Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

Δ.Τ. International Hellenic Association: Ενισχύουμε τον ΕΒΡΟ


March 22, 2020

Το International Hellenic Association, ένας μη κυβερνητικός, μη κομματικός και μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα το Delaware των Ηνωμένων Πολιτειών, στις 10 Μαρτίου 2020 ξεκίνησε μια έκτακτη δράση ενίσχυσης του φράκτη του Έβρου καθώς και αποστολής ειδών πρώτης ανάγκης στο προσωπικό των σωμάτων ασφαλείας, εν όψει του αιφνίδιου και ύπουλου υβριδικού πολέμου που κήρυξε η Τουρκία εναντίον της Ελλάδος με κυνικό «όπλο» ένα ολόκληρο στρατό ταλαιπωρημένων ανθρώπων αλλά και τζιχαντιστών, από Ασία και Αφρική, οι οποίοι υποδύονται τους πρόσφυγες από την Συρία.
Κατά το πρώτο δεκαήμερο της δράσης αυτής, χάρις τις προσπάθειες μελών και φίλων του ΙΗΑ οι οποίοι πρόσφεραν από το υστέρημα τους στην εθνική ανάγκη ενίσχυσης της φύλαξης των Ελληνικών και Ευρωπαϊκών συνόρων στον Έβρο, απεστάλησαν σαράντα τεμάχια ογκόλιθων συμβάλλοντας στην αποτελεσματική προστασία των συνόρων μας.
Ταυτόχρονα, χάρις στην προσφορά δωροεπιταγών σε διαταγή του International Hellenic Association από την αλυσίδα καταστημάτων ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, εξασφαλίστηκε η προμήθεια σε περιορισμένες ποσότητες, των παρακάτω ειδών:  Χλωρίνη, σακούλες σκουπιδιών, γάντια μιας χρήσης, χαρτί υγείας, μωρομάντηλα, υγρό σαπούνι χεριών, σφουγγαρίστρες, κουβάδες σφουγγαρίσματος, μπαταρίες, χυμούς, μπισκότα, κρουασάν,  ξηρούς καρπούς.
Το International Hellenic Association ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους του για την άμεση ανταπόκριση τους καθώς επίσης και την αλυσίδα καταστημάτων ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ για την συνεισφορά της.
Η έκτακτη δράση του International Hellenic Association συνεχίζεται με την προσθήκη και άλλων, εξαιρετικά σημαντικών και άμεσων, ειδών ανάγκης για τους συνοριοφύλακες όπως όργανα νυκτερινής όρασης, κιάλια, φακούς κ.α. καθώς επίσης και για την εξασφάλιση ειδών πρώτης ανάγκης για τα σώματα ασφαλείας.
Παρακαλούνται όσα από τα μέλη και τους φίλους του ΙΗΑ δεν ανταποκρίθηκαν στην έκκληση της 10ης Μαρτίου 2020, να σπεύσουν τώρα καταθέτοντας ένα έστω και συμβολικό ποσό στους λογαριασμούς του ΙΗΑ σε Ελλάδα και Η.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου