Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Ο τούρκος τελείωσε τις πρόβες πολέμου. Έρχεται σύγκρουση. Κανένα Ορθόδοξο Ελληνικό σπίτι να μην μείνει δίχως να απαγγέλει τους ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ στην ΠΑΝΑΓΙΑ και την ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ.

https://epanastasilae.blogspot.com/2020/03/blog-post_66.html
Πριν λίγες ώρες γράφαμε: « την Παρασκευή στις 19:00 στα μπαλκόνια  να απαγγείλουμε την Γ΄ στάση των  Χαιρετισμών και να ψάλλουμε τη  ΥΠΕΡΜΑΧΩ» να το μεταφέρεται και σε άλλους  https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com
ΤΩΡΑ τα γεγονότα και οι εξελίξεις τρέχουν. ΚΑΙ επείγει.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Ο τούρκος δεν λέει να ησυχάσει στον Έβρο και στα νησιά καραδοκεί, παρόλο που έκλεισε πριν λίγες ώρες τα σύνορα του με την Ελλάδα και την Βουλγαρία επικαλούμενος λόγους ανωτέρας βίας βλ. πανδημίας κορονοιού.  Γιατί τόσες μέρες δεν τα έκλεινε μιας και στην Ελλάδα είχαμε εγνωσμένα κρούσματα και αυτός είχε αδήλωτα περισσότερα; Και γιατί με αυτό τον τρόπο εγκλωβίζει ιδία βούληση τους χιλιάδες που έχει μεταφέρει στην Αν. Θράκη και τον Έβρο;

Ουσιαστικά τους εξαγριώνει περισσότερο για να συγκρουστούν άγρια με τους συνοριοφύλακες – ακρίτες μας στον Έβρο( κάτι  που γίνεται επί καθημερινής βάσεως) , ενώ αυτός θα ετοιμάζει αποβατικές δυνάμεις  για τα νησιά του Αιγαίου.

Μαζί με τον Ερντογάν ετοιμάζονται και οι γνωστοί φίλοι του στα Δυτικά Βαλκάνια για να του κάνουν το σινιάλο, ώστε  να μας προκαλέσει άσχημα στην ΑΟΖ που χάραξε παράτυπα με την Λιβύη στην Αν. Μεσόγειο , νότια και ανατολικά της Κρήτης με το Καστελόριζο.

Γιατί ο Ερντογάν τελείωσε τις πρόβες πολέμου και έρχεται για σύγκρουση;

Ακριβώς γιατί βιάζεται πολύ, ώστε  πριν του σκάσουν στα χέρια  τα φοβερά πιεστικά προβλήματα που έχει η τουρκική κοινωνία στο οικονομικό, στο προσφυγικό, στο θέμα των ελευθεριών κ α, θέλει αυτός διακαώς να ανοίξει όλα τα προβλήματα  με την Ελλάδα εν μέσω παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και πανικού λόγω της πανδημίας αυτής.

Ο Ερντογάν  τα εκλαμβάνει όλα αυτά ως μια απίθανη ευνοϊκή συγκυρία για αυτόν, την στιγμή που τα διεθνή μέσα από το πρωί μέχρι το βράδυ ασχολούνται με το μέτρημα των κρουσμάτων στην Ευρώπη , η οποία έχει κλείσει τα σύνορα της. Και η κάθε χώρα αυτής χωριστά κλείνει τα σύνορα της λόγω της Πανδημίας, άρα για ποια ευρωπαϊκά σύνορα στον Έβρο και στο ΑΙΓΑΙΟ συζητάμε.

Αυτό θα εκμεταλλευθεί τώρα ο σουλτάνος ανερυθρίαστα.

Η Ελλάδα βρίσκεται στην δυσκολότερη ιστορική συγκυρία της . Η ιστορική κρισιμότητα της μάχης των Θερμοπύλων, του Μαραθώνα και η ναυμαχία της Σαλαμίνος υστερεί σε σχέση με αυτό που έρχεται.

Ο Ελληνικός λαός ο πολυαδικημένος – καταφρονημένος και τσαλαπατημένος από την σφύρα των τοκογλυφικών δυνάμεων της Δύσης, γυμνός και κουρασμένος καλείται σε πάλη με το θηρίο το εξ ανατολών.

Καλείται να το κάνει αυτό σε μια στιγμή  διασποράς πανικού λόγω του κορονοιού.

Καλείται να το κάνει αυτό σε μια στιγμή παγκόσμιας οικονομικής κατάρρευσης που συμπαρασύρει ότι απέμεινε από την Ελληνική οικονομία.

Καλείται να το κάνει αυτό με ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ σε ΘΕΙΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΕΣ ,άγιες μέρες που είναι.

Για να μην πούμε άλλα, καθότι τα περισσότερα είναι γνωστά και πονάνε.

Αδελφοί παρακαλούμεθα εκ βάθους ψυχής  μέχρι να επιστρατευθούμε αν παραστεί ανάγκη.    
«Κανένα Ορθόδοξο Ελληνικό σπίτι να μην μείνει δίχως να λέει   τους ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ στην ΠΑΝΑΓΙΑ και την ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ» με αυτά τα πνευματικά όπλα θα  δούμε δώρα  από αυτά που μας στέρησαν.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου