Συνολικές προβολές σελίδας


Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020

Οι διακινητές διαμαρτύρονται...


http://www.antinews.gr/action.read/antitheseis/oi-diakinites-diamarturontai-/10.141123
Του Anaconda
(Ανανεωμένο) Συγκλονιστικό το άρθρο του δημοσιογράφου Αθανάσιου Παπανδρόπουλου με τίτλο «Οι κοινωνίες της γνώσης και οι εχθροί τους». Περιγράφει το τεράστιο έγκλημα για την ανθρωπότητα της εποχής μας, την ευκολία στην πρόσβαση των πληροφοριών που έχει ο κάθε πολίτης. «Η πληθώρα πληροφοριών όχι απλώς δεν μορφώνει, αλλά, περαιτέρω, αμορφοποιεί το εγώ και του δολοφονεί την εσωτερική ζωή». Δηλαδή υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος να ξεπέσει τόσο που να έχει ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ δημόσιο βήμα και να απαιτεί μέσω του ρόλου του από τη δικαιοσύνη να αθωώσει τον Γιάννο Παπαντωνίου, μιλάμε για τέτοια αμορφοποίηση!

«Φαίνεται πλέον καθαρά ότι, ενώ η καθαρή γνώση είναι ένας από τους συντελεστές που αίρουν το άτομο στο υπαρξιακό του ύψος, αντίθετα η «πληροφορία», ως εκφυλισμένη μορφή γνώσης, αποσπασματική και αβαθής, καθίσταται καθ’αυτήν ένα πρόβλημα, διότι περιάγει το εγώ στην έσχατη αλλοτρίωση.
Ιδού και το νέο όπιο των λαών.»
Με λίγα λόγια, αν αγοράζετε πληροφορία που σας πουλάνε οι έγκριτοι για γνώση, είστε καθαροί.
Αν χρησιμοποιείτε πληροφορία που δεν έχουν φιλτράρει (αυτοί που την φίλτραραν τόσες δεκαετίες και η Ελλάδα γονάτισε), τότε είστε κάτι σαν ναρκομανείς.
Το ίδιο ακριβώς πουλάει και το πολιτικό προσωπικό. Όταν είχαν ρωτήσει την Μπακογιάννη περί οικογενειοκρατίας, είχε απαντήσει ότι αυτό το επάγγελμα κάνουν οικογενειακώς, στεγνά και με το γνωστό χαμόγελο του «τί θε ρε, τραβάς κανά ζόρι;».
Αν είναι κάτι -από πραξικόπημα του ΟΧΙ που έγινε ΝΑΙ, μέχρι μνημόνιο πλιάτσικου 99 ετών, μέχρι ξεπούλημα της Μακεδονίας- που πουλάει το έγκριτο πολιτικό προσωπικό ως «μονόδρομο», είστε καθαροί αν πείτε ΜΠΕΕΕ.
Αν υποστηρίζετε κάτι διαφορετικό, είστε κάτι σαν «ναρκομανείς της δημοκρατίας».
Βασικά, το ζήτημα είναι καθαρά μαφιόζικο: Aν αγοράζετε από τους γνωστούς διακινητές, είστε καθαροί.
Αν δεν αγοράζετε, είστε εξαρτημένοι.
Αυτό ακριβώς φοβούνται: Tην εξάρτηση στη μη εξάρτηση.
Τότε οι κάθε λογής έγκριτοι δεν θα έχουν ρόλο.
ΠΡΙΝ από την εκλογή ΠτΔ, το Αντινιούζ ήταν Η ΜΟΝΗ διαδικτυακή συχνότητα που ενημέρωσε έγκυρα και έγκαιρα για την κατεύθυνσή της: ΠτΔ και ΑΟΖ «δένουν»
Για αυτό το άρθρο δέχτηκα σωρεία επιθέσεων, όχι μόνο από έγκριτους που αμφισβήτησαν τα «προσωπικά» δεδομένα που ανέφερα, αλλά και από διάφορους θεσμικούς και εξωθεσμικούς παράγοντες που αμφισβήτησαν τη στρατηγική στόχευση της δομικά αντιδυτικής, σκληρά γερμανικοεθνικοσοσιαλιστικής, νεοκομμουνιστικής, (επιβληθείσας μεν, με δική του ευθύνη από τούδε δε) επιλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Με το χθεσινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ επιβεβαιώνονται, όχι μόνο τα προαναφερθέντα στο άρθρο μου, αλλά και ότι ΣΚΟΠΙΜΩΣ οι έγκριτοι δεν είχαν το σθένος (για να μην πω ότι ΑΥΤΟΣ ήταν ο εθνικά αποδομητικός ρόλος τους) να επικοινωνήσουν το άρθρο μου ως ορόσημο λήψης απόφασης ΠΡΙΝ τη ψηφοφορία για την εκλογή ΠτΔ.



Οι διακινητές διαμαρτύρονται... 362960 photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Recent Posts

Ετικέτες

Αρχειοθήκη ιστολογίου