Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Σχετικα με τον κορωνοϊο: ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ! (Του Δημήτρη Σωτηρόπουλου)

Του Δημήτρη Σωτηρόπουλου

Επειδή μερικοί προσπαθούν να εξηγήσουν λογικά το απίστευτο, λυσσαλέο μίσος των εχθρών του ανθρώπου και της Εκκλησίας με αφορμή τη δήθεν διάδοση του κορωνοϊού μέσω της Θείας Κοινωνίας, τα πράγματα είναι απλούστατα:

- Αρχές Μεγάλης Τεσσαρακοστής, παραδοσιακά οι αντιχριστιανοί "βγάζουν αφρούς" με την Πίστη μας και εφευρίσκουν διάφορα προσπαθώντας να την πλήξουν: Θυμηθείτε πέρυσι, τέτοιες ημέρες, το παραμύθι με την "απάτη του Αγίου Φωτός που κατήγγειλε ο σκευοφύλαξ του Παναγίου Τάφου".

- Το όνειρο ζωής τους είναι ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ οι Εκκλησίες, να εξολοθρευτούν οι Ιερείς και οι Πιστοί και να πουληθούν τα εκκλησιαστικά κειμήλια σε αρχαιοκάπηλους στο εξωτερικό, όπως έκαναν όπου επικράτησε κομμουνισμός! Σας φαίνεται υπερβολικό; Μάλλον δεν ξέρετε καλά με τι άτομα έχετε να κάνετε.

- Ο κορωνοϊός είναι μονάχα η αφορμή για να εκδηλώσουν τη λύσσα τους, αφού κανείς Ιερωμένος δεν βγήκε να πει στους πιστούς "κάντε ό,τι θέλετε", αντίθετα σε όλες τις ανακοινώσεις των Μητροπολιτών τονίζεται η συμμόρφωση με τις ιατρικές οδηγίες!

- Από εκεί και πέρα, άνθρωποι που είναι ΑΛΙΒΑΝΙΣΤΟΙ να μας κάνουν υποδείξεις για το πώς πρέπει να κοινωνούμε, να προσκυνούμε τις εικόνες και να πηγαίνουμε στους Ναούς, είναι τουλάχιστον γελοίο!

Πάρτε το απόφαση: ΚΑΙ θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε στις Εκκλησίες ΚΑΙ θα κοινωνάμε ΚΑΙ θα φιλάμε με σεβασμό τις Άγιες εικόνες και τα Ιερά Λείψανα των Αγίων μας! Ουδέποτε κανείς δεν αρρώστησε από όλα τα παραπάνω, ίσα - ίσα, έχουμε ένα σωρό θαυμαστά περιστατικά όσων κοινωνούσαν μαζί με φορείς άλλοτε ανίατων ασθενειών και δεν έπαθαν τίποτα.


Εσείς, μπορείτε να συνεχίσετε να δαιμονίζεστε ελεύθερα βλέποντας τον Σταυρό, τον Χριστό, την Παναγία και όλα τα ιερά και τα όσιά μας, όπως προφητικά είχε πει για σας ένας από τους...εφιάλτες σας, ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου