασίας των εργαζομένων στον τομέα της υγείας και του εφοδιασμού τους με κατάλληλο ρουχισμό.
Οι επιστήμονες σε όλο τον κόσμο προσπαθούν να καταλάβουν πώς ακριβώς μεταδίδεται ο κορωνοϊός.
Η εν λόγω μελέτη, που δημοσιεύει η Daily Mail, έρχεται ως συνέχεια πληθώρας άλλων που έχουν δείξει ότι ο κορωνοϊός, δεν μεταδίδεται μόνο μέσω των σταγονιδίων βήχα ή φταρνίσματος.
Η μελέτη των ερευνητών του Πανεπιστημίου της Νεμπράσκα, δεν έχει αξιολογηθεί από άλλους επιστήμονες ούτε έχει δημοσιευθεί προς το παρόν σε κάποιο επιστημονικό περιοδικό.
Οι ερευνητές έλαβαν δείγματα από 11 δωμάτια ασθενών με κορωνοϊό, αφού αυτοί είχαν φύγει. Βρήκαν ιογενή σωματίδια στον αέρα τόσο μέσα στα δωμάτια όσο και στους διαδρόμους έξω από αυτα.
Το εύρημά τους δείχνει ότι κάποιος μπορεί να «κολλήσει» τον ιό χωρίς να βρίσκεται σε άμεση γειτνίαση με μολυσμένο άτομο.»

ΣΕΝΑΡΙΑ επί σεναρίων και όπως φαίνεται θα γίνουν πολλές ταινίες συνωμοσιολογίας πάνω σε αυτό το θέμα.
« Από πού ήρθε ο κορονοϊός; Από την Κίνα ή τις ΗΠΑ;
Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε πόλεμο. Αυτό επαναλαμβάνουν συνεχώς πολλοί ηγέτες. Εναντίον ενός αοράτου, αλλά ισχυρού εχθρού απειροελάχιστου μεγέθους. Αλλά ακόμη κι αν ο κορονοϊός έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή με πρωτοφανείς περιορισμούς στην κοινωνική και οικονομική ζωή, δεν κατάφερε να αμβλύνει τις παγκόσμιες αντιθέσεις. Οι εντάσεις ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Κίνα, τα αντιμαχόμενα συμφέροντα της Δύσης και της Ρωσίας, οι συνεχείς κρίσεις στην Εγγύς και Μ. Ανατολή έχουν βρει στις συνθήκες πανδημίας άλλο ένα πεδίο μαχών στον μακρύ πόλεμο για την ενημέρωση. Ματίας φον Χάιν Επιμέλεια: Ειρήνη Αναστασοπούλου
Πηγή: Deutsche Welle»

Δεν θα μείνουμε στα σενάρια αυτά, αλλά σε αυτό που ακούσαμε από ασκητή:
« αν υπάρχει Έθνος που κατασκεύασε αυτό το θανατικό θα δούμε σύντομα πως θα συντριβεί σαν σκεύος Κεραμέως από την Παντοδύναμη Δεξιά του Υψίστου;»
« οι άλλοι δεν θα πάθουν αυτά που θα πάθει  αυτό»
« ευχόμαστε να μην συμβαίνει αυτό»
 « χωρίς να το ξέρουν γίνονται όλοι και όλα γρανάζια στο ΣΧΕΔΙΟ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ»

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου