Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

«Με τον Κορονοϊό θα μολυνθεί το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού» και έπονται η καραντίνα, η απαγόρευση κυκλοφορίας και ... τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΧΟΥΝΤΑΣ (βίντεο)...

https://attikanea.blogspot.com/2020/02/60.html

Εφιαλτικό σενάριο ή μία πραγματικότητα που βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας;
Από τις πρώτες στιγμές ξεσπάσματος του νέου κοροναϊού είχαμε προειδοποιήσει για το μεγάλο πείραμα στο οποίο ειδικεύεται η Νέα Τάξη.

Οι πρακτικές παγκόσμιας χούντας βλέπουμε πως εφαρμόζονται και μάλιστα με σχετική επιτυχία στην πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου, την Κίνα.

Εξάλλου στην κοινή γνώμη ήδη έχουν χαραχθεί οι εικόνες με τις καραντίνες ή τις ασφυκτικές απαγορεύσεις σε μερικές από τις πιο πυκνοκατοικημένες περιοχές της Ασίας.

Αφού το πείραμα λοιπόν πέτυχε έφτασε η ώρα για την….εξαγωγή του.

Συγκεκριμένα ο διεθνώς αναγνωρισμένος επιδημιολόγος στο Χονγκ Κονγκ , Γκάμπριελ Λουάνγκ, καλεί όλα τα έθνη του κόσμου να υιοθετήσουν τις καραντίνες της Κίνας και όλα τα ανασταλτικά μέτρα για τον κοροναϊό.

Μάλιστα οι…τρομοκρατικές προβλέψεις του καθηγητή δεν σταματάνε εδώ, αφού ο ίδιος σημειώνει πως το 60% του παγκόσμιου πληθυσμού θα μολυνθεί αν δεν δοθεί σύντομα λύση!
«Είναι πιθανόν να μολυνθεί το 60%-80% του πληθυσμού; Μπορεί όχι. Μπορεί αυτό να συμβεί σε κύματα. Μπορεί ο ιός να μειώσει τη θνησιμότητά του γιατί δεν βοηθάει αν σκοτώνει τους πάντες στο πέρασμά του γιατί θα σκοτωθεί και ο ίδιος»

Το μόνο σίγουρο είναι πως η αρχή έγινε στην Κίνα και τέτοιες «επιστημονικές φωνές» θα αρχίσουν να εξαπλώνονται σε όλον τον πλανήτη.

Η μία μετά την άλλη χώρα θα υιοθετεί μέρος ή και ολόκληρα τα μέτρα που έχει ήδη λάβει η Κίνα, όπως είναι οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας στις «επικίνδυνες περιοχές», η καραντίνα και τέλος τα…στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Έτσι όταν και αυτή η «απειλή» ιού θα έχει παρέλθει, η ανθρωπότητα θα είναι πλήρως έτοιμη (κυρίως ψυχολογικά) να δεχθεί να ζήσει σε συνθήκες παγκόσμιας χούντας.

Πάντα για το…καλό μας...






Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου