Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

«Ούτε δεξιοί, ούτε αριστεροί αρκεί ΕΛΛΗΝΕΣ να βγείτε ΖΩΝΤΑΝΟΙ».

https://epanastasilae.blogspot.com/2020/03/blog-post_5.html
Ετοιμάζουν προβοκάτσια που θα την φορτώσουν σε εμάς. Ρώτησα, άκουσα, έμαθα  και είδα σε μια προσπάθεια να καταλάβουμε γιατί αυξήθηκε έτσι η  βίαιη κάθοδος μας στην σκάλα του κακού.
Μαζί με τις εκτιμήσεις  ειδικών,  αλλά και πολύ απλών ανθρώπων, μάλιστα και γερόντων που ρωτήσαμε σήμερα  επικρατούσε το σενάριο ότι όλα αυτά  μπορεί είναι σκοτεινοί σχεδιασμοί ανθρώπων, αλλά παράλληλα  τρέχουν το ΣΧΕΔΙΟ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ μέσα στην ανθρώπινη ιστορία.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
«Γίναμε σαν τους τρείς παίδες εν τη καμίνω νέων  δεινών» μας είπε ένας τελειόφοιτος Θεολόγος
«η  υλικοτεχνική γύμνια μας λόγω μνημονίων θα φανεί τώρα με την φονική αυτή επιδημία που ήρθε από την Κίνα, αλλά και η ασυνεννοησία  μας. Αργά η γρήγορα θα κλείσουν όλα τα σχολεία στην Ελλάδα και θα παρθούν αυστηρά μέτρα. Ο Λαός δεν θα υπακούσει, αλλά θα φοβηθεί» μας είπε γιατρός

«η πίεση που δέχεται ο Έβρος και τα νησιά μας δεν είναι κατασκεύασμα μόνο του Ερντογάν , κρύβονται και άλλοι πίσω από αυτόν. Το μεν ΑΙΓΑΙΟ πρέπει να μοιραστεί υπέρ αυτών και η ΘΡΑΚΗ να απαλλοτριωθεί και να καταστεί   διεθνές έδαφος από όπου θα περνούν με ασφάλεια  οι αγωγοί της Δύσης.

Πήγαινε λίγα χρόνια πίσω το 2014 και δες τι έγινε στην Συρία. Ο Ερντογάν είχε γίνει ατζέντης των τζιχαντιστών που ερχόταν από την Δύση για να κατακρεουργήσουν την Συρία και αυτό έγινε.

Αυτούς τώρα τους χρησιμοποιεί όχι μόνο στην Λιβύη αλλά πρόκειται να τους χρησιμοποιήσει και σε μας, φυτεύοντας τους ανάμεσα σε γυναικόπαιδα προσφύγων.

Είδες εσύ πότε σου «εξαθλιωμένους πρόσφυγες» να ταξιδεύουν σε VIP αεροπορικές θέσεις και να καταφτάνουν κατά κύματα στον αερολιμένα της Κωνσταντινούπολης και από εκεί οδικώς για τα σύνορα του Έβρου (για το καλό της τουρκίας βέβαια);

Από πού έρχονται; Από χώρες που βγάζουν φανατικούς ισλαμιστές.» μας είπε ένα συνταξιούχος έμπειρος διπλωμάτης.

«οι ξένοι δυτικοί και Ρώσοι γνωρίζουν ότι ο Ερντογάν έχει ψυχική διπολικότητα και για αυτό τον συμπεριφέρονται ευγενικά. Έχει όμως και ένα άλλο χαρακτηριστικό. Προαναγγέλλει αυτά που ετοιμάζει μέσα στο μυαλό του. Είναι ένας γνήσιος σαδιστής. Τόσες μέρες αναγγέλλει ψέματα ότι δήθεν οι Έλληνες σκοτώνουν με πραγματικά πυρά αθώους πρόσφυγες στην ανατολική πλευρά του Έβρου.

Αυτές τις προβοκάτσιες που έκανε στην ΣΥΡΙΑ θα τις κάνει και τώρα. Μπορεί να βάλει τζιχαντιστές που κυκλοφορούν ανάμεσα στα γυναικόπαιδα στον Έβρο να πυροβολήσουν αθώους και μετά να κατηγορήσει τους Έλληνες με πραγματικά θύματα σε διεθνή παγκόσμια τηλεοπτική κάλυψη. Και τότε να δεις τους δήθεν φίλους μας πως θα μας καλύψουν; Τότε να δεις τι θα γίνει στις δομές που φιλοξενεί η Ελλάδα σήμερα; τότε θα πάρει φωτιά το διαδίκτυο με τα μηνύματα που θα στέλνονται για να ξεσηκωθούν υπέρ των αθώων θυμάτων; » μας είπε αξιωματικός εν αποστρατεία. Ο οποίος προσέθεσε «αν εκείνη την ώρα που την απεύχομαι να έρθει,  μπορούν κάποιοι να ελέγξουν τις επικοινωνίες,  τότε μπορεί να γλυτώσουμε πολλά από τους τρομοκράτες των μεγαλουπόλεων»

«καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να αντέξει τέτοιους πειρασμούς. Αφού δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν οικονομικές και κοινωνικές  ανωμαλίες τα προηγούμενα χρόνια, θεωρείς ότι μπορούν να  διαχειριστούν γεωπολιτικά, πολεμικά γεγονότα , επιδημίες και κοινωνικό πανικό; η πατρίδα μας θα βρεθεί τις επόμενες μέρες, όπως το κρίνω εγώ, σε ένα σταυροδρόμι μεταξύ της εποχής της μεταπολίτευσης και ενός καινούργιου μονοπατιού σε γκρεμό που χάσκει. Όλοι θα παραιτηθούν, γιατί δεν θα  μπορούν να αντέξουν στα θηρία αυτά των πειρασμών. Θα ψάχνουμε για πρωθυπουργό να αναλάβει και κανείς δεν θα  δέχεται, μάλιστα δε  την ώρα που θα παραιτούνται θα κατηγορεί ο ένας τον άλλον και ο λαός από κάτω μέσα στην αγωνία του θα παρακολουθεί εμβρόντητος» μας είπε φίλος μηχανολόγος του ΕΜΠ

«ΜΗ ΦΟΒΟΥ ΕΛΛΑΣ, ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ. Έχουμε Αρχιστράτηγο που όμοιο δεν έχει κανένας . Οι τούρκοι θέλουν να κουράσουν το στρατό μας με το θέμα που έχει με  τους μετανάστες . Δεν έχουμε επιστράτευση εδώ, αλλά έχει γίνει Ουράνια επιστράτευση. Με ένα καλπασμό τα άλογα των στρατιωτικών Αγίων βρίσκονται από την Κάρπαθο στον Έβρο. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε το κλάμα της Μεγαλόχαρης πόσο είναι. Έχει μουσκέψει το φόρεμά Της και άμα το στίψεις γεμίζει η θάλασσα. Ο νους Της είναι συνέχεια στα παιδιά μας που φυλάνε τα σύνορα.» μας είπε ΓΕΡΟΝΤΑΣ σεβαστός.

«Ούτε δεξιοί, ούτε αριστεροί αρκεί ΕΛΛΗΝΕΣ να βγείτε ΖΩΝΤΑΝΟΙ» μας είπε ένας φίλος ψαράς που την βαρκούλα του την έκανε εικονοστάσι, έχοντας βάλει όλους τους ΑΓΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΣ και την ΠΑΝΑΓΙΑ μας.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς 


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου