Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

OI TΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ...ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Αυτό που λέμε και αποκαλύπτουμε εδώ και καιρό πως οι τράπεζες θα γίνουν τα μεγάλα αφεντικά της χώρας και ιδιοκτήτες των πάντων έρχονται πλέον να μας επιβεβαιώσουν με τον πιο επίσημο τρόπο..
Οι τράπεζες δεν θα είναι πλέον πιστωτικά ιδρύματα αλλά εταιρείες Συμμετοχών-holding όπου θα διαχειρίζονται βιομηχανίες, βιοτεχνίες, ξενοδοχειακές μονάδες εμπορικά ακίνητα, αγροτική γη και οικιστικά ακίνητα..Τα τραπεζικά σοβιετ είναι προ των πυλών..Επειδή όμως βάσει του νόμου 4261/2014 άρθρο 145 οι τράπεζες δεν μπορούν να λειτουργούν πέραν αυτών που περιγράφονται στα καταστατικά τους έρχονται σήμερα τα δεξιά Τσιράκια του Μητσοτάκη με τροπολογίες που περνάνε νύχτα να αλλάξουν τους νόμους προκειμένου οι τράπεζες να μετεξελιχθούν σε ιδιοκτήτες των πάντων.... Αυτούς ψηφίζεται αυτούς υπηρετείτε και αυτοί θα σας οδηγήσουν στα δόντια της διεθνούς τραπεζικής συμμορίας. Οι τράπεζες όμως ανήκουν σε κάποιους.!!



OTAN EIΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΙΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΧΗΜΙΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ...Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΝΥΧΤΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΑΠΕΖΑΣ...ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ;;;


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου