Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΑΡΑ! Ο κατηγορούμενος για την δολοφονία της Τοπαλούδη προκαλεί με άσεμνη χειρονομία

http://www.makeleio.gr/επικαιροτητα/ΔΕΙΤΕ-ΤΟΝ-ΑΛΗΤΑΡΑ-Ο-κατηγορούμενος-γι/
1

Καθ’ όλη τη διάρκεια της χθεσινής διαδικασίας οι δυο κατηγορούμενοι παρακολουθούν τις μαρτυρικές καταθέσεις εμφανώς ταραγμένοι και κατεβάζοντας ενίοτε τα κεφάλια τους προς το έδαφος.
«Λυπάμαι για την Ελένη αλλά δεν έγινε τίποτα με την Ελένη…» είπε προς το τέλος της δίκης ο 21χρονος Ροδίτης. Ο ίδιος μέσω του συνηγόρου του με την έναρξη της δίκης ζήτησε εγγράφως συγγνώμη.
Νωρίτερα πάντως, κατά τη μεταγωγή του στο δικαστήριο, το ίδιο άτομο είχε φανεί απίστευτα προκλητικό και συνάμα κυνικό. Ο Έλληνας κατηγορούμενος, παρόλο που φορούσε χειροπέδες, ύψωσε το μεσαίο του δάχτυλο και κοίταξε με προκλητικό τρόπο τους δημοσιογράφους αλλά και όσους είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστήριο για την έναρξη της πολύκροτης δίκης.
Ο δικηγόρος του 21χρονου κατηγορουμένου Θ. Μαντάς ανέφερε μεταξύ άλλων στο δικαστήριο: «Ζητάμε δημόσια συγγνώμη… Είναι γράμμα κενό γιατί η εκλιπούσα δεν θα έρθει στη ζωή. Δεν ζητάμε συγγνώμη για να ζητήσουμε μετά ελαφρυντικά». Ο 21χρονος Ροδίτης αρνείται την κατηγορία του βιασμού και δήλωσε πως δέχεται μόνον αυτή της απλής συνέργειας στην ανθρωποκτονία. Αντίθετα, ο 20χρονος αλλοδαπός αρνείται και τις δυο κατηγορίες.
Η δίκη θα συνεχιστεί στις 28 Ιανουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου