Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2020

Ανακατάληψη των Ελληνικών νησιών από τους ΑΓΙΟΥΣ τους.

https://epanastasilae.blogspot.com/2020/02/blog-post_65.html

Να πάμε αμέσως στην ουσία γιατί τα λόγια τούτες τις ώρες και οι αναλύσεις επί των αναλύσεων  μάλλον δεν βοηθούν. Να συστήσουμε μάλιστα ψυχραιμία και να μην πέφτουμε στην παγίδα  των τεχνητών κοινωνικών  εντάσεων που έχουν στήσει στα νησιά μας οι πρακτορίσκοι όλου του κόσμου που ο καθένας δουλεύει για την χώρα του  και για συγκεκριμένους σκοπούς.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Οι Μυτιληνιοί ανέκαθεν είχαν σχέση με τους απέναντι τούρκους στα Μικρασιατικά παράλια και μάλιστα με τους κρυπτοχριστιανούς που δεν έφυγαν με την ανταλλαγή των πληθυσμών. Μάλιστα στον Β΄ΠΠ οι τούρκοι κρυπτοχριστιανοί απέναντι στα μέρη της Αιολίδος γης  και της Ιωνίας προμήθευαν με στάρι τους λοιμοκτονούντες κατοίκους των νησιών του Αρχιπελάγους μας.
Οι φιλικές αυτές σχέσεις παρέμειναν και πέρασαν και στις επόμενες γενιές. Μάλιστα από την εποχή που ανέβηκε ο Ερντογάν με τον άκρατο ζηλωτισμό του Ισλάμ που επαγγέλλεται, πολλοί από αυτούς περνάνε στην Λέσβο, αγοράζουν τα βαπτιστικά τους και βαπτίζονται Ορθόδοξα.

Μετά ξαναγυρίζουν σαν προσκυνητές στα μεγάλα προσκυνήματα του ΑΙΓΑΙΟΥ.

Αυτό το γνωρίζουν όλοι και δεν είναι ανάγκη να το πούμε εμείς.

Όταν γίνονται επεισόδια στα νησιά μας οι ορθόδοξοι  χριστιανοί τούρκοι τα παρακολουθούν στα  τοπικά Ελληνικά κανάλια των νησιών.

«Αυτόν τον καιρό όμως ανησυχούν ιδιαιτέρως γιατί εκτός της συγκέντρωσης ξένων υπηκόων από άλλες χώρες που κατακλύζουν τις πλατείες τους και ετοιμάζονται για αναχώρηση μέσω των δουλεμπόρων που σουλατσάρουν ανάμεσα τους, παρατηρούν και ιδιαίτερη κινητικότητα ειδικών δυνάμεων του τουρκικού στρατού στις περιοχές τους.

Όπως πληροφορούν τους φίλους τους νησιώτες καθημερινά εδώ και ένα μήνα κάθε ακρογιάλι της μικρασιατικής ακτογραμμής γίνεται θέατρο αποβατικών ασκήσεων με ότι σημαίνει αυτό.

Μάλιστα απέναντι από την Λέσβο στην γη της Αιολίας στα παραθαλάσσια χωράφια γίνονται ασκήσεις με ελικόπτερα και αερο-κομμάντος.»

Αυτές τις πληροφορίες μεταφέρουν στους Έλληνες φίλους τους και ταυτόχρονα βλέποντας τα επεισόδια προβληματίζονται.

Εμείς τώρα τι άλλο να πούμε, ότι είναι φαντασίες αυτών που τα βλέπουν απέναντι στην μικρασιατική γη, ότι είναι παραπληροφόρηση των τούρκων για αντιπερισπασμό;

Προς το παρόν ο τούρκος καθημερινά με τις θρασύτατες δηλώσεις του μας κάνει πόλεμο, μας εκβιάζει, θέλει να μας φοβίσει για να λυγίσουν οι δικοί μας και να πάνε σε συνεκμετάλλευση.

Ένας νησιώτης  παπάς  που έχει βαπτίσει αρκετούς τούρκους που βρίσκονται σε υψηλές θέσεις μας μετέφερε κάτι που του είπαν και το μεταφέρουμε με επιφύλαξη.

«ο Ερντογάν δεν θέλει ούτε Χάγη, ούτε συνεκμετάλλευση θέλει Ελληνική γη, αν δεν έχει νησιά δεν έχει και γαλάζια πατρίδα»

Σαν σήμερα 4 Φεβρουαρίου κοιμήθηκε ο ΓΕΡΟΣ του ΜΩΡΙΑ.

Να αφήσουμε τις κλάψες και τα μαλώματα και να πιάσουμε τις ρούγες για να υπερασπιστούμε αυτό που υπερασπίστηκε αυτός.

Να πάμε στην ΠΑΝΑΓΙΑ μας  και να Της πούμε
«Παναγία μου βοήθησε και τούτη τη φορά τους Έλληνες να ψυχωθούν»

ΣΤΩΜΕΝ καλώς


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου