Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Φόνος εκ προμελέτης! Το απαγορευμένο βίντεο! Η αγωνία του εμβρύου μόλις ξεκινάει διαδικασία της έκτρωσης

http://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/Φόνος-εκ-προμελέτης-Το-απαγορευμένο-β/
akat

Το βιντεο είναι και εδώ ! και σε αυτή την διεύθυνση μπορείτε να το δείτε . Την απάντηση την δίνει ο γιατρός Bernard Nathanson όπου με τη βοήθεια του υπερήχου καταδεικνύει την αγωνία που έχει το έμβρυο μόλις ξεκινάει διαδικασία της επέμβασης .
Από 140 παλμούς το δευτερόλεπτο που έχει η καρδούλα του ανεβαίνει στους 200 μόλις τα χειρουργικά εργαλεία του δολοφόνου γιατρού τρυπήσουν τον αμνιακό σάκο .
Μόλις το έμβρυο καταλάβει το τέλος του ανοίγει το στοματάκι του , βγάζει μια σιωπηλή κραυγή , και παραδίδει τη ψυχούλα του στον Δημιουργό της .

Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι γιατροί γιατί όταν κάνουν αμνιοκέντηση ( χρησιμοποιείται μία πολύ λεπτή βελόνα την οπoία οδηγεί με τη βοήθεια υπερήχων στη μήτρα της γυναίκας μέσω της κοιλιάς. Λαμβάνεται μια μικρή ποσότητα υγρού και η βελόνα αφαιρείται.) και κατά λάθος η βελόνα ακουμπήσει το μωρό , το μωρό τινάζεται και οι βιαίες αντιδράσεις του καταγράφονται στον υπέρηχο .
Φεύγει όμως με ένα παράπονο από τους γονείς του : γιατί δεν συνεργάστηκαν με τον Θεό να έλθουν και αυτά στον κόσμο τούτο να ζήσουν τη ζωή τους ….
Στον αλλο κόσμο που τα στέλνουν οι γονείς τους , παρακαλούν τον Θεό να στείλει μια τιμωρία στους γονείς τους για να καταλάβουν το σφάλμα τους . Αραγε ο Θεός θα τα εισακούσει ?
Ακούστε το όραμα που είδε ο π. Εφραίμ από την Αριζόνα της Αμερικής ( ένας αγιασμένος άνθρωπος ο οποίος βρίσκεται σε ιεραποστολή στην Αμερική και έχει δημιουργήσει 20 μοναστήρια εκεί ) για την τύχη των γυναικών που έκαναν έκτρωση και εφυγαν αμετανοήτες και ανεξομολόγητες από την παρούσα ζωή .
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου