Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ (του Γιωργου Αδαλη)

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/04/10.html

Οι πωλήσεις αυτοκινήτων σε ολόκληρη τη Δυτική Ευρώπη υποχώρησαν περίπου κατά 65% τον περασμένο μήνα, ενώ τον μήνα Απρίλιο αναμένονται χειρότερες επιδόσεις.
Κολοσσοί όπως η Ford προχώρησαν σε σύναψη δανείων ως και 16 δις δολ.

Ενώ η VW μόνο την προηγούμενη εβδομάδα ζητούσε απεγνωσμένα 2 δις δολάρια.

Στην Ευρώπη η Αυτοκινητοβιομηχανία καταγράφει συνολικές απώλειες ύψους 66 δις δολαρίων μέχρι στιγμής, ενώ στην Β.Αμερική οι απώλειες φτάνουν στα 52 δις $.

Στις ΗΠΑ, τον Μάρτιο οι πωλήσεις αυτοκινήτων, χτύπησαν ιστορικό αρνητικό ρεκόρ 10ετίας. Που να δείτε τον Απρίλιο τι έχει να γίνει!

ΥΓ 1.
Αν θα γράψω άρθρο για τον κλάδο θα κλάψουν μανούλες. Απλά χαίρομαι γιατί η αυτοκινητοβιομηχανία είχε βιάσει τον Ελληνα καταναλωτή και τώρα έφτασε η ώρα να αισθανθεί, πως είναι να σε βάζουν στο λούκι χωρίς να φταίς!!! Ειδικά για την γερμανική Ντέμλερ, πολύ το χάρηκα. Αλλά δεν αναφέρω στοιχεία, έτσι για να βάλω τους κατ' επάγγελμα ... αντιγραφείς μου, να στρώσουν λίγο κώλο και να ψαχτούν. Μην τα περιμένουν κι όλα έτοιμα.... Αιντε!!!!

ΥΓ 2.
Για το τι συμβαίνει στον κλάδο της Τουρκίας, δεν γράφω, έτσι για να τσουρουφλήσω τους Ελληνάρες που είχαν βάλει τα λεφτά τους εκεί. Μιλάμε για πολλάααααα λεφτά! Και τώρα? Το μπούλο άρμ ....

(βγάζω κακία, ξέρω! Αλλά μου τα είχανε πρήξει τόσα χρόνια, κάποιοι που μονίμως τα ξέρουν όλα)!

Thats all folks (for today) !!!!


Γιωργος Αδαλης


Σχόλιο: Στην χώρα μας θα είναι χειρότερη η κατάσταση εάν δεν ξεκινήσει ο ιδιωτικός τομέας να εργάζεται..... πολύ σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου